- 5 Aralık 2018
- 870
- 1.057
- 36
Tabi yazarımYa ben arada sirada aliyorumda kararsizim yinede canim doktorla konustuktan sonra buraya da yazarmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi yazarımYa ben arada sirada aliyorumda kararsizim yinede canim doktorla konustuktan sonra buraya da yazarmisin
Canım başka laboratuvar da yaptırma farklılığı bende yaşadım hep aynı yerde yaptır betayıHerkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok
Özelden yazmışsın cevapladım canımCanim bu yolk kesesi muhabbetini hic anlamiyorum. Bak bakalim benim de bebek gorunmeyen 10 mm kese resmi. Yolk var mi yok mu?
Kızlar günaydın keseyi ne zaman gördunuz çarşamba kontrole gidecem ozaman 4+6 olacak inşaallah gorurmuyum
Benim ilk gebeliğim 6 haftada düşükle sonuçlandı o yüzden Rabbim bidaha yaşarmasın ondan acele ediyorum sıkıntı çıkmaz inşaallah sağlıkla ilerler herkesin çarşamba günü de değerim 2 3 bin arasında olacakGünaydın canım.. aslında her gebelik kendine özgü, bu yüzden 4+6'da keseyi görebilirsinde göremeyebilirsin de. be garanti olsun diye 64'larda gidicem doktora. kızımda 5+4'te gitmiştim biraz zor görünmüştü. tabi ilk bebek olunca panik yapmıştım :) şimdi o yüzden acele etmiyorum
Banu çiftçi yolk kesesini çok iyi anlattığı videosu var. Onu izleyebilirim. Bebeğin arasındaki onu koruyucu kesedir. Esas bebek olduğunu bu kese gösterir.Canim bu yolk kesesi muhabbetini hic anlamiyorum. Bak bakalim benim de bebek gorunmeyen 10 mm kese resmi. Yolk var mi yok mu?
İlk gün yaptırdığın yerde kaç gün sora tekrar yaptırdın?Herkese merhaba bende ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik kanamamyok
Merhaba Ben de varımAaaa mayıs annesı yok mu yani koskoca forumda
Canım acaba sana msj atabildim mi emin değilimKizceler gunaydinbebislerimize 1 gun daha yaklastikkk Herkes tablo icin ozelden bana yas, sat, beklenen dogum tarihi, kacinci cocuk vs atsin aksam tabloyu yapicamm
Benim ilk gebeliğim 6 haftada düşükle sonuçlandı o yüzden Rabbim bidaha yaşarmasın ondan acele ediyorum sıkıntı çıkmaz inşaallah sağlıkla ilerler herkesin çarşamba günü de değerim 2 3 bin arasında olacak
Ertesi gun ayni saatte hatta denk geldiİlk gün yaptırdığın yerde kaç gün sora tekrar yaptırdın?
Arkadaşlar merhaba. Eski 2016 haziran annesi, insallah da 2020 mayis annesi olucam. Bende durumlar karışık. Pco var gec yumurtlama oldu o yüzden gebelik haftam ultrasona gore belirleniyor. Normalde 4 temmuz son adet tarihim. 23 agustosta idrar testi yaptigimda bir sey cikmamisti. 9 eylulde çıktı beta da 523 cıktı. 10 eylülde doktora gittim 4+1 dedi. Kese belirgin degil yeni olusuyor gibi dedi. Erken doktora gittim çünkü kan sulandirici igneye baslamam gerekiyordu. Bende durumlar böyle. Bu cuma tekrar gidicem doktora. Ilk gebeligim 8. Haftada kalbi durdugu icin sonlandirilmisti. O yuzden kalp atışını net duyana kadar hamile gibi hissedemiyorum pek :) sanırım oto kontrol :)
Bende dun 9 saatlık yolculuk yaptım kendu arabamızla dınlene dınlene geldık ama 7 saatlık yol 9 saat surdu bugunde kasıklarım agrıyor korkuyorm doktora gıtmeye kotu bısey soylerler dıye. Kanama falan yok tabı sadece batma gıbı bı agrıBugün ağrım var ya ne zamandır yoktu kasık rahim bi tuhaf
Geldi canimmCanım acaba sana msj atabildim mi emin değilim
Ayneenn bende. Akrep burcuyum ya cok iyi anlasicaz ya da cok inatlasicazBende yenı katıldımmmm❤❤❤ 7 haftalık hamıleym nisan sonuna ya da mayıs basıns denk gelıyormus. Boga burcu bı bebek dusunemıyorum