2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
merh
Anladim canim ben pek bilmiyorum ama doktorum kese gayet iyi demisti bana yani gordu mu gormedi mi bilmiyorum bana da simsiyah bi bosluk gibi geldi baska bisey yoktu. Bence telaslanmak icin erken dua et ve randevu gununu bekle Rabbim gonlune gore versin
Resmi varmı benimde öyleydi aynı haftada

Hanımlar bnm beta HCG 12.500 çıktı kese düzensiz dedi yeni oluşuyor olabilir dedi yüksek olmasına ise ya ikiz ya da dış gebelik dedi bnm durumunu yaşayan var mı
Canım inşallah ikizdir içini ferah tut. Ben dış gebelik yaşadım. 7.haftada ameliyata alındım onda bile değerim 2000-3000 civarındaydı kötü düşünme. Inşallah sağlıkla gelir bebek,bebeklerin 🤗

Canım inşallah ikizdir içini ferah tut. Ben dış gebelik yaşadım. 7.haftada ameliyata alındım onda bile değerim 2000-3000 civarındaydı kötü düşünme. Inşallah sağlıkla gelir bebek,bebeklerin 🤗
Teşekkürler cnm içimi rahatlattın doktorların işi korkutmak zaten

Arkadaşlar merhaba. Eski 2016 haziran annesi, insallah da 2020 mayis annesi olucam. Bende durumlar karışık. Pco var gec yumurtlama oldu o yüzden gebelik haftam ultrasona gore belirleniyor. Normalde 4 temmuz son adet tarihim. 23 agustosta idrar testi yaptigimda bir sey cikmamisti. 9 eylulde çıktı beta da 523 cıktı. 10 eylülde doktora gittim 4+1 dedi. Kese belirgin degil yeni olusuyor gibi dedi. Erken doktora gittim çünkü kan sulandirici igneye baslamam gerekiyordu. Bende durumlar böyle. Bu cuma tekrar gidicem doktora. Ilk gebeligim 8. Haftada kalbi durdugu icin sonlandirilmisti. O yuzden kalp atışını net duyana kadar hamile gibi hissedemiyorum pek :) sanırım oto kontrol :)

Merhaba herkese
Ben de battan 2 gün sonra kanda baktirdim 113 çıktı değerim
Adetlerimin arası siklastigi için 27.gunr denk geldi bu
Değer düşük gibi geldi bana umarım dış gebelik filan değildir
Dün Bata göre 3 artı 6 ydim
Doktora en az 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum

Merhaba kizlar benimde adetim gecikmisti gecikmenin 12.gununde, yani 3. idrar testinde cok cok silik cizgiyi gordum. Hemen tahlil baktirdim pazartesi14.9 cikti korktum kimyasal falan mi diye iki gun sonra yani carsamba 43 oldu. Yinede emin olmak istedim pazartesi saglik ocaginda yaptirdim 300lerde beklerken 660 cikti. Cuma gunu doktora gittim keseyi gormek icin normalde doktorun hesaplamasina gore 1600lerde olmasi gerekiyordu keseyi gorebilmek icin o gun cagirdi cok sukur keseyi rahat gorduk ve beta 4400 falandi. Sat 20 temmuz ama gec yumurtlamisim sanirim sat icin 8 agustos diyelim dedi yani 5+3 olduk bugun :KK16: beta fazla yukseliyor ama ikiz falan olsa keseye bakarken direk farkedilir miydi acaba:) benimde hic biseyim yok mide bulantisi falan insallah boyle devam eder. Allah herkese hayirli, saglikli ve sorunsuz hamilelik gecirebilmeyi ve bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin insallah. biraz uzun bi dua oldu ama kapsamli:KK48:

Günaydın arkadaşlar, ne kadar mucizevi bir şey yaşıyoruz farkında mısınız? Çok şükür :nazar: Evet bazen belirsizlik yaşayabiliyoruz ve üzücü haberler alabiliyoruz. Zaten hayatta tam olarak böyle birşey değil mi? İnancımızı hiç bir zaman kaybetmeyelim, bizim için en güzeli ve hayırlısını her an aklımızdan ve kalbimizden dileyerek.. Ben hergün diliyorum kendim ve bütünün hayrına..

Kızlar günaydın keseyi ne zaman gördunuz çarşamba kontrole gidecem ozaman 4+6 olacak inşaallah gorurmuyum

Cok sukuur. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin🤗☺️ Ben 2745 hcg de gorememistim insallah pazartesiye gorurum keseyi 🙏
Amin inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza. Kişiden kişiye göre değişir mutlaka görürsün inşallah

Günaydınlar fün 6+3 idik kalp atışını duyduk. Brnim de ilk gittiğim doktor kullandığım ilaçtan düşük tehlikesi var diyince ara kontrolü az tuttum doktor da değiştirdiğim için yenisi ile bir an önce tanışmak istedim ben de düşmesine odaklanmıştım açıkcası. Bu doktorum çok tatlı ve çok pozitifti oldukça rahatlattı çok da güzel tutunmuş dedi. Ne bileyim doktorların tavırları da ne kadar önemli. İlk gittiğim tahlil vs bile hiç vermedi o kadar düşeceğine emindi ki sanki..Bu doktorum kızdı tabi hiç bir sıkıntı yok dedi ve detaylıca bilgilendirdi sağolsun

Kizlar bisey sorcam balik yagi kullaniyormusunuz
Ben hamile kalana kadar kullandım sonra bıraktım salı günü gittiğimde sorucam doktora çünkü 2 hafta önce gittiğimde kullandığı. Tüm vitaminleei bırak demişti. Ben zaten haftada 2 balık tüketiyorum, şimdi mevsimide geliyor1 avuç çiğ badem ve cevizde yerini dolduruyor omeganın

Ben hamile kalana kadar kullandım sonra bıraktım salı günü gittiğimde sorucam doktora çünkü 2 hafta önce gittiğimde kullandığı. Tüm vitaminleei bırak demişti. Ben zaten haftada 2 balık tüketiyorum, şimdi mevsimide geliyor1 avuç çiğ badem ve cevizde yerini dolduruyor omeganın
Ya ben arada sirada aliyorumda kararsizim yinede canim doktorla konustuktan sonra buraya da yazarmisin🙏🏼

X