- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Evet ben dış güçlerin oyununun bir parçasıyımSevgili anneler öze
Bilimden
Sevgili eğitmen arkadaşım.Ajanmisiniz egitimcimi blog blog yorum aramissiniz.Egitimciyseniz doğuda bebeklerin nasıl beslendiğini görev esnalarinda gormussunuzdur.Demekki size göre elit anneler harici kimse bebek yetiştirmeyi beceremiyor.İcinde ne olduğu belli olmayan mamaları kolaylık diye bebeklere vermek en kolayı degilmi sonra neden kilo alıyoruz diyor bu hanımlar.Miss gibi tarhanayi gözün görerek yoğur kurut 6 aylık bebeğe kaşık kaşık ver hiçbir zararida olmaz.Bebe bisküvisi de kahvaltılarda birer ikişer ez içine oh missBizim memlekette çocuklar bunlarla yetişir dişi kaşınıyor diye pırasa veririz ellerine hazır elit jelleri değil bal gibide büyüdüler böyle.Hatta size bı sır veriyimmi annelerimiz babalarımız eşlerimiz ve bizlerde böyle büyüdük.Aman duymasın kimse bilimsel çorbalar halt etmiş bunların yanında Karadenizli olarak çokta dayanikliyizdir.
Nasıl da yakaladın beni bravo
Amacım bebekler sağlıklı büyüsün
Ama ajana nasıl bağladın olayı çözemedim
Evet görev icabı bir çok farklı bölgede çalıştım
Obez çocuk mu istersin, dhaa 4. Sınıfta regl olup erken ergenliğe giren mi, küçücük yşata mide kanaması geçiren mi, yanımda annem miş kadar iri duran çocukları mı hepsini gördüm
Gidin sağlık ocağına sağlık bakanlığının boy boy afişleri vardır ilk 6 ay yalnızca anne sütü yoklupunda ise formül diye
Yumurta peynir.. Gibi daha doğal besinler varken bisküvi niye katkı maddeli? Amacı ne besleyiciliği ne
Elit kesimden bir anne olarak! Bir kere bile yedirmedim bebeğime bisküvi. Ona faydası yok çünkü
Kendim bile yediğimde vicdan azabı çekiyorum vücuduma kötülük yaptım diye
Açıp azcık kadın programındaki doktorları bile izleseniz paketli gıdaların zararlı öğrenirsiniz
Ya da bağırsak florwsı nedir, bozulursa neler olur bir fikriniz olur