2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor 🥺 kızımı tanıyamıyorum

burnu tukalı olabilir, geniz akıntısı varsa arkaya doğru rahatsız ediyordur. Burundan nefes alamayınca emerken nefessiz kaldığından ememez.

serum fizyolojik ile açmayı dene bence.

Canim.genelde 3 kere falan yapiyor kaka bazen 1 kere yaptigi oluyor.ertesi gun dolu dolu kaka oluyor bezleri
Benim bebeğim 4_5 günde bir yapıyor onu da son zamanlarda da iki defa fitille simdi de makatinda çatlak gördüm 2 tane şimdi koydeyim zeytinyağı sürdüm haftaya olmazsa götüreceğim hastaneye ama bu virüsten de çok korkuyorum çok çoğalmış diyorlar

Gelecek hafta soracağım asiyi da

Rota aşısinin bizim sağlık ocağı yaptirilmasini destekliyor.hatta eczaneden alın saglik ocagi hemsiresi yapıyor.aşı enjektör değil ağızdan damla olarak yapılıyor..
Ben ilk çocuğumda yaptırmistım, 2.ciye de yaptiricam..

Gaz damlasi kaks yapmasını saglamaz yalnız gaz sancisina iyi gelir sadece. Dr 2 gun ust üste yapmazsa mamasına gunde 2 kez zeytinyağı koy dedi bagirsaklari yumusatmasi icin
Benimki 4 gundur kaka yapmadi sabah anason verdim aksama kaka dolu 2 bez :)))arkasindan bir banyo emdi kut uyudu komada suan:)))

Biraz önce verdim zeytinyağı bir çay kaşığı inşallah iyi gelir
Canim benimkide 4 gun yapmadi sabahtan anason verdim aksama 2 defa bez doluau kaka yapti rahatladi yavrum 3 aydie veriyorum ilk dogdugunda hergun verdim.gazina muthis iyi geldi 2.ayda sadece 2 veya 3 gun kaka yapmadigi zamanlar verdim bagirsagi duzene sokuyor gaz cikarttiriyor hemde nasil

Benim bebeğim 4_5 günde bir yapıyor onu da son zamanlarda da iki defa fitille simdi de makatinda çatlak gördüm 2 tane şimdi koydeyim zeytinyağı sürdüm haftaya olmazsa götüreceğim hastaneye ama bu virüsten de çok korkuyorum çok çoğalmış diyorlar
3 aydir herkese diyorum anason verin ben kullaniyorum inanilmaz kaka yaptiriyor ve gaz cikarttiriyor

kızlar benim bebeğimin kakası doğduğundan beri mukuslu alerjisi olabilir mi böyle bi şey yaşayan var mı doktorada gidemedim iki aydır soramıyorum

Kızlar saat 6 oldu uyuamıyorum evimize babamlar geldi klimayla oynadılar bebek üşür die normalde 24 derecede tutarım aldılar 26ya birde kalın giydr dediler sesimi çıkaramıyorum darılan kırılan olur diye geceden beri bebek terliyor devamlı havlu koyuyorum bir sorun olmaz demi ne olacak bu büyüklerin hali ben anlamıyorum

Bebeğin eli soğuk olsa üşümüş bu çocuk hapşırsa hasta bu çocuk nefesi sıcak gelse ici yanio ateşli bu çocuk ayy 2 günde panik atak ettiler beni

Kızlar saat 6 oldu uyuamıyorum evimize babamlar geldi klimayla oynadılar bebek üşür die normalde 24 derecede tutarım aldılar 26ya birde kalın giydr dediler sesimi çıkaramıyorum darılan kırılan olur diye geceden beri bebek terliyor devamlı havlu koyuyorum bir sorun olmaz demi ne olacak bu büyüklerin hali ben anlamıyorum
Bence bu sıcakta hiç kalın giydirme yazık çocuğa asıl bu kadar terlemekten hasta olur🤦🏻‍♀️

3 aydir herkese diyorum anason verin ben kullaniyorum inanilmaz kaka yaptiriyor ve gaz cikarttiriyor
Eşim zararlı olur diye istemedi doktora da sormayı unuttum anason uyku yapabiliyormus sizden iyi geldiğini duydum şimdi koydeyim istesem de alamam anne sütü alan bir bebeğin kabızlık çekmesi normal mi bilemiyorum onu bı de çatlak olmuş düne göre bugün iyi az da olsa yapıyor ama oncekliler gibi değil hafif sert nasıl desem içerisinde küçük küçük topaklanmalar olmuş sütüm mu az geliyor desem kilo alımı iyi 2 aylıkken 5.500 tu 2 hafta önce doktora götürdüm usutmus 6400 olmuştu maşallah bilemiyorum niye kabız çok da gaz çıkarıyor

Eşim zararlı olur diye istemedi doktora da sormayı unuttum anason uyku yapabiliyormus sizden iyi geldiğini duydum şimdi koydeyim istesem de alamam anne sütü alan bir bebeğin kabızlık çekmesi normal mi bilemiyorum onu bı de çatlak olmuş düne göre bugün iyi az da olsa yapıyor ama oncekliler gibi değil hafif sert nasıl desem içerisinde küçük küçük topaklanmalar olmuş sütüm mu az geliyor desem kilo alımı iyi 2 aylıkken 5.500 tu 2 hafta önce doktora götürdüm usutmus 6400 olmuştu maşallah bilemiyorum niye kabız çok da gaz çıkarıyor
Anne sütü alan bebeğe süt yariorsa kabızlık olabilir demişti doktorum bende ilk aylarda kabızlık ile başım dertteydi

X