- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
Merhaba hanımlar nasılsınız. Bebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor
benimki belli olmuyor, bazen günde 2 kez fln yapiyor, bazen gün aşırı yapıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar nasılsınız. Bebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor
Benimki de üç güne kadar günde iki yapıyordu şimdi bire düştü ve bugün hiç yapmadı. Gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyorbenimki belli olmuyor, bazen günde 2 kez fln yapiyor, bazen gün aşırı yapıyor..
Benimki de üç güne kadar günde iki yapıyordu şimdi bire düştü ve bugün hiç yapmadı. Gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor
Gaz çıkarıyor uyuyor dA bilmiyorum belki yoktur diye düşünmeye başladım. Sıkıntıda olsa uyumazdi değil mibizimkinde de var ayni dert,kaka yapamadiysa gaz sıkıştirio çok
Eşim damla ver dedi bende kararsız kaldım vermedim. Çok sıkıntıda da görünmüyor. Rota aşısı yaptırmadım ben sağlık ocağı da bir şey demedi.Benimki maalesef 3-4 gunde bir yapıyor. Allahtan bugun rota asisindan sonra rahat rahat yapti
Damla ver cnm ne den vermiyorsunuz ki ben damladan fayda göremedim anason veriyorum ve 2 günde 1 mutlaka kaka ediyorEşim damla ver dedi bende kararsız kaldım vermedim. Çok sıkıntıda da görünmüyor. Rota aşısı yaptırmadım ben sağlık ocağı da bir şey demedi.
Belki zararlıdır diye vermedim. Yarın da böyle olursa vereceğimDamla ver cnm ne den vermiyorsunuz ki ben damladan fayda göremedim anason veriyorum ve 2 günde 1 mutlaka kaka ediyor
Bir tanıdığın bebegide üç aydan sonra meme reddi yaptı dedi sonra düzelmiş. Bebeklerin böyle dönemleri olabiliyor galiba. Hergün başka huyları çıkıyor.Selam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor kızımı tanıyamıyorum
Gaz damlasi mı?rota aşısını devlet ödemediği için sağlık ocağı yapmıyor. Ben özel doktora götürüyorum orda yaptirdim.Eşim damla ver dedi bende kararsız kaldım vermedim. Çok sıkıntıda da görünmüyor. Rota aşısı yaptırmadım ben sağlık ocağı da bir şey demedi.
Benimkinin de salyalar her yerde eli hep ağızda. Doktor tukuruk salgıları gelişiyor normal dedi. Dis falan çıkarmıyormuş Allahtan. Emziği aynen atıyor ve beni de çok zor emiyorSelam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor kızımı tanıyamıyorum
4_5 günde bir o da iki defadır fitille yaptı acaba çatlak mi makatta bilmiyorum sürekli gaz çıkarıyorMerhaba hanımlar nasılsınız. Bebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor
Dün hiç yapmadı bugünde daha yapmadı. Damla verdim ben bilmiyorum ne zaman etki eder4_5 günde bir o da iki defadır fitille yaptı acaba çatlak mi makatta bilmiyorum sürekli gaz çıkarıyor
Evet gaz damlası. Ben internette gördüm rota aşısını gittiğim doktorlar bir şey söylemedi. Ne kadar ücretiGaz damlasi mı?rota aşısını devlet ödemediği için sağlık ocağı yapmıyor. Ben özel doktora götürüyorum orda yaptirdim.
311 tl bugün eczaneden alıp yaptırdık ağızdan yapılıyor .Evet gaz damlası. Ben internette gördüm rota aşısını gittiğim doktorlar bir şey söylemedi. Ne kadar ücreti
Canim.genelde 3 kere falan yapiyor kaka bazen 1 kere yaptigi oluyor.ertesi gun dolu dolu kaka oluyor bezleriMerhaba hanımlar nasılsınız. Bebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor
Otri bebe kullaniyorum ama tonimer baybi var onuda oteki cocuklarda kullanmistimArkadaşlar Burun için hangi sprey kullanıyorsunuz ? Bugün doktora gittik sorduk ama sprey yazmayı unuttu
Arkadaşlar Burun için hangi sprey kullanıyorsunuz ? Bugün doktora gittik sorduk ama sprey yazmayı unuttu