Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor kızımı tanıyamıyorum
Selam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor kızımı tanıyamıyorum
Bir tanıdığın bebegide üç aydan sonra meme reddi yaptı dedi sonra düzelmiş. Bebeklerin böyle dönemleri olabiliyor galiba. Hergün başka huyları çıkıyor.
Benimkinin de salyalar her yerde eli hep ağızda. Doktor tukuruk salgıları gelişiyor normal dedi. Dis falan çıkarmıyormuş Allahtan. Emziği aynen atıyor ve beni de çok zor emiyor