2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimki maalesef 3-4 gunde bir yapıyor. Allahtan bugun rota asisindan sonra rahat rahat yapti
Eşim damla ver dedi bende kararsız kaldım vermedim. Çok sıkıntıda da görünmüyor. Rota aşısı yaptırmadım ben sağlık ocağı da bir şey demedi.

Selam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor 🥺 kızımı tanıyamıyorum

Eşim damla ver dedi bende kararsız kaldım vermedim. Çok sıkıntıda da görünmüyor. Rota aşısı yaptırmadım ben sağlık ocağı da bir şey demedi.
Damla ver cnm ne den vermiyorsunuz ki ben damladan fayda göremedim anason veriyorum ve 2 günde 1 mutlaka kaka ediyor

Selam anneler. Benim bebişim 2 gün öncesine kadar akşam 8 de uyur 1 de ve 4 te kalkar emerdi. Sonra 7 de kalkar geri uyumazdı gayet mutluyduk. Şimdi çok mızmız uyumuyor uyusa yarım saate uyanıyor. Emzik atılıyor eller ağızda salyalar her yerde.. beni emmek istemiyor 🥺 kızımı tanıyamıyorum
Bir tanıdığın bebegide üç aydan sonra meme reddi yaptı dedi sonra düzelmiş. Bebeklerin böyle dönemleri olabiliyor galiba. Hergün başka huyları çıkıyor.

Benimkinin de salyalar her yerde eli hep ağızda. Doktor tukuruk salgıları gelişiyor normal dedi. Dis falan çıkarmıyormuş Allahtan. Emziği aynen atıyor ve beni de çok zor emiyor

Gaz damlasi mı?rota aşısını devlet ödemediği için sağlık ocağı yapmıyor. Ben özel doktora götürüyorum orda yaptirdim.
Evet gaz damlası. Ben internette gördüm rota aşısını gittiğim doktorlar bir şey söylemedi. Ne kadar ücreti

X