2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar kan sonucunu beklerken test yaptım yine hem ovu hem gebelik artmis deger sanırım insallah 🤲🤲🤲😍❤ cunku 2 gun once ovu silikti bugun kop koyu gebelik testide ayni sekilde ki yarim saatlik ıdrarla yaptım 😍
Üst hcg alt ovu
umut var bak bozma moralini :) inşallah güzel haberle gelirsin

Doktorum duphaston ve coraspin vermiş bunları kullan salı günü gel dedi.çok fazla yükselmemiş diyorlar cihazlarda sorun olabilir diyorlar.Kötü düşünmes hemen tekrar 2 gün sonra bakalım demiş. Artık hayırlısı yine hüsran yaşıyacağım sanırım 3 sene sonra.
başka hastneye gitsen olmazmı canm böyle belirsizlik daha çok üzer insanı

Kızlar kan sonucunu beklerken test yaptım yine hem ovu hem gebelik artmis deger sanırım insallah 🤲🤲🤲😍❤ cunku 2 gun once ovu silikti bugun kop koyu gebelik testide ayni sekilde ki yarim saatlik ıdrarla yaptım 😍
Üst hcg alt ovu
cnm silik olan testi ne zmn yaptın kaç günlüktü

umut var bak bozma moralini :) inşallah güzel haberle gelirsin

başka hastneye gitsen olmazmı canm böyle belirsizlik daha çok üzer insanı
yani farklı hastanede yaptırınca da değer farklı çıkabilir belli olmaz ama yine gider veririm kan en azından orda ne çıkıcak onu görürüm. Şu an belim çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi. Sanırım benim hiç yerleşmedi sadece döllenme oldu çünkü hiç ağrım vs olmadı bu zamana kadar.

yani farklı hastanede yaptırınca da değer farklı çıkabilir belli olmaz ama yine gider veririm kan en azından orda ne çıkıcak onu görürüm. Şu an belim çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi. Sanırım benim hiç yerleşmedi sadece döllenme oldu çünkü hiç ağrım vs olmadı bu zamana kadar.
bugun bekle o zmn baklm adetmi olucaksın sonuç ne çıkacak ona göre gidersin tekrar ama bnde kendimi adet olucak gibi hissediyorm...surekli wc gidiyorm.. test yapmadan önce dua ediyordum gelsin diye şimdi gelmesin diye dua ediyorum :KK43:

bugun bekle o zmn baklm adetmi olucaksın sonuç ne çıkacak ona göre gidersin tekrar ama bnde kendimi adet olucak gibi hissediyorm...surekli wc gidiyorm.. test yapmadan önce dua ediyordum gelsin diye şimdi gelmesin diye dua ediyorum :KK43:
Evet bakalım bekliyorum.Değer 600 dü cumartesi bugün 576 çok saçma düşüş. Başka hastane de vericem bi en azından emin olmak için işten çıkınca giderim heralde vermeye.Canım iyi düşün inşallah zaten adet olma ağrısı vs normalmiş. bende olmuyordu daha yeni oldu ama zaten değer düştüğü için artık adet olacağım gözüyle bakıyorum.

2 sinide bugün yaptım kuzum yarim saatlik ıdrarla öğlen 🥰 çok su içiyorum idrarım bile sararmiyo fazla sozde gebelik te çok sarı olur diorlar :KK70:
hmmm bn yaptığım idrar testi de silik çıkmıştı ordan bi hesap yapayım dicektim :kızgın:
kafayı yicem kaç haflalık olduğumu bile bilmiyorum

hmmm bn yaptığım idrar testi de silik çıkmıştı ordan bi hesap yapayım dicektim :kızgın:
kafayı yicem kaç haflalık olduğumu bile bilmiyorum
Kuzum kip kırmızı çıkması için hcg nin 1000 üstü olması lazım en az galiba ozamana kadar hep silik cikio ben eski testlerle karsilastiriyorum koyulasmis çok şükür kuzum sende yap bi bak koyulaşma varmı için rahatlar ❤

Evet bakalım bekliyorum.Değer 600 dü cumartesi bugün 576 çok saçma düşüş. Başka hastane de vericem bi en azından emin olmak için işten çıkınca giderim heralde vermeye.Canım iyi düşün inşallah zaten adet olma ağrısı vs normalmiş. bende olmuyordu daha yeni oldu ama zaten değer düştüğü için artık adet olacağım gözüyle bakıyorum.
offf ne diyeyim bilmiyorum kan vermek ve dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok... bende alıştıryım kendimi düşüğe... herkeze moral vermeye çalışıyorum ama kendime moral veremiyorum keşke 3aylık fln olunca öğrensek böyle stres üzerine stres...
ilk öğrendiğimde sevinmiştim 1bucuk aylık oldum die ama hala 1 aylık hamileyim sanırım

Kuzum kip kırmızı çıkması için hcg nin 1000 üstü olması lazım en az galiba ozamana kadar hep silik cikio ben eski testlerle karsilastiriyorum koyulasmis çok şükür kuzum sende yap bi bak koyulaşma varmı için rahatlar ❤
bnm silik test 11 gün önceydi.. dr hesaplamıştı 1000 küsür olmuştur demişti ama keseye 4haftalık dedi kafamı ve hesaplarımı o karıştırıyor ve o kdr küçük olması sağlıksız yada boş gebelik olabilir diye düşünüyorm

offf ne diyeyim bilmiyorum kan vermek ve dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok... bende alıştıryım kendimi düşüğe... herkeze moral vermeye çalışıyorum ama kendime moral veremiyorum keşke 3aylık fln olunca öğrensek böyle stres üzerine stres...
ilk öğrendiğimde sevinmiştim 1bucuk aylık oldum die ama hala 1 aylık hamileyim sanırım
Gerçekten o kadar zor ki 3 senedir bu anı bekliyorduk o kadar sevindik mutluktan ağladık.Çok güzeldi her şey niye ki düştü böyle değer.Neden yani..Canım senin değerin nasıl ki yüksek değilş mi iki katı artmadı mı? Ay evet keşke öyle öğrensek gerçekten çok güzel olurdu. Ben 3 haftalık öğrendim daha adetim bile gelmedi.cumartesi takvime göre.

Yaptm tekrar çok şükür koyulaşmış 27 şubat ve 10 mart

Eklentiler

• 20200227_105617.jpg
    20200227_105617.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 20200310_153105.jpg
    20200310_153105.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba kızlar, uzun süredir takip ediyordum Aralıkta Kimyasal gebelik geçirdim. Ocak 23 te adet gördüm beklenen tarihim de 23 subattı ancak adet olmadım. Aynı şeyleri yaşarım beta hcg yine düşüşe geçer diye korktuğumdan da hastaneye gitmedim. İstedim ki 6 haftalık olsun en azından keseyi görebileyim adetim 15 gün gecikince gittim hastaneye evde sadece idrar testi yapmıstım. Dün gittim hastaneye keseyi bebeği gördük kalp atışı duyulmuyprdu o da görülüyordu sadece. Haftaya tekrar randevum var kan alıp vitaminlerime bakacak ve kalp atışı duyabileceğiz inşAllah. Dilerim bu zorlu haftaları kolayca atlatalım hepimiz ve bir an önce tatlı telaşlara güzel hazırlıklara başlayalım🥰

Arkadaşlar herkese merhaba. Bende de kese göründü dr 20 gn sonra tekrar gel dedi zaman nasıl gececek bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Gözün aydın canım 😊işte bende bu yüzden kendi randevumu erteledim.. Gitmişken toptan halledeyim diye 🤭

X