- 10 Mart 2020
- 2
- 7
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm kazene msj atıp deveredecek... ama erken gibi geldi bana henüz kalp atışlarını duyalım en azından...Konu yani topik kazen in oldugu için onun yapması gerekir... Ya da topik i birisine devretsin o kişi yazan basa tuttursun sat ları vs ne güzel olur sonra cinsiyet ler yazılır fikan
saklamak doğru olmaz tabii illla öğreneceksin.. canm bnce başka bi yere yaptır... için ve aklın daha rahat olur.. düşümesini destekleyecek bi belirti varmı açık kırmızı kan fln?Evet canım aynı yerde yaptırdım ama şimdi arkadaşım cihazlar bozuk yazdı. acaba ondan dolayı mı?anlamadım. ben eski dosya numaramdan girip baktım o değeri bildiğimi bilmiyor. Üzülmeyeyim diye öyle dedi desem nereye kadar saklayacak elbet öğrenicem. Ondan yeniden haber bekliyorum inşallah cihaz bozuktur da 1500dür o
Bi yazsın bakalım da olmadı başka hastaneye gidicem. Napim...Bozulmuştur belki de...
Arkadasın daha iyi bilir...
Baska hastanede tekrarla...
Evet belli olsun sonra isteyen topiği sahiplensin...evet canm kazene msj atıp deveredecek... ama erken gibi geldi bana henüz kalp atışlarını duyalım en azından...
yada gönüllü varsa başlasın... silmek gerekirse daha karışık ve zor olucak...
saklamak doğru olmaz tabii illla öğreneceksin.. canm bnce başka bi yere yaptır... için ve aklın daha rahat olur.. düşümesini destekleyecek bi belirti varmı açık kırmızı kan fln?
Dr mi yazsın??Bi yazsın bakalım da olmadı başka hastaneye gidicem. Napim...
Hayır kanamam hiç olmadı canım. Dün öğlen sadece adet olacakmışım gibi karın kasık bel ağrım oldu. O da zaten normal diye biliyorum. Ara ara kasık ağrım oluyor sadece. hiç kanama vs olmadı. cevap verilsin hala bozuk derse gidip başka yerde yaptırıcam.evet canm kazene msj atıp deveredecek... ama erken gibi geldi bana henüz kalp atışlarını duyalım en azından...
yada gönüllü varsa başlasın... silmek gerekirse daha karışık ve zor olucak...
saklamak doğru olmaz tabii illla öğreneceksin.. canm bnce başka bi yere yaptır... için ve aklın daha rahat olur.. düşümesini destekleyecek bi belirti varmı açık kırmızı kan fln?
arkadaşım yazsın cihaz düzeldi diye yada hala bozuk diye. Hala bozuksa başka hastaneye gidip yaptırıcam.Dr mi yazsın??
ona mı soracaksın....
aynen normal ağrılar bnce bozma moralini bekle olmadı başka hastneye git.. sonucu bizdede haber ver..Hayır kanamam hiç olmadı canım. Dün öğlen sadece adet olacakmışım gibi karın kasık bel ağrım oldu. O da zaten normal diye biliyorum. Ara ara kasık ağrım oluyor sadece. hiç kanama vs olmadı. cevap verilsin hala bozuk derse gidip başka yerde yaptırıcam.
Bekliyorum bir cevap gelse hayırlısı ile ona göre gidicem başka hastaneye.Tamam canım yazarım mutlaka.aynen normal ağrılar bnce bozma moralini bekle olmadı başka hastneye git.. sonucu bizdede haber ver..
Bende sabah verrim saglik ocaginda kuzu bekliyorum çıkmasını çok heyecanlı ve tedirginim inşallah güzel artar ❤Günaydın canım
Bugün kontrole gittim doktorum ultrasonla bi bakalım görebilecek miyiz dedi ama gözükmedi. Alttan da bakmak istemedi. Adetime daha 4 gün var cumartesi beta 612 çıkmıştı bugünde bi ver bakalım dedi 1500 olursa sorun yoktur dedi. Kan verdim bekliyorum inşallah yüksek çıkar dua edin lütfen çok korkuyorum. Henüz gözükmemesi normal mi kesenin? tecrübeli olan arkadaşlarım yazabilir mi? İlk gebeliğim telaşlıym Allahım hayırlısını versin.
Doktorum duphaston ve coraspin vermiş bunları kullan salı günü gel dedi.çok fazla yükselmemiş diyorlar cihazlarda sorun olabilir diyorlar.Kötü düşünmes hemen tekrar 2 gün sonra bakalım demiş. Artık hayırlısı yine hüsran yaşıyacağım sanırım 3 sene sonra.aynen normal ağrılar bnce bozma moralini bekle olmadı başka hastneye git.. sonucu bizdede haber ver..
Allah korusun kız öyle deme olumlu düşün olumlu olsunDoktorum duphaston ve coraspin vermiş bunları kullan salı günü gel dedi.çok fazla yükselmemiş diyorlar cihazlarda sorun olabilir diyorlar.Kötü düşünmes hemen tekrar 2 gün sonra bakalım demiş. Artık hayırlısı yine hüsran yaşıyacağım sanırım 3 sene sonra.
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahHoş geldin canım hayırlı olsun
Çıktı mı kan sonucu canım.. Nette görünüyor sağlık ocaklarının ki de barkod la bakıncaKızlar kan sonucunu beklerken test yaptım yine hem ovu hem gebelik artmis deger sanırım insallah ❤ cunku 2 gun once ovu silikti bugun kop koyu gebelik testide ayni sekilde ki yarim saatlik ıdrarla yaptım ❤
Üst hcg alt ovu
AminÇok teşekkür ederim hepimize inşallah
inşallah öyle olur..Allah korusun kız öyle deme olumlu düşün olumlu olsun
Barkod aldım kuzum bakıyorum ama daha çıkmamış akşama cıkar sanırım bekliyorum haber vericem cikinca insallah guzel sonucla gelirim ❤Çıktı mı kan sonucu canım.. Nette görünüyor sağlık ocaklarının ki de barkod la bakınca
İnşallah bozuktur canım Zor ama Stres de yapmamaya çalış lütfen dua et bol bolEvet canım aynı yerde yaptırdım ama şimdi arkadaşım cihazlar bozuk yazdı. acaba ondan dolayı mı?anlamadım. ben eski dosya numaramdan girip baktım o değeri bildiğimi bilmiyor. Üzülmeyeyim diye öyle dedi desem nereye kadar saklayacak elbet öğrenicem. Ondan yeniden haber bekliyorum inşallah cihaz bozuktur da 1500dür o