2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Konu yani topik kazen in oldugu için onun yapması gerekir... Ya da topik i birisine devretsin o kişi yazan basa tuttursun sat ları vs ne güzel olur sonra cinsiyet ler yazılır fikan 😁
evet canm kazene msj atıp deveredecek... ama erken gibi geldi bana henüz kalp atışlarını duyalım en azından...
yada gönüllü varsa başlasın... silmek gerekirse daha karışık ve zor olucak...

Evet canım aynı yerde yaptırdım ama şimdi arkadaşım cihazlar bozuk yazdı. acaba ondan dolayı mı?anlamadım. ben eski dosya numaramdan girip baktım o değeri bildiğimi bilmiyor. Üzülmeyeyim diye öyle dedi desem nereye kadar saklayacak elbet öğrenicem. Ondan yeniden haber bekliyorum inşallah cihaz bozuktur da 1500dür o
saklamak doğru olmaz tabii illla öğreneceksin.. canm bnce başka bi yere yaptır... için ve aklın daha rahat olur.. düşümesini destekleyecek bi belirti varmı açık kırmızı kan fln?

evet canm kazene msj atıp deveredecek... ama erken gibi geldi bana henüz kalp atışlarını duyalım en azından...

saklamak doğru olmaz tabii illla öğreneceksin.. canm bnce başka bi yere yaptır... için ve aklın daha rahat olur.. düşümesini destekleyecek bi belirti varmı açık kırmızı kan fln?
Evet belli olsun sonra isteyen topiği sahiplensin...

Kızlar selam. Halsizlikleriniz başladı mi? Benim bir de boğazlarım fena derecede ayırıyor kulaklarımla birlikte hamilelik de üstüne gelince acayip derecede halsizlik var. Bu durum için tavsiyesi olan var mı

Hayır kanamam hiç olmadı canım. Dün öğlen sadece adet olacakmışım gibi karın kasık bel ağrım oldu. O da zaten normal diye biliyorum. Ara ara kasık ağrım oluyor sadece. hiç kanama vs olmadı. cevap verilsin hala bozuk derse gidip başka yerde yaptırıcam.

Hayır kanamam hiç olmadı canım. Dün öğlen sadece adet olacakmışım gibi karın kasık bel ağrım oldu. O da zaten normal diye biliyorum. Ara ara kasık ağrım oluyor sadece. hiç kanama vs olmadı. cevap verilsin hala bozuk derse gidip başka yerde yaptırıcam.
aynen normal ağrılar bnce bozma moralini bekle olmadı başka hastneye git.. sonucu bizdede haber ver..

Günaydın canım🌞
Bugün kontrole gittim doktorum ultrasonla bi bakalım görebilecek miyiz dedi ama gözükmedi. Alttan da bakmak istemedi. Adetime daha 4 gün var cumartesi beta 612 çıkmıştı bugünde bi ver bakalım dedi 1500 olursa sorun yoktur dedi. Kan verdim bekliyorum inşallah yüksek çıkar dua edin lütfen çok korkuyorum. Henüz gözükmemesi normal mi kesenin? tecrübeli olan arkadaşlarım yazabilir mi? İlk gebeliğim telaşlıym Allahım hayırlısını versin.
Bende sabah verrim saglik ocaginda kuzu bekliyorum çıkmasını çok heyecanlı ve tedirginim inşallah güzel artar 🤲🤲🤲
Bidahaki gidişinde görürsün inşallah kuzum korkma bi sonuc çıksında inşallah herşey yolunda gidecek bebiş seninle sağlıklı benimkide öyle inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar kan sonucunu beklerken test yaptım yine hem ovu hem gebelik artmis deger sanırım insallah 🤲🤲🤲😍❤ cunku 2 gun once ovu silikti bugun kop koyu gebelik testide ayni sekilde ki yarim saatlik ıdrarla yaptım 😍
Üst hcg alt ovu

Eklentiler

• 20200310_134847.jpg
    20200310_134847.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 23
aynen normal ağrılar bnce bozma moralini bekle olmadı başka hastneye git.. sonucu bizdede haber ver..
Doktorum duphaston ve coraspin vermiş bunları kullan salı günü gel dedi.çok fazla yükselmemiş diyorlar cihazlarda sorun olabilir diyorlar.Kötü düşünmes hemen tekrar 2 gün sonra bakalım demiş. Artık hayırlısı yine hüsran yaşıyacağım sanırım 3 sene sonra.

Doktorum duphaston ve coraspin vermiş bunları kullan salı günü gel dedi.çok fazla yükselmemiş diyorlar cihazlarda sorun olabilir diyorlar.Kötü düşünmes hemen tekrar 2 gün sonra bakalım demiş. Artık hayırlısı yine hüsran yaşıyacağım sanırım 3 sene sonra.
Allah korusun kız öyle deme olumlu düşün olumlu olsun 🙏🏿💕

Kızlar kan sonucunu beklerken test yaptım yine hem ovu hem gebelik artmis deger sanırım insallah 🤲🤲🤲😍❤ cunku 2 gun once ovu silikti bugun kop koyu gebelik testide ayni sekilde ki yarim saatlik ıdrarla yaptım 😍
Üst hcg alt ovu
Çıktı mı kan sonucu canım.. Nette görünüyor sağlık ocaklarının ki de barkod la bakınca

Çıktı mı kan sonucu canım.. Nette görünüyor sağlık ocaklarının ki de barkod la bakınca
Barkod aldım kuzum bakıyorum ama daha çıkmamış akşama cıkar sanırım bekliyorum haber vericem cikinca insallah guzel sonucla gelirim 🤲🤲🤲

Evet canım aynı yerde yaptırdım ama şimdi arkadaşım cihazlar bozuk yazdı. acaba ondan dolayı mı?anlamadım. ben eski dosya numaramdan girip baktım o değeri bildiğimi bilmiyor. Üzülmeyeyim diye öyle dedi desem nereye kadar saklayacak elbet öğrenicem. Ondan yeniden haber bekliyorum inşallah cihaz bozuktur da 1500dür o
İnşallah bozuktur canım 🤲🏻Zor ama Stres de yapmamaya çalış lütfen dua et bol bol

X