- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Haftaya kontrole gidicem değişmezse kiz olucak insallah canimOo maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya kontrole gidicem değişmezse kiz olucak insallah canimOo maşallah
Oy maşallah saçlarinin teline kurban olayim kiz çocuklarının benimde bir kizim var şimdi bununda kiz olmasink cok istiyorum arkadas gibi anlassinlar diyeEvt canim oyle supriz oldu bizim için 3.kiz geliyor insallah, simdilik guzel gidiyor inşallah böyle devam eder
Bende en az 2 kizim olsun isterdim onceden, kız kardeşlik cok baska birsey, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahOy maşallah saçlarinin teline kurban olayim kiz çocuklarının benimde bir kizim var şimdi bununda kiz olmasink cok istiyorum arkadas gibi anlassinlar diye
Amin inşallah canım bu grupta baya sessiz artık herkes yabrusuyla ugrasiyo danişacak biseyde kalmadi pek büyüyüp gidiyo sıpalarBende en az 2 kizim olsun isterdim onceden, kız kardeşlik cok baska birsey, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Aynen öyle bende yeni bebis var diye giriyorum nisan anneleri grubuna bildirim geldikçe bakıyorum burayaAmin inşallah canım bu grupta baya sessiz artık herkes yabrusuyla ugrasiyo danişacak biseyde kalmadi pek büyüyüp gidiyo sıpalar
Maşallah Allah bağışlasınEvt canim oyle supriz oldu bizim için 3.kiz geliyor insallah, simdilik guzel gidiyor inşallah böyle devam eder
Maşallah Allah bağışlasın kızlarını bende dördüncüyu dogurcam az kaldı benimEvt canim oyle supriz oldu bizim için 3.kiz geliyor insallah, simdilik guzel gidiyor inşallah böyle devam eder
Saol canim, hayirli olsun şimdiden Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinMaşallah Allah bağışlasın
Maşallah Allah bağışlasın kızlarını bende dördüncüyu dogurcam az kaldı benim
Gozunaydin canim, Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bizimkide supriz yumurta, bekliyoruz heyecanlaHamisler ard arda geliyor bende şükür ikinci oğlumu doğum yaptım yarın 40miz çıkıyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah bizimki kazara oldu gerçi nasip.saglik sıhhatli olsunlar inşaallah
Yok canim ben 2 yasina kadar emzireyim diyorum ama bakalim nasil olcak benimde sizin gibi icim gidiyor bi yandan meme olmadan uyumaz hayatta illa emcek oyle uyucakKizlar aranizda memeden kesmeye calisan varmi benim gibi , her an memeyle vakit gecirmek isteyen bi kizim var biseyde yemiyor bugun aşlayayim diyorum ama içimde gidiyo bi yandan
Canim ben hala kesmedim ve hamileyim kizim 17 aylik bugun kayinvalideme geldim 3 gun kalcam kesmem gerek mecburYok canim ben 2 yasina kadar emzireyim diyorum ama bakalim nasil olcak benimde sizin gibi icim gidiyor bi yandan meme olmadan uyumaz hayatta illa emcek oyle uyucak
Hadi hayirlisi olsun suphe varmi ben şphelendim ve test yaptim hamileyimKizlar benimde reglm gecikti olma ihtimali de var bekleyip gorucez kizim 17 aylik
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim bekliyoruz haberleriniKizlar benimde reglm gecikti olma ihtimali de var bekleyip gorucez kizim 17 aylik
Aslında hıc suphe yok ama normalde regl gecıkmezdı 5 gün oldu gecıktı bılmıyorum olursada suprız olucak bızedeHadi hayirlisi olsun suphe varmi ben şphelendim ve test yaptim hamileyim
Tesekkur ederim daha test vermedim pazartesi vericem bakalım olursa bızede suprız olucakHadi bakalim hayirlisi olsun canim bekliyoruz haberlerini
Sanırım benimde kesmem gerekıyor reglm gecıktı canım bu arada hamileyken emzirmenın zararı varmıCanim ben hala kesmedim ve hamileyim kizim 17 aylik bugun kayinvalideme geldim 3 gun kalcam kesmem gerek mecbur
Canim suan kesmeye çalisyorum ama kesilcrk gibi degil sadece azalttim biraz ama aklina gelince veriyorum yoksa krize giriyor oyaladigim kadar oyaliyom zor anlayacaginSanırım benimde kesmem gerekıyor reglm gecıktı canım bu arada hamileyken emzirmenın zararı varmı