Bir ankarali olarak benimde aklım o oyun kısmında. Maske en azından gelinle damatta olmasa ben ona da kabulüm. Yalnız yaşadığım için ekstra olsun istiyorum düğün bı şekildeAz kişi olması değil de maskeli olunması üzüyo beni
Evet biliyorum olması gerekiyo ama düğün günümü düşünüyorum, herkesin yüzü maskeli....içim kötü oluyo bilmiyorum beni anlayan olcak mı ama
bir de oyun olayı nolcak acaba? Sonuçta oyun pistinde mesafe olayı hak getire
Benim de 23 Ağustos ama bi umutluyum bi umutsuz. Kafam karman çorman, bi de nişanlım uzakta zaten görüşemiyoruz bile. Böyle olunca iyice zorlanıyor insan.23 Ağustosa erteledik bugün, nasip artık, eylülü de istemedik, çünkü eylülde ikinci dalga gelicek diyolar, kafalar karışık.
Yaaa öyle tabi sizinki daha zormuş biz en azından çok yakındayız hergün görüşüyoruz ama görüşmekte bir işe yaramıyo bu belirsizlikteBenim de 23 Ağustos ama bi umutluyum bi umutsuz. Kafam karman çorman, bi de nişanlım uzakta zaten görüşemiyoruz bile. Böyle olunca iyice zorlanıyor insan.
Artık tek isteğim şehirler arası yolların açılması
En azından hasret çekme olmuyo ya, özlemek de insanı hırçınlaştırıyo. En azından beni. Açıklama olacaksa olsun modundayım artık erteleyecekse de psikolojik olarak hazırlarım kendimi ama belirsizlik yordu cidden.Yaaa öyle tabi sizinki daha zormuş biz en azından çok yakındayız hergün görüşüyoruz ama görüşmekte bir işe yaramıyo bu belirsizlikte
Biri çıkıp bu sene düğün 5 sene sonra Ocak ayında herşey düzelecek düğünler açılacak dese o bile rahatlatacak sürekli belirsizlikEn azından hasret çekme olmuyo ya, özlemek de insanı hırçınlaştırıyo. En azından beni. Açıklama olacaksa olsun modundayım artık erteleyecekse de psikolojik olarak hazırlarım kendimi ama belirsizlik yordu cidden.
En fazla 10 kişi mi oynasın diyecekler napcaklar bilmiyorum ki. Halay falan direk iptal herhalde. E bunun kına gecesi var. Kına gecesinde nasıl mesafe olacak?Bir ankarali olarak benimde aklım o oyun kısmında. Maske en azından gelinle damatta olmasa ben ona da kabulüm. Yalnız yaşadığım için ekstra olsun istiyorum düğün bı şekilde
Evet aynı sorunlar bizde de var düğün yemekli. Kına da düğün de oynamalı ve iki tarafta oynamayı seviyor nasıl olacak acaba.En fazla 10 kişi mi oynasın diyecekler napcaklar bilmiyorum ki. Halay falan direk iptal herhalde. E bunun kına gecesi var. Kına gecesinde nasıl mesafe olacak?
Yemekli düğünde maskeyle yemek nasıl yenecek bende o sorun da var
İnsan ister istemez bunları düşünüyo
Gerçekten öyle. Kötü haber bile belirsizlikten daha iyi.Biri çıkıp bu sene düğün 5 sene sonra Ocak ayında herşey düzelecek düğünler açılacak dese o bile rahatlatacak sürekli belirsizlik
Kınada bir sürü adet var. Tepsiyle geziliyo falan orda yığılma oluyo sonuçta. Yani düğünde ne kadar mesafe olabilir kiEvet aynı sorunlar bizde de var düğün yemekli. Kına da düğün de oynamalı ve iki tarafta oynamayı seviyor nasıl olacak acaba.
Eşya seçme işini nasıl yapıyorsunuz canım benimde ayrı şehirde görüşemiyoruzBenim de 23 Ağustos ama bi umutluyum bi umutsuz. Kafam karman çorman, bi de nişanlım uzakta zaten görüşemiyoruz bile. Böyle olunca iyice zorlanıyor insan.
Olumlu düşünelim, olumlu olsun, yapma böyle.Benim de 23 Ağustos ama bi umutluyum bi umutsuz. Kafam karman çorman, bi de nişanlım uzakta zaten görüşemiyoruz bile. Böyle olunca iyice zorlanıyor insan.
Bizim düğün yemekli ama açık alanda, kına kapalı alanda yemeksiz ama dediğin gibi bizimde iki taraf sever oynamayı sürekli bir umut geliyor bir umutsuzluk çıldırcamEn fazla 10 kişi mi oynasın diyecekler napcaklar bilmiyorum ki. Halay falan direk iptal herhalde. E bunun kına gecesi var. Kına gecesinde nasıl mesafe olacak?
Yemekli düğünde maskeyle yemek nasıl yenecek bende o sorun da var
İnsan ister istemez bunları düşünüyo
Açıklama yapıldı, erteleme yapılabilir ama iptal edenlere parası geri verilmeyecek diye. Esnafı koruma durumu bir yerde.Paramızı geri alabilsek stresim bitecek gerçekten. Keşke düğün iptal edenler alabilse geri
Düğün salonlarını da anlıyorum ama, bilmiyorum nolucak
Dediğim gibi onlar da haklı tabiiAçıklama yapıldı, erteleme yapılabilir ama iptal edenlere parası geri verilmeyecek diye. Esnafı koruma durumu bir yerde.
Ya bizimkiler alıştı artık ben gidicem diyorum gidiyorum. Beyaz eşyalarımızı geçen yaz kayınbabam almıştı taksiti bitsin diye. Kasım sonu nişan yapmıştık, nişandan hemen sonra ben gittim nişanlımın yanına ordan alalım dedik sevkiyat sorun olmasın diye. Yemek ve oturma odasını ikimiz seçip aldık borcu düğünden önce bitsin diye. Çeyizi de %80 bitirdik genelde online alıyorum zaten. Bi yatak odamız kaldı onun da modelini virüs öncesi seçmiştik sadece alması kaldı.Eşya seçme işini nasıl yapıyorsunuz canım benimde ayrı şehirde görüşemiyoruzonun olduğu şehirde kurulacak evimiz beyaz eşya kısmını hallettik ama yatak ve salon takımı kaldı annemde tutturdu onlar bizim olduğumuz şehire gelsin buradan seçelim diye o da bana saçma geliyor ama nişanlıma bunu söylersem iyice sinirlenecek ona bile gelmiyorsun diye aramız bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?