Düğün 2020 Gelinleri

Çok zor süreç çok. Yani bir tarafımda yakın çevreden maksimum 200 kişiden oluşan bir düğün tabi bu bile mümkün olacak mı bilmiyoruz

Ağustos da salon bulabilirmiyiz acaba daha hiç salonlarla görüşmedik bile

Bir ankarali olarak benimde aklım o oyun kısmında. Maske en azından gelinle damatta olmasa ben ona da kabulüm. Yalnız yaşadığım için ekstra olsun istiyorum düğün bı şekilde

23 Ağustosa erteledik bugün, nasip artık, eylülü de istemedik, çünkü eylülde ikinci dalga gelicek diyolar, kafalar karışık.
Benim de 23 Ağustos ama bi umutluyum bi umutsuz. Kafam karman çorman, bi de nişanlım uzakta zaten görüşemiyoruz bile. Böyle olunca iyice zorlanıyor insan.
Artık tek isteğim şehirler arası yolların açılması

Yaaa öyle tabi sizinki daha zormuş biz en azından çok yakındayız hergün görüşüyoruz ama görüşmekte bir işe yaramıyo bu belirsizlikte

Yaaa öyle tabi sizinki daha zormuş biz en azından çok yakındayız hergün görüşüyoruz ama görüşmekte bir işe yaramıyo bu belirsizlikte
En azından hasret çekme olmuyo ya, özlemek de insanı hırçınlaştırıyo. En azından beni. Açıklama olacaksa olsun modundayım artık erteleyecekse de psikolojik olarak hazırlarım kendimi ama belirsizlik yordu cidden.

Biri çıkıp bu sene düğün 5 sene sonra Ocak ayında herşey düzelecek düğünler açılacak dese o bile rahatlatacak sürekli belirsizlik

Bir ankarali olarak benimde aklım o oyun kısmında. Maske en azından gelinle damatta olmasa ben ona da kabulüm. Yalnız yaşadığım için ekstra olsun istiyorum düğün bı şekilde
En fazla 10 kişi mi oynasın diyecekler napcaklar bilmiyorum ki. Halay falan direk iptal herhalde. E bunun kına gecesi var. Kına gecesinde nasıl mesafe olacak?
Yemekli düğünde maskeyle yemek nasıl yenecek bende o sorun da var
İnsan ister istemez bunları düşünüyo

Evet aynı sorunlar bizde de var düğün yemekli. Kına da düğün de oynamalı ve iki tarafta oynamayı seviyor nasıl olacak acaba.

Biri çıkıp bu sene düğün 5 sene sonra Ocak ayında herşey düzelecek düğünler açılacak dese o bile rahatlatacak sürekli belirsizlik
Gerçekten öyle. Kötü haber bile belirsizlikten daha iyi.
Salonu arayıp mayıs 2021e erteleyelim diyoruz daha kesin bi bilgi yok diyip ertelemiyolar. Bu gidişe ertelesem seneye bütün günler de dolmuş olcak

Evet aynı sorunlar bizde de var düğün yemekli. Kına da düğün de oynamalı ve iki tarafta oynamayı seviyor nasıl olacak acaba.
Kınada bir sürü adet var. Tepsiyle geziliyo falan orda yığılma oluyo sonuçta. Yani düğünde ne kadar mesafe olabilir ki
Takı töreni en kolayı, hadi sandık koyulur geçilir de diğer kısımlara ne kurallar gelecek bakalım

Ya tamamen iptal edecekler ya da bi yere kadar kontrol edebilirler, her allahın günü düğün olacak bu gidişle hepsinde polis mi bekleyecek başında. Aklım almıyo cidden

Ben eylüle kadar izin verilmemesine bile razıyım bari doğru düzgün yapalım iki sene böyle stres yapacağımıza tamamen bitsin. Sonbahara kışa alırız biz de. Düğün salonları da bize baskı yapamaz

Eşya seçme işini nasıl yapıyorsunuz canım benimde ayrı şehirde görüşemiyoruz onun olduğu şehirde kurulacak evimiz beyaz eşya kısmını hallettik ama yatak ve salon takımı kaldı annemde tutturdu onlar bizim olduğumuz şehire gelsin buradan seçelim diye o da bana saçma geliyor ama nişanlıma bunu söylersem iyice sinirlenecek ona bile gelmiyorsun diye aramız bozuluyor

Paramızı geri alabilsek stresim bitecek gerçekten. Keşke düğün iptal edenler alabilse geri
Düğün salonlarını da anlıyorum ama, bilmiyorum nolucak

Olumlu düşünelim, olumlu olsun, yapma böyle.

Bizim düğün yemekli ama açık alanda, kına kapalı alanda yemeksiz ama dediğin gibi bizimde iki taraf sever oynamayı sürekli bir umut geliyor bir umutsuzluk çıldırcam

Paramızı geri alabilsek stresim bitecek gerçekten. Keşke düğün iptal edenler alabilse geri
Düğün salonlarını da anlıyorum ama, bilmiyorum nolucak
Açıklama yapıldı, erteleme yapılabilir ama iptal edenlere parası geri verilmeyecek diye. Esnafı koruma durumu bir yerde.

Açıklama yapıldı, erteleme yapılabilir ama iptal edenlere parası geri verilmeyecek diye. Esnafı koruma durumu bir yerde.
Dediğim gibi onlar da haklı tabii
İptal durumu olsa direk iptal ederdim. Bizim salon erteleme de yapmıyo. Açıklama yeni yapıldıysa biz bi daha arayalım bari
Çünkü sözleşmede “3 aydan az kala erteleme bile yapılamaz, iptal durumunda da tam ücret alınır” maddesi var
Biraz da o yüzden acele ediyorum

Ya bizimkiler alıştı artık ben gidicem diyorum gidiyorum. Beyaz eşyalarımızı geçen yaz kayınbabam almıştı taksiti bitsin diye. Kasım sonu nişan yapmıştık, nişandan hemen sonra ben gittim nişanlımın yanına ordan alalım dedik sevkiyat sorun olmasın diye. Yemek ve oturma odasını ikimiz seçip aldık borcu düğünden önce bitsin diye. Çeyizi de %80 bitirdik genelde online alıyorum zaten. Bi yatak odamız kaldı onun da modelini virüs öncesi seçmiştik sadece alması kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…