Düğün 2020 Gelinleri

AYnı durumdayız sabah artık düğün yapmayacam diye bağırdım
Bu moralle düğüne izin verilse de nasıl olcak bilmiyorum, gerçekten zor durumdayız hepimiz
Ailem illa düğün istiyo, sanırım ben de istiyorum
Aslında eskiden olmasa da olur derdim ama düğün salonu tutarken falan heveslenmişim

Olayların başını hatırlarsak hiçbir ülkenin derdi kimse hasta olmasın değil hastane kapasitesi aşılmasındı. O yüzden hala haftaiçi insanlar işe gidiyor markete gidiyor. Aşı bulunana kadar veya herkes hasta olana kadar devam edecek bu süreç. Yani herkes kontrollü hasta olsun diye düğüne de izin verebilirler okulu da açarlar.
Ben de izin verilir verilmez düğün yapıp o sorumluluğu almak istemem en azından iki üç ay pikniğe denize gideceklerse gitsinler

Seneye mayıs ayında ne durumda oluruz acaba. Keşke bilebilsek
Büyük ihtimal düğünler hala maskeyle devam eder
Of bi yanım yansın para boşver ertele diyo, bi yanım yap geç
Ne zormuş belirsizlik

Seneye mayıs ayında ne durumda oluruz acaba. Keşke bilebilsek
Büyük ihtimal düğünler hala maskeyle devam eder
Of bi yanım yansın para boşver ertele diyo, bi yanım yap geç
Ne zormuş belirsizlik
Bir şey dikkatimi çekti canım da bizlerin içinde en çok kendini sıkan neredeyse sensin. Biraz rahatla, gördüğüm kadarı ile bu sıkıntıyla bağışıklığın düşecek Allah korusun. Dünyanın sonu değil ya.
İzin verirlerse düğünün yaparsın. Takılma bu kadar. Her şey mükemmel olmak zorunda değil ki. Varsın gelen gelsin gelmeyen kalsın. Kimseye darılacak değilsin gelmedi diye çünkü böyle bir durumda en yakınlarımız dışındakilerden gelmesini bekleyemeyiz. Seneye ya da daha sonra ne olacağının garantisi var mı? Allah korusun Hayatta olacağının ? O yüzden düğünün mükemmel olmasına takılma olabiliyorsa olsun yeterli diye düşün . Yoksa mükemmeli beklersen zaten ona ulaşamazsın.

Benim kendimi sıkma nedenim sürekli düğün yaparsam da birilerine bi şey olursa korkusu Bir de artık karar vermek için 20 günüm kaldı. Eğer yapıcam diyip yapmazsam düğün ücretinin tamamını da ödemek zorundayız
Evden kiracılarını çıkarttı erkek arkadaşım o da ayru dert, üstüne nişan bile yapamadık
Bi 20 gün düşünmeyeyim bari napayım başka,

Pazartesi günü düğünü ertelemek için konuşacağız, ağustos mu olur eylül mü olur artık bilmiyorum.
Çağla senin durumun da sıkıntı, en azından nişanın olsaydı bari, anlıyorum ben seni.
İptal et diyeceğim ama düğün salonları sıkıntı çıkarıyor, inşallah feraha çıkarsın.

Teşekkür ederim inşallah hepimiz
Nişan olsa beklicem zaten bu kadar da kasmıcam. Düğün yemekli olduğu için ödediğimiz miktar gerçekten fazlaydı
Bi de çoğu kişinin gelinliği, eşyaları hazır ben bi de bunlarla uğraşcam. Uğraşırken virüs kapıp eve getirirsem falan. Hep olumsuz düşünüyorum çünkü olumlu tek bir şey yok gerçekten
Bi de erkek arkadaşım da işi gereği karantinada, ne kadar süreceği belirsiz. bu da ayrı bi boyut

Herkeain ayri skntsi bende bayrama gidicem zaten acilmiycak 31ne kadar ertemiştik 9 gün yasak olcakmis tabi aailem salarsa nikah kiyilali cok oldu 9 günü esimle gecirmek istiyorum sonra zaten izin alamiycak hemen acilmiycak aciksa bile dogru duzgun olmuycak benimki nikah ve yemekti nikahi yaptik enazindan hersey duzelirse eylul ekim gibi duzelmesse seneye duzgunce bi yemek verilir bari bi ise yarar Zaten heves meves kalmadi bi bn degil herkes oyle yapcagi icin sknti yok acilsada kimse gitmez bende gitmem sonucta grip gibi dalga dalga olcakmos ne kendimi ne baskasini riske atamam

Sen hazirana ertelememiş miydin?

Siz kendinizi çok üzüyorsunuz rahatlayın biraz düşünürken üzülürken sağlığınızdan olursunuz Allah korusun paronoyak olursunuz.Benim ablam 36 yaşında yaşından dolayı acele ediyordu düğün için.ama gayet rahat şuan.Eylüle kadar yolu var eylülde de olmazsa nikahla gidicek. Üzmeyin kendinizi kalbinizi ferah tutun ben herşeyin yoluna gireceğini düşünüyorum karamsar olmayalım.

Haklısınız teşekkür ederim iyi geldi
keşke erken yapsaydım, keşke şöyle keşke böyle derken pişmanlık beni baya mahvetti

Düğünüm 23 Ağustos'a ertelendi kızlar. Bu ayın 20'sinde nikah yapmayı düşünüyorum ya da o civar.
Babam nikahtan sonra eve mi gidecek diye sorun çıkardı. Annem önce tamam dedi, sonra babasına sorayım deyince, nişanlım da çocuk oyuncağı değil lütfen kararınızı bildirin, biz düğün tarihi ve yol haritası çizmek için sizin kararlarınızı bekliyoruz, sen tamam diyorsun ama akşam annen annemi arayıp olmaz diyor (bundan haberim yoktu) diye kızdı bayağı.
Ortalık zor sakinleşti.
Kimseye yansıtmıyorum, sular duruluyor, herkes güllük gülistanlık, hepsini bir şekilde idare ediyorum ama arada ben yıprandım yahu.
Ne zormuş nişanlılık.

Kızlar gelinlikçim instagramda paylaşmış 11 haziranda atölyelerini açıyorlarmış vallahi buna bile cok sevindim

Zaten bu düğün şeylerinde arada kalan hep gelin oluyor gerçekten gelin olmak zormuş. Bu bir şeylere tamam deyip daha sonra sorun çıkarma olayı insanı çok geriyor benimde başıma geldi önce tamam dediler ben karşı tarafa ilettim sonra hayır dendi nişanlımla benim aramda sıkıntı oldu ama arada kalan hep biz. Bazen boğuluyorum kadın olmak ne kadar zor ya sürekli yıpranan kadınlar oluyor.

Nişanlım beye haksızsın diyemiyorum adam haklı, anneme haksızsın diyemiyorum, çünkü annem. Bir de babam çıktı şimdi, kayınvalide bir yandan. Yıllardır çalışıyorum, sabah çıkıp akşam eve giriyorum, bu kadar yorulmadım, beyin yorgunluğu daha ağırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…