- 8 Aralık 2019
- 2.665
- 3.014
- 133
- 32
Aynen öyle oluyor işte herkes haklı ama yanlış olan senmişsin gibiNişanlım beye haksızsın diyemiyorum adam haklı, anneme haksızsın diyemiyorum, çünkü annem. Bir de babam çıktı şimdi, kayınvalide bir yandan. Yıllardır çalışıyorum, sabah çıkıp akşam eve giriyorum, bu kadar yorulmadım, beyin yorgunluğu daha ağırmış.
İnşallah son olur. :)Aynen öyle oluyor işte herkes haklı ama yanlış olan senmişsin gibiİnan sinirlerim bozuldu daha neler yaşayacağız bakalım.
O değil de 20 gün sonra evlenip evime gidiyorum galiba. Nikah için çok iş var.Uzadikca tatsizlik cikiyor
Insallah canim bende Bi sknti ckmassaİnşallah son olur. :)
O değil de 20 gün sonra evlenip evime gidiyorum galiba. Nikah için çok iş var.
Nikahtan gitme meselesi, düğünden önce nasıl gider konulu fırtına geçti şimdilik çok şükür, darısı başına olsun canım benimInsallah canim bende Bi sknti ckmassa
Amin beden yorgunluğu geciyorda kafa yorgunluğu..Nikahtan gitme meselesi, düğünden önce nasıl gider konulu fırtına geçti şimdilik çok şükür, darısı başına olsun canım benim
23 Ağustosa erteledik bugün, nasip artık, eylülü de istemedik, çünkü eylülde ikinci dalga gelicek diyolar, kafalar karışık.Merhaba ben yeni üye oldum. 22 Ağustosta Ankara'da salonda kına düğün karışımı bişey yapacaktık. 29 Ağustosta Balıkesirde köy düğünü yapacaktık. Ama henüz ne gelinlik ne bişey bakmistik. Nisanda İzmir'e gidip bir kontrol edelim piyasayı diyorduk kısmet olmadı. Sizce bu tarihlere kadar düğün sezonu açılır mıyazdiklarinizin son 5 sayfasını falan okudum ama sizin düğünler Haziran gibi sanırım. Ağustosa kadar düzelir mi sizce
23 Ağustosa erteledik bugün, nasip artık, eylülü de istemedik, çünkü eylülde ikinci dalga gelicek diyolar, kafalar karışık.
Düğünüm 23 Ağustos'a ertelendi kızlar. Bu ayın 20'sinde nikah yapmayı düşünüyorum ya da o civar.
Babam nikahtan sonra eve mi gidecek diye sorun çıkardı. Annem önce tamam dedi, sonra babasına sorayım deyince, nişanlım da çocuk oyuncağı değil lütfen kararınızı bildirin, biz düğün tarihi ve yol haritası çizmek için sizin kararlarınızı bekliyoruz, sen tamam diyorsun ama akşam annen annemi arayıp olmaz diyor (bundan haberim yoktu) diye kızdı bayağı.
Ortalık zor sakinleşti.
Kimseye yansıtmıyorum, sular duruluyor, herkes güllük gülistanlık, hepsini bir şekilde idare ediyorum ama arada ben yıprandım yahu.
Ne zormuş nişanlılık.
Sen nikahtan gitcen ama demi..23 Ağustosa erteledik bugün, nasip artık, eylülü de istemedik, çünkü eylülde ikinci dalga gelicek diyolar, kafalar karışık.
Neye uğradığımı şaşırdım desem yeridir.maalesef en zor dönem . Daha önceki acı tecrübelerimden iyi biliyorumYönetmesi zordur
Evet, nikahım kıyılır kıyılmaz evime gidicem inşallah.Sen nikahtan gitcen ama demi..
Ailelere de hak veriyorum hepsinin hayali başkaydı.Nikahtan gitme meselesi, düğünden önce nasıl gider konulu fırtına geçti şimdilik çok şükür, darısı başına olsun canım benim
ee sonunda nasıl ikna ettin bize de taktik verNikahtan gitme meselesi, düğünden önce nasıl gider konulu fırtına geçti şimdilik çok şükür, darısı başına olsun canım benim
Anneme karşı ben istiyorum demedim aslında, sessiz kaldım, sessiz kalınca annem anladı. Ben biraz sessiz sakin biriyim aile içinde. Bana üç yıl sonra evlen deseler iki yıl olsa olmaz mı diyemem. Onlar da bu huyumu bilirler. O yüzden babam üsteledi biraz ama o da ikna oldu.ee sonunda nasıl ikna ettin bize de taktik ver
Verirler inşallah karamsar düşünme, onlar da anlayacaklar sonuçta, ama kız evi naz evi.Ailelere de hak veriyorum hepsinin hayali başkaydı.
ama bizim de elimizde değil ki
Senin adına çok sevindim, en azından öyle ya da böyle aynı eve geçiyosunuz önemli olan da sonuç değil mi zaten
Benim ailem de mümkün değil izin vermezdi normal şartlarda, bakalım nolcak
Bizimde Ağustosta ama şu an gözüken o ki daha az kişi bulunacak. Gerçi olsunda düğünümuz ben daha az kişiye de razıyım diyorimMerhabaa
Bende nişanlıyım daha düğün salonu bile bakmadık. Ama Ağustos düşünüyoruz inşallah tabi600-700 kişilik hesapladık. Forumu okuyunca bayaa umutsuzluğa kapıldım
Az kişi olması değil de maskeli olunması üzüyo beniBizimde Ağustosta ama şu an gözüken o ki daha az kişi bulunacak. Gerçi olsunda düğünümuz ben daha az kişiye de razıyım diyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?