- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinliklee beni en çok yoran o oldu sanırım. Ama buldun dun sozlesmemızıde yaptık şükürSadece nişanım 120 kişiydi, şimdi düğünümde belki o kadar kişi bile olmayacak, kına zaten iptal ama senin düğününe kadar işler iyiye gider, ben öyle düşünüyorum. Mobilya zaten bir günlük iş, nikah tarihi hastaneye gidiyorsun diye biraz sıkıntı çıkarabilir ben ocak ayında aldım nikah tarihini, o zaman bile bu virüs olayı olduğu için çok tedirgin gitmiştik hastahaneye, tahlili, röntgeni derken. Ama korunursanız bir problem çıkmaz, o zamanlar çok kalabalıktı şimdi kimse gitmiyor hastahanelere, daha tenha.
Ev olayını halletmek uzun sürebilir, eğer kira olacaksa, o da beğenme açısından sıkıntı. M merakliminnos bilir zorluğunu :)
Çok sevindim, artık yerleşmesi kaldı, o da mutlulukla hevesle yapılıyor, eğer hevesini kursağında bırakmazlarsa tabi.Kesinliklee beni en çok yoran o oldu sanırım. Ama buldun dun sozlesmemızıde yaptık şükür![]()
Çok sevindim, artık yerleşmesi kaldı, o da mutlulukla hevesle yapılıyor, eğer hevesini kursağında bırakmazlarsa tabi.
aynı durumdayım antalya nın sıcağı temmuz düğünü .. benim tuttuğum da kapalı salon . hakkımızda hayırlısı umarım yıl sonuna aklımız hala yerinde olurUmarım kapalı/açık ayrım yapılmaz benimde düğün salonu kapalı, klimalı mekan antalyanın temmuz sıcağında nasıl yapayım düğünü açık alanda ki yapmak istesem bile bu saatten sonra yer bulmam imkansız gibi bir şey![]()
Benim salon ertelemeye sorun çıkardı mesela, daha belli değil hiçbir şey dediBir de salonlar izin verildiğinde erteleme yapar mı, çok detay var ya.
Of evet gelin damat maske takmasın ya
İhtimal hep var, aşı bulunana kadar hep olacakBöyle bir ihtimal varsa zaten düğünlere izin vermezler ki
Vallahi bizim durumda zor yani yine arada kalmasak bariaynı durumdayım antalya nın sıcağı temmuz düğünü .. benim tuttuğum da kapalı salon . hakkımızda hayırlısı umarım yıl sonuna aklımız hala yerinde olur
Özelden yazışalım :)))Vallahi bizim durumda zor yani yine arada kalmasak bariŞey düğün salonun ne tarafta acaba senin
![]()
düğünümde insanlara virüs bulaşırsa demişsiniz.herhangi bir düğünde virüs bulaşsa zaten hemen düğünler tekrar iptal edilir. aşı bulunana kadar bir daha izin verilmez. Demek istediğim temmuzda eylülde ya da başka zaman düğünlere izin verilirse hastalık ihtimali azalmış demektir bazı kısıtlamalarla tedbirlerle izin verilir. Bile bile ölüme izin verecek değiller. Aşı için de daha erken olacağından umutluyum bu arada.İhtimal hep var, aşı bulunana kadar hep olacak
Okullar açılacak, avm bile açılacak
Nereye kadar kendimizi koruyabilirsek artık
Hani deseler ki ocaktan sonra her şey eskiye dönecek, bir an düşünmem ertelerim
Ama 2-3 yıldan bahseden uzmanlar var![]()
Pazartesi bize de yazın mutlaka olur mu![]()
Tabiki de bilgilendiririmPazartesi bize de yazın mutlaka olur mu![]()