• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Arkadaşım haberi tam izlemiş. Bu izin verilen düğünler açık hava düğünleriymiş.
Kapalı için bir şey denmemiş. En fazla 300 kişilik olacakmış. Girişte ateş ölçülecekmiş
Düğün salonlarının çoğu kapalı düğün salonu :(

Aynı haberi kuzenim de izlemiş maske ve girişte ateş ölçme olayını söyledi ama açık ya da kapalı salon demedi. Bir de açık salonlara izin var diğerlerine yok olayını salon sahiplerinin kabul edeceğini düşünmüyorum onların da ekmek kapısı sonuçta.

Sadece nişanım 120 kişiydi, şimdi düğünümde belki o kadar kişi bile olmayacak, kına zaten iptal ama senin düğününe kadar işler iyiye gider, ben öyle düşünüyorum. Mobilya zaten bir günlük iş, nikah tarihi hastaneye gidiyorsun diye biraz sıkıntı çıkarabilir ben ocak ayında aldım nikah tarihini, o zaman bile bu virüs olayı olduğu için çok tedirgin gitmiştik hastahaneye, tahlili, röntgeni derken. Ama korunursanız bir problem çıkmaz, o zamanlar çok kalabalıktı şimdi kimse gitmiyor hastahanelere, daha tenha.
Ev olayını halletmek uzun sürebilir, eğer kira olacaksa, o da beğenme açısından sıkıntı. @merakliminnos bilir zorluğunu :)
Tek iyi tarafı şu ev hazır :KK53:
Balayına gidememek de beni üzüyo en istediğim şeydi sanırım ama sakin bi yere gidilir belki bilmiyorum.
Nikahımı düğün salonunda istiyodum, gelir mi acaba memurlar

Düğün salonlarının çoğu kapalı düğün salonu :KK43:
Aynı haberi kuzenim de izlemiş maske ve girişte ateş ölçme olayını söyledi ama açık ya da kapalı salon demedi. Bir de açık salonlara izin var diğerlerine yok olayını salon sahiplerinin kabul edeceğini düşünmüyorum onların da ekmek kapısı sonuçta.

Yanlış anlamadıysa arkadaşım şöyleymiş. Haziran ortası açık düğün salonları başlayacakmış. Kapalılar için daha geç temmuz ağustos mesela

Balayına gidememek de beni üzüyo en istediğim şeydi sanırım ama sakin bi yere gidilir belki bilmiyorum.
Düğüne izin verilirse memurlar da gelir canım ben de düğünde yapcam inşallah nikahı

Normalleşme planı içinde Eylül ayında okullar açılınca öğrencilerde maske zorunluluğu öğrencilerde de uygulanacak
Maske artık normal yaşantı haline gelecek
Yaşadığınız yerde nasıl bilmiyorum ama istanbulda şuan herkes maskeli ve maske takmayanlar tuhaf karşılanıyor
Bu yaşantı artık normal olucak ta ki aşı bulunana kadar
Virüslerin direkt ilacı olmuyor örneğin grip de öyle
O yüzden aşı tamamen bulunana kadar bu durum YENİ NORMAL olucak
Seneye ertelemeyi bende düşündüm ama seneye ne olacağı belli mi sanki 2 yıl süreceğini söyleyen uzmanlar da var
Ben de 1 aydır mayıs 2021 e ertelemeyi düşünüyodum.
ama gerçekten maske olayı seneye de olacaksa ertelemenin anlamı yok

Ben de 1 aydır mayıs 2021 e ertelemeyi düşünüyodum.
ama gerçekten maske olayı seneye de olacaksa ertelemenin anlamı yok
Bir de salonlar izin verildiğinde erteleme yapar mı, çok detay var ya.
Ne bileyim net açıklamalar olmayınca :KK43:
bari gelinle damatta maske takma zorunluluğu olmasa.
Of evet gelin damat maske takmasın ya

evet kuaför olayını ben de düşüniyorum. tam düğüne karar verip nikah işlemleri, eşya seçimi vs sırasında virüs kapıp aileme bulaştırırsam
Düğünde herkes hasta olursa?
Kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuz hiç
Gerçekten en mutlu günlerimizde düşündüğümüz şeyler bunlar olmamalıydı
Ben bir de araya nişan sıkıştırcam şimdi, tam o aralar hastalık kapmaktan korkuyorum
Böyle bir ihtimal varsa zaten düğünlere izin vermezler ki

Umarım kapalı/açık ayrım yapılmaz benimde düğün salonu kapalı, klimalı mekan antalyanın temmuz sıcağında nasıl yapayım düğünü açık alanda ki yapmak istesem bile bu saatten sonra yer bulmam imkansız gibi bir şey :(

Balayını zaten seçeneklerden çıkaralı o kadar çok oldu ki, kınayı da evde geniş bir terasımız var 20-25 kişi ile kendi kendimize yapmayı düşünüyoruz.

Ingilterede oxford ünv.de aşı insanlar üzerinde denenmişti.Haberlerde okudum olumlu sonuç alınmış haziranda piyasaya sürülme ihtimali varmış türkiyeye ne zaman gelir onu bilemeyiz şuan tabi. Ama seneye de kalmaz bence.bazı uzmanlar en geç aralıkta aşı hazır olacak diyor. Gönlünüzü ferah tutun . Bu arada ablamın düğünü açık alanda olacaktı ertelemeyi temmuz düşünüyoruz

Umarım kapalı/açık ayrım yapılmaz benimde düğün salonu kapalı, klimalı mekan antalyanın temmuz sıcağında nasıl yapayım düğünü açık alanda ki yapmak istesem bile bu saatten sonra yer bulmam imkansız gibi bir şey :(
Evet benim de kapalı salonda ve salon değiştirme imkanım yok malesef.
Balayını zaten seçeneklerden çıkaralı o kadar çok oldu ki, kınayı da evde geniş bir terasımız var 20-25 kişi ile kendi kendimize yapmayı düşünüyoruz.
Balayı için hiç plan yapmamıştık sevdiğimle evimde olmak en güzel balayı valla bana 🥰
Benim kına da düğün de aynı salonda muhtemelen çok gelen olmaz ama kına için çok heveslenmiştim gelen az olsa da salonda yapcaz inşallah .

Evet benim de kapalı salonda ve salon değiştirme imkanım yok malesef.
Balayı için hiç plan yapmamıştık sevdiğimle evimde olmak en güzel balayı valla bana 🥰
Benim kına da düğün de aynı salonda muhtemelen çok gelen olmaz ama kına için çok heveslenmiştim gelen az olsa da salonda yapcaz inşallah .
ben de kına için salon tuttum ama kapalı, izin vermeyeceklermiş, yoksa 300-400 kişilik bir kına olacaktı.Organizasyonu herşeyi hazırdı.

Bindallı giymeye çok hevesim vardı :( evin içinde ne giyilir ki

Zaten kapalı salonlar açılmazsa benim düğün de olmaz.
Ben bundan 4 ay önce, gelinlik modeli araştırıyordum, olanlara bakar mısınız?
Bindallı giymeye çok hevesim vardı :KK43: evin içinde ne giyilir ki
Şükrediyorum ki teras büyük, özel bir ışıklandırma yapsam, evde giyemezdim ne bindallı ne birşey, küçücük odalar artık.
Ama her ihtimale karşı çay bahçesi gibi açık bir alan bulmaya çalışacağım yine de. Sen de öyle bir yerler araştır bence.

Back