• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Haberlerde izledim.
Haziran ortasından itibaren düğünler olacakmış
Ama moralim bozuldu herkes maskeyle olacakmış, tahmin ediyodum ama ne bileyim tuhaf olacak :KK43:
Kalabalık olmucakmış, her masaya az kişi
Takı töreni ona göre düzenlenecekmiş falan filan. davetiyelerde açıklama olacakmış, maskeyle gelin diye
Girişte şeker yerine dezenfektan verilcekmiş bir de
Olsun kız seneye filan ertelenmesinden iyidir bizimkilerde farklı olur işte 😅
Bı prof fılan tahmın mı yürüttü yoksa haberlerde mi açıkladılar ?

Olsun kız seneye filan ertelenmesinden iyidir bizimkilerde farklı olur işte 😅
Bı prof fılan tahmın mı yürüttü yoksa haberlerde mi açıkladılar ?
Show tv de izledim hem düğün salonu sahibi hem de bi uzman konuştu
Gerçekten çok kararsızım. mayısa ertelesem bu maske olayı 2 yıl sürecek deniyo boşa ertelemiş olmak da istemem
Ama maskeyle düğün de bana çok korkunç geliyo neden bilmem
Gerçekten farklı düğünler olacağı kesin :KK53:

Haberlerde izledim.
Ama moralim bozuldu herkes maskeyle olacakmış, tahmin ediyodum ama ne bileyim tuhaf olacak :KK43:
Takı töreni ona göre düzenlenecekmiş falan filan. davetiyelerde açıklama olacakmış, maskeyle gelin diye
Eğer bu haber doğruysa göbek atıcam tam şuanda. Maskeli olsun bizimde 2020 gelinleri olarak farkımız olur bide kimseyle öpüşmemek, sarılmamak falan oooh :KK73:

Haberlerde izledim.
hangi kanalda, hadi inşallah ya

Eğer bu haber doğruysa göbek atıcam tam şuanda. Maskeli olsun bizimde 2020 gelinleri olarak farkımız olur bide kimseyle öpüşmemek, sarılmamak falan oooh :KK73:
Ona ben de çok sevindim valla. Bu takı olayı zaten heryerde yapılmıyordu, bir sandık var, her masada da zarflar var, herkes ismini yazıp parasını da zarfa koyup sandığa atıyordu. Ben de öyle yapmayı düşünüyordum. Gramları, altınları da o şekilde yapıyorlar sadece bilezik takanlar takıyordu.

Eklentiler

• 3B29ECAF-D63E-4774-9E71-A646F6DB036C.jpeg
    3B29ECAF-D63E-4774-9E71-A646F6DB036C.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 39
.

Eklentiler

• D516BF26-279D-4106-AAFD-1787C0C6E26A.jpeg
    D516BF26-279D-4106-AAFD-1787C0C6E26A.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 35
1 yıl beklesem de sanırım seneye de maske kuralı devam edecekmiş. O zaman boşa beklemiş olcam. Sanırım iyi kötü yapıcam ben de eylülde
Acaba kınayı iptal edip kına gecesi ve düğünü aynı gün mü yapsam ? Balayı için de çift kişilik butik oteller oluyo onlar en mantıklısı geliyo şu an.
Kısaca yüz yılın en değişik düğünlerini yapıcaz hadi bakalım :KK53: :rolleyes:

1 yıl beklesem de sanırım seneye de maske kuralı devam edecekmiş. O zaman boşa beklemiş olcam. Sanırım iyi kötü yapıcam ben de eylülde
Acaba kınayı iptal edip kına gecesi ve düğünü aynı gün mü yapsam ? Balayı için de çift kişilik butik oteller oluyo onlar en mantıklısı geliyo şu an.
Kısaca yüz yılın en değişik düğünlerini yapıcaz hadi bakalım :KK53: :rolleyes:
Yüzyılın deyip haksızlık etme, 1000 yılın :D

Kızlar merhaba yazdıklarınızı takip ediyorum uzun zamandır. Benim nikah düğün temmuzda olacak. Haziranda yavaş yavaş izin verseler de riskin bitmeyeceğini düşündüğüm için eylüle ertelemeyi düşünüyordum. Kimse olmasa da annemin babamın hayatını riske atamam kuaförü araçlara binen insanları düşündükçe kötü oldum hep. Allah korusun birine bişey olsa sorumlusu ben olurum diye düşündüm en azından üç aydır dışarı çıkarlar düğünde bişey olmaz diye.

Ama şimdi yaza izin vermeyip eylülde veya ağustosta olacak düğünler deseler aynı mantıkla eylülde de yapamam düğünü. Seneye ertelemek de garip geliyor nikahı yapacağım artık düğün de olmayıversin en kötü dedim.
Hepimiz heves ettik ama en büyük derdimiz bu olsun artık napalım sıkmayın canınızı önemli olan sevecek güvenecek adamla birlikte olmak hepimiz de buna sahibiz

evet kuaför olayını ben de düşüniyorum. tam düğüne karar verip nikah işlemleri, eşya seçimi vs sırasında virüs kapıp aileme bulaştırırsam
Düğünde herkes hasta olursa?
Kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuz hiç
Gerçekten en mutlu günlerimizde düşündüğümüz şeyler bunlar olmamalıydı
Ben bir de araya nişan sıkıştırcam şimdi, tam o aralar hastalık kapmaktan korkuyorum

Düğünde oyun yok, halay yok, herkes oturup oturup gidecek, yakın temas olmayacak ama, yemekli yahu, maskeyle nasıl yapıcaz o yemek işini?

evet kuaför olayını ben de düşüniyorum. tam düğüne karar verip nikah işlemleri, eşya seçimi vs sırasında virüs kapıp aileme bulaştırırsam
Düğünde herkes hasta olursa?
Kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuz hiç
Gerçekten en mutlu günlerimizde düşündüğümüz şeyler bunlar olmamalıydı
Ben bir de araya nişan sıkıştırcam şimdi, tam o aralar hastalık kapmaktan korkuyorum
Sen böyle yazınca diyorum ki, Allah ım iyi ki kasımda şu nişan işi aradan çıkmış.
Benim alabildiğim önlemler bunlar, bu kadar sadeleştirebildim, sorun olursa yemek işini de kaldıracağım, misafirlerle bakışıp bakışıp evimize gideceğiz. :D :D
Düğünde oyun yok, halay yok, herkes oturup oturup gidecek, yakın temas olmayacak ama, yemekli yahu, maskeyle nasıl yapıcaz o yemek işini?

Sen böyle yazınca diyorum ki, Allah ım iyi ki kasımda şu nişan işi aradan çıkmış.
Benim alabildiğim önlemler bunlar, bu kadar sadeleştirebildim, sorun olursa yemek işini de kaldıracağım, misafirlerle bakışıp bakışıp evimize gideceğiz. :KK70: :KK70:
Gerçekten iyi ki nişanı halletmişsin.
Evde 30 kişi nasıl olcak anlamadım nişan
Gerçi düğünde de yine 100 kişi olur en az bilmiyorum ne kadar izin verilcek
Ve sizin her şeyiniz hazır, bende 0 hazırlık. Mobilya, nikah tarihi her şey halledilcek. Tam o aralar enfekte olurum diye korkuyorum
Haziranda inşallah vaka sayıları o kadar azalır ki şaşar kalırız :dua:

Gelinle damatta mı maskeli olcak
Sanırım evet :KK45:
Ve bizim düğün de yemekli dünyanın da parasını verdik. Harbiden maskeyle nasıl olcak o iş anlamadım
Ay oyun pistinde maskeli oynayan insanlar düşündükçe fenalaştım, şaka gibi ya:KK53:
Ama her şey bitip evimize gittiğimizde geride kalanlar umrumuzda olmaz.
Yeter ki kimseye kötü bir şey olmasın

Arkadaşım haberi tam izlemiş. Bu izin verilen düğünler açık hava düğünleriymiş.
Kapalı için bir şey denmemiş. En fazla 300 kişilik olacakmış. Girişte ateş ölçülecekmiş

Gerçekten iyi ki nişanı halletmişsin.
Evde 30 kişi nasıl olcak anlamadım nişan
Gerçi düğünde de yine 100 kişi olur en az bilmiyorum ne kadar izin verilcek
Ve sizin her şeyiniz hazır, bende 0 hazırlık. Mobilya, nikah tarihi her şey halledilcek. Tam o aralar enfekte olurum diye korkuyorum
Haziranda inşallah vaka sayıları o kadar azalır ki şaşar kalırız :dua:
Sadece nişanım 120 kişiydi, şimdi düğünümde belki o kadar kişi bile olmayacak, kına zaten iptal ama senin düğününe kadar işler iyiye gider, ben öyle düşünüyorum. Mobilya zaten bir günlük iş, nikah tarihi hastaneye gidiyorsun diye biraz sıkıntı çıkarabilir ben ocak ayında aldım nikah tarihini, o zaman bile bu virüs olayı olduğu için çok tedirgin gitmiştik hastahaneye, tahlili, röntgeni derken. Ama korunursanız bir problem çıkmaz, o zamanlar çok kalabalıktı şimdi kimse gitmiyor hastahanelere, daha tenha.
Ev olayını halletmek uzun sürebilir, eğer kira olacaksa, o da beğenme açısından sıkıntı. M merakliminnos bilir zorluğunu :)

Normalleşme planı içinde Eylül ayında okullar açılınca öğrencilerde maske zorunluluğu öğrencilerde de uygulanacak
Maske artık normal yaşantı haline gelecek
Yaşadığınız yerde nasıl bilmiyorum ama istanbulda şuan herkes maskeli ve maske takmayanlar tuhaf karşılanıyor
Bu yaşantı artık normal olucak ta ki aşı bulunana kadar
Virüslerin direkt ilacı olmuyor örneğin grip de öyle
O yüzden aşı tamamen bulunana kadar bu durum YENİ NORMAL olucak
Seneye ertelemeyi bende düşündüm ama seneye ne olacağı belli mi sanki 2 yıl süreceğini söyleyen uzmanlar da var

Back