Allah böyle güzel dertler versinben de simdiden balayi neresi olur diye düşünüyorum, evlendikte balayı kaldi, bolu ya da canakkale düşünüyorum bakalim hayırlısı
Hayırlı olsun, inşallah bundan sonrası da çoook güzel olurrBenim cok şükür tanışma faslı bitti, hersey bekledigimden daha güzel geçti, ama henüz nisan söz konusu konuşulmadi, onu sevgilim le biz belirleyecez heraldeinsalah 2020 gelinlerinden biri de ben olurum
Teşekkür ederimHayırlı olsun, inşallah bundan sonrası da çoook güzel olurr
Hakkınızda hayırlısı olsun, bir şey danışmak isterseniz kk hazırTeşekkür ederimama bizimki baya yorucu olacak gibi bizimkiler simdiden sıkıştırmaya başladı
Benim arkadaş sözünde tek taş takmıştı nişanında da normal nişan yüzüklerini takmışlardıKızlar soz yüzüğü ile nisan yüzüğü arasındaki fark ne? Biz tektas alacagiz, onu söz de takıyorsun nişanda mi
Kızlar soz yüzüğü ile nisan yüzüğü arasındaki fark ne? Biz tektas alacagiz, onu söz de takıyorsun nişanda mi
Hayırlı olsunGelinliklerinizi aldınız mı kızlar? Ben hiçbir şey yapmadım filan derken bir anda düğün yerini tuttuk, pat diye de ilk girdiğim yerden gelinliğimi alıverdim geçen haftaüzerime göre sıfırdan dikilecek de resmen anlaşıverdik ücretini de ödedik bile valla bir anda.
Bizim isteme söz nişan bir arada oldu, hemencecik kıyafet değiştirip nişan faslına geçtik iyi ki bir arada çıkarmışım diyorum şimdi. Ayrı olacaksa düz şık bir elbiseyi çok rahat bulursunuz ben internetten almıştım valla söz elbisemi. Bitti gitti çok şükür. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa her zaman olabilirim bu yollardan henüz geçmiş biri olarakHayırlı olsunbende kafamda binlerce soru, henüz söz olmadı, daha onu nasil yapacam düşünüyorum, ne giyecegim diye bakmaktan bir hal oldum
Cok iyi yapmışsınız ama benim ailem hep dışarıda olduğu için biz söz u erken yaoacaz ,nisan başka birtarihte olacakBizim isteme söz nişan bir arada oldu, hemencecik kıyafet değiştirip nişan faslına geçtik iyi ki bir arada çıkarmışım diyorum şimdi. Ayrı olacaksa düz şık bir elbiseyi çok rahat bulursunuz ben internetten almıştım valla söz elbisemi. Bitti gitti çok şükür. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa her zaman olabilirim bu yollardan henüz geçmiş biri olarak
Morhipodan almıştım ben düz önden böyle volanlı gelen kırmızı diz hizasında bir elbiseydi hanım hanımcık bir şey. Nasıl bir şey düşünüyorsunuz bilmiyorum tabi ama kahve vs verirken rahat edebilmeniz önemli. Özelden atabilirim isterseniz fotosunu fikir olması açısındanCok iyi yapmışsınız ama benim ailem hep dışarıda olduğu için biz söz u erken yaoacaz ,nisan başka birtarihte olacaksöz elbisenizi hangi siteden aldiniz, bakmadigim site kalmadı, cok güzel olsun istiyorum o yuzden elbise seçemiyorum
Valla atarsanız size dua ederimMorhipodan almıştım ben düz önden böyle volanlı gelen kırmızı diz hizasında bir elbiseydi hanım hanımcık bir şey. Nasıl bir şey düşünüyorsunuz bilmiyorum tabi ama kahve vs verirken rahat edebilmeniz önemli. Özelden atabilirim isterseniz fotosunu fikir olması açısından
Denedim şimdi ama size gönderemiyorum özel mesaj nedenseValla atarsanız size dua ederimbende o siteyi takip ediyorum hatta oradan aldigim bir elbise var onu mu giysem diye düşündüm kararsızim çok
Tekrar denermisniz sanırım mesajlara kapatmisimDenedim şimdi ama size gönderemiyorum özel mesaj nedense
GönderdimTekrar denermisniz sanırım mesajlara kapatmisim