Düğün 2020 Gelinleri

Benim de düğünüm 6 haziranda inşallah gelinlik konusunda aşırı kararsızım ne istediğimi hiç bilmiyorum ya bir de gelinlik bakmaya başlamak için karşı taraftan birinin bi şey söylemesini mi beklememiz gerek yoksa biz mi söylemeliyiz çok taktım bu konuya :KK43:

Benim de düğünüm 6 haziranda inşallah gelinlik konusunda aşırı kararsızım ne istediğimi hiç bilmiyorum ya bir de gelinlik bakmaya başlamak için karşı taraftan birinin bi şey söylemesini mi beklememiz gerek yoksa biz mi söylemeliyiz çok taktım bu konuya :KK43:

Ben kendim bakmıştım, bakmaya devam ediyorum. Gelinliği giyecek olan benim sonuçta, kimseye de sormam.

Anladim canım tecrübeyle böyle söyledin ben de bakmaya başlasam iyi olacak şu gelinlik işine :)
Düğün - kına mekanları hazır, beyaz eşyalar hazır, çeyiz hazır, fotoğrafçı - balayı hazır, ev eşyalarının çoğu hazır ama ben daha gelinlik seçemedim. skandal :kahve: Senin düğünün ne zaman?
- Haziranmış şimdi gördüm. :KK48:

Benim düğün kına nikah balayı bunlar tamam fotoğrafçıyı da seçme aşamasındayım şuan ceyizimde de bi kaç eksik kaldı benim de sırada gelinlik var işte ama kararım çok çabuk değişiyor daha 4 ay var ya şimdi beğendiğim gelinliği o gün beğenmezsem diye korkup bakmak istemiyorum 😂

Mesajları okuyunca dedim maşallah herkes ne güzel halletmiş işlerini. Haziran geliniyim bende ,düğün kına mekanı tamam organizasyon tamam . Ev kurmayacağız birkaç ay nişanlım asker tayin yerimiz belli değil . İstanbulda tesettür kuaför önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim 🙏🏻

Mesajları okuyunca dedim maşallah herkes ne güzel halletmiş işlerini. Haziran geliniyim bende ,düğün kına mekanı tamam organizasyon tamam . Ev kurmayacağız birkaç ay nişanlım asker tayin yerimiz belli değil . İstanbulda tesettür kuaför önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim 🙏🏻
Allah yardımcın olsun canım seninde ben de tesettür kuaför arıyorum iletişim halinde olalım mutlaka :)

21 Haziran İstanbul düğün - 13 Haziran kına 14 Haziran nikah bunlar Sivas’ta valla bende Elazığ’da yaşıyorum nerden alsam bilemedim 🤦🏼‍♀️ Bakmak için hiç fırsatım olmadı . Kına organizasyonda kaftan var bi de bordo elbise istiyorum gelinlik içinde aysiraya baktım internetten bi de nisanura bakıyorum sayfalarına

X