Düğün 2020 Gelinleri

Aileler tanışsın hepsi olur. Nişan ne zaman esas nişandan sonra hızlanıyor eşya işi :)

Kızlar ceyiz alırken ilk neyden başladınız catal bicak takimlari bakıyorum ben simdiden

Kızlar ceyiz alırken ilk neyden başladınız catal bicak takimlari bakıyorum ben simdiden
Mutfak herhalde ilk başlanan kısım. Tabaklar, pasta takımları, tencere aldıkça alası geliyor insanın Liste yapın hem çok açılmamış olursunuz hem de ihtiyacınızı görmüş olursunuz naçizane bir tavsiye.

hersey hallolur canım ilk adımı atınca devamı geliyor siz saygınızı yitirmeyin yeter

bu konuya yazacağımı hiç düşünmezdim amaa ben de geldim. gün almadık fakat nisan başı olacak. birçok yapılacak şey de duruyor. düğünü yazın olacaklar tutuşmuş ben hala oyalanıyorum ne gelinliğim belli ne kına salonum. beyaz eşya mobilya da yok. ev nerde olacak belli değil. sülalem rahat galiba benim

HAHAHAH GERCEKTEN DE ÖYLE VALLAHİ BEN ŞİMDİDEN TELEŞA KAPILDIM AMA OLSUN BUNLAR TATLI TELAŞLAR :)

KIZLARRR ? İSTANBULDA OTURANLAR REZİM ÇEKİMİ İÇİN TAVSİYE EDECEĞİNİZ MEKANLAR VARMI :I

Bende hiç düşünmezdim daha birkac ay öncesine kadar evde kaldim diye üzülüyordum etmedigim dua kalmadi simdi evililik telasesi su tanisma fasli hayirlisi ile geçsin sonrası kolay olur diye düşünüyorum herkes icin hayırlısı, nazar deger diye pek anlatmak istemiyorum, insallah 2020 bize ugur getirir

işte telaşa kapılmak istemiyorum. zaten çok stresli bir yapım var. bunları kafaya takarsam soğurum herşeyden. bıraktım akışına herşeyi güzel böyle :)

böyle seyler nasip kısmet biranda gercekleşir

Çeyiz alma için neler düşünüyorsunuz? Erkek tarafı mı çeyizinizi almaya gelecek? Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu durumda olan var mı
Benimde durum böyle ama ben parça parça arabayla gidip geldikçe götürürüz diye düşündüm ama eminde değilim şimdiden 11 koli oldu bunlar nasıl gidecek

Bende aldım geçen gün sanırım %8 zam geldi yılbaşından sonra. Arçelik aldım sizin modeller ne çok merak ettim

Kızlar evi de bulduk 3+1 ben oturma odası yapmak istemiyorum pek. Yatak odası salon bi odayı bos bırakıcam camasir odasi yapicam simdilik bir odamı kitaplık yapmak istiyorum boydan boya o odaya oki tane çekyat almak istiyorum misafirim gelince annem babam gelince kalsin diye .. ne kafa yoran işlermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…