- 16 Haziran 2019
- 81
- 36
Aileler tanışsın hepsi olur. Nişan ne zaman esas nişandan sonra hızlanıyor eşya işi :)Ya cok güzel hazirlaniyorsunuzbenimde haftaya daha aileler tanışacak bizde olursa 2020 yilinda düğün düşünüyoruz, ama o baska sehirde ben başka sehirdr hic hazırlığım yok, nasıl başlarım ciddiye binince bilmiyorum, cevremde hic hazirlik yapanları görmedim
Nişana daha 1 ay varAileler tanışsın hepsi olur. Nişan ne zaman esas nişandan sonra hızlanıyor eşya işi :)
Biz çeyiz seti aldık mutfağın çoğu ihtiyacı bir anda alınmış oldu, iyi oldu benceKızlar ceyiz alırken ilk neyden başladınızcatal bicak takimlari bakıyorum ben simdiden
Mutfak herhalde ilk başlanan kısım. Tabaklar, pasta takımları, tencere aldıkça alası geliyor insanınKızlar ceyiz alırken ilk neyden başladınızcatal bicak takimlari bakıyorum ben simdiden
Ya cok güzel hazirlaniyorsunuzbenimde haftaya daha aileler tanışacak bizde olursa 2020 yilinda düğün düşünüyoruz, ama o baska sehirde ben başka sehirdr hic hazırlığım yok, nasıl başlarım ciddiye binince bilmiyorum, cevremde hic hazirlik yapanları görmedim
bu konuya yazacağımı hiç düşünmezdim amaa ben de geldim. gün almadık fakat nisan başı olacak. birçok yapılacak şey de duruyor. düğünü yazın olacaklar tutuşmuş ben hala oyalanıyorum ne gelinliğim belli ne kına salonum. beyaz eşya mobilya da yok. ev nerde olacak belli değil. sülalem rahat galiba benim
Bende hiç düşünmezdimdaha birkac ay öncesine kadar evde kaldim diye üzülüyordum etmedigim dua kalmadi simdi evililik telasesi su tanisma fasli hayirlisi ile geçsin sonrası kolay olur diye düşünüyorum herkes icin hayırlısı, nazar deger diye pek anlatmak istemiyorum, insallah 2020 bize ugur getirir
Benimde durum böyle ama ben parça parça arabayla gidip geldikçe götürürüz diye düşündüm ama eminde değilim şimdiden 11 koli oldu bunlar nasıl gidecekÇeyiz alma için neler düşünüyorsunuz? Erkek tarafı mı çeyizinizi almaya gelecek? Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu durumda olan var mı
Bende aldım geçen gün sanırım %8 zam geldi yılbaşından sonra. Arçelik aldım sizin modeller ne çok merak ettimBenim beyaz esyalarim alındı hepsi arçelik mutfağın çoğu bitti salon takimim c.tesi gunu alinacak ben de yakın zamanda yatak odasini alacagim begendigim modeller var bakalim henuz karar veremedim ona. Eksik listesi yaptim kendime eksikleri ordan bakip bakıp yapacağım:)
570504 MBBende aldım geçen gün sanırım %8 zam geldi yılbaşından sonra. Arçelik aldım sizin modeller ne çok merak ettim
Dolaplarımız ve bulaşık mak. aynı sanırım tek fark benim inox :) benim fırın ve ocak ayrı ankastre set aldım sizin ne kadar tuttu acaba?570504 MB
6344
9103 YD
A43L 6945 5B
8540
Bunları aldık biz
12 ye oldu sanırım kayinvalidemler aldilar :)Dolaplarımız ve bulaşık mak. aynı sanırım tek fark benim inox :) benim fırın ve ocak ayrı ankastre set aldım sizin ne kadar tuttu acaba?
Güle güle kullanın12 ye oldu sanırım kayinvalidemler aldilar :)