- 8 Aralık 2019
- 2.527
- 2.900
- 32
Mobilyaları nereden alacaksınız acabaKızlar mayıs son hafta sonu benım düğünümde. Düğün mekanı olarak bir kır mekanı tuttuk. Kına yapmayacağım nedense içimde kimse gelmez korkusu var ve açıkcası kına cokta içimden gelen birşey olmadığı için pek para harcamak istemedim. Evimize henüz karar vermediğimiz için mobilyalarımızı almadık ama nereden alacağımızı kararlaştırdık hiç değilse.. Mutfak eşyalarımı tamamladım. Karacadan yemek takımı, kahvaltı takımı, granıt tencere setı, çatal kaşık bıçak takımı halinde aldım. Schaferden çelik tencere seti blender seti aldım. Elektrik süpürgesi ranger electro ydu sanırım aldım. Fiyatı ve çekim gücü iyi geldiğinden. Beyaz eşyaları samsung aldık. Tv philips. Beyaz eşyalar ve tv 13 bin küsür tuttu. Mutfak eşyaları 5 bin. Beğendiğimiz mobilyalar 25 bin e yakın tutacak. Geri kalanlarıda yavas yavas halledıyoruz bakalım.. Gelinlik alacak yer bulamadım. İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı ?
Tuzlada e-5 yonunde burcu zora var ordan baktık. Beğendiklerimizi hesaplattığımızda 25 e yakın tutuyordu. Tabi modellerin benzerini daha uyguna bakıyoruz bu sırada.Mobilyaları nereden alacaksınız acaba
ENGLİSH HOMEDEN ALMIŞTIM BEN HASIR GİBİ:)Kızlar kirli çamaşır sepeti aldınız mı valla şuan arayistayim buraya yazayim dedim :))
Hiç aklına geldi mi diye sorKızlar kirli çamaşır sepeti aldınız mı valla şuan arayistayim buraya yazayim dedim :))
Nette kirli sepeti diye aradığımda hep karşıma çıkıyor ama kokuyor falan diye yorumlar okumuştum kararsızım :)ENGLİSH HOMEDEN ALMIŞTIM BEN HASIR GİBİ:)
Hoş geldin :)Bende geldim bende 2020 Ekim gelini
Cok az kaldi benim dugunume heyecanli miyim degil miyim ne hissediyorum hicbir fikrim yokZaman çok hızlı geciyor kizlaaar :)
Heyecanlı olan var mı ? Bana şuan evcilik gibi geliyor :)
1 aya ev tutuyoruz kullandıktan sonra net bilgi veririm:)Nette kirli sepeti diye aradığımda hep karşıma çıkıyor ama kokuyor falan diye yorumlar okumuştum kararsızım :)
HahahaGeçen gün düğün için elbise bakalım dedi bir tanıdığım. '' Benim de bakmam lazım yaa '' demişim farkında olmadan, bahsi geçen düğünde gelinlik giyecek olmam dışında bir problem yok.
Hala rüya gibi geliyor, sanki her an biri uyandıracakmış gibi, adapte olamadım.Hahahabenim de arkadaşlarım diyor ben de diyorum ilk defa bir düğünde kıyafet düşünmüyorum