- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 28
Ben kendim bakmıştım, bakmaya devam ediyorum. Gelinliği giyecek olan benim sonuçta, kimseye de sormam.Benim de düğünüm 6 haziranda inşallah gelinlik konusunda aşırı kararsızım ne istediğimi hiç bilmiyorum ya bir de gelinlik bakmaya başlamak için karşı taraftan birinin bi şey söylemesini mi beklememiz gerek yoksa biz mi söylemeliyiz çok taktım bu konuya
Ama parayı verecek olan da onlarBen kendim bakmıştım, bakmaya devam ediyorum. Gelinliği giyecek olan benim sonuçta, kimseye de sormam.
Nişan elbisemi, sonradan da giyersin diye bir beden büyük aldırdılar ve ben nişanda öyle gezdim, sen olsan bir daha sorar mıydın?Ama parayı verecek olan da onlarsizin düğününüz ne zaman
Anladim canım tecrübeyle böyle söyledin ben de bakmaya başlasam iyi olacak şu gelinlik işine :)Birşey sorunca muhakkak istediğimin tam tersi yönünde beyanat veriyorlar, denedim bunu, o yüzden bir daha sormama kararı aldım. Haziranda inşallah :))
Düğün - kına mekanları hazır, beyaz eşyalar hazır, çeyiz hazır, fotoğrafçı - balayı hazır, ev eşyalarının çoğu hazır ama ben daha gelinlik seçemedim. skandalAnladim canım tecrübeyle böyle söyledin ben de bakmaya başlasam iyi olacak şu gelinlik işine :)
Ay kusura bakmayın güldümNişan elbisemi, sonradan da giyersin diye bir beden büyük aldırdılar ve ben nişanda öyle gezdim, sen olsan bir daha sorar mıydın?
Haziranda inşallah :))
O zaman bayağı bozulmuştum ama şimdi bakınca, ben de çok gülüyorum.Ay kusura bakmayın güldümçocuk musunuz sanki büyüyünce giyer gibi aman gelinliğe karıştırmayın :)
Fotoğrafcımi kararlaştırdık ama kuaföre daha bakmadım ben de ya var mi hem bursada hem istanbulda bildiğiniz güzel tesettür kuaför?Kuaför buldunuz mu peki kızlar? Fotoğrafcınız kım ?
MaalesefFotoğrafcımi kararlaştırdık ama kuaföre daha bakmadım ben de ya var mi hem bursada hem istanbulda bildiğiniz güzel tesettür kuaför?
Allah yardımcın olsun canım seninde ben de tesettür kuaför arıyorum iletişim halinde olalım mutlaka :)Mesajları okuyunca dedim maşallah herkes ne güzel halletmiş işlerini. Haziran geliniyim bende ,düğün kına mekanı tamam organizasyon tamam . Ev kurmayacağız birkaç ay nişanlım asker tayin yerimiz belli değil . İstanbulda tesettür kuaför önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Gelinlik ve kınalık baktın mı ?Allah yardımcın olsun canım seninde ben de tesettür kuaför arıyorum iletişim halinde olalım mutlaka :)
Rabbim bu güzel yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcın olsun canım seninde ben de tesettür kuaför arıyorum iletişim halinde olalım mutlaka :)
Hayır daha hiç bakmadım senin düğün ne zaman ve baktın mı gelinlik kınalık :)Gelinlik ve kınalık baktın mı ?