Biz ayni sehirdeyiz ama ben ozel nedenlerden dolayi ceyiz cikarma dusunmuyorum parca parca evimize goturup yerlestirecegiz nisanlimlaÇeyiz alma için neler düşünüyorsunuz? Erkek tarafı mı çeyizinizi almaya gelecek? Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu durumda olan var mı
Ceyizi almaya gelmeyecekler 500 km oteden yazik insanlara ben istemedim valla nasil yapariz orasi net degil tabi onlar ne istiyor o da önemliÇeyiz alma için neler düşünüyorsunuz? Erkek tarafı mı çeyizinizi almaya gelecek? Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu durumda olan var mı
Ben de zor durumda bırakmak istemiyorum onları ama annem gelsinler diyor. Şart değil diyorum annemle de sorun çıksın istemiyorumBiz ayni sehirdeyiz ama ben ozel nedenlerden dolayi ceyiz cikarma dusunmuyorum parca parca evimize goturup yerlestirecegiz nisanlimla
Hayırlısı olsun nişan mı yaptınız çok güzel günler evlilik telaşı başkaymış :)Selam kızlar ben de kısmetse Eylül gelini olma yolunda ilerliyorum
farklı şehirlerde olunca gerçekten her şey daha zor oluyor. En küçük ayrıntı bile büyüyorCeyizi almaya gelmeyecekler 500 km oteden yazik insanlara ben istemedim valla nasil yapariz orasi net degil tabi onlar ne istiyor o da önemli
Boyanıza başlatırsınız eşyanızda sizin istediğiniz tarihte evinize gelir bence. Düğün ne zaman sizin hayırlısı olsun :)kızlar bizde bidahaki ay almaya başlıcaz ama önce evimizi boyatalım diyoruz sizce önce boyamı esyamı kararsız kaldım
Evet nişan yaptık 1 ay olacak hemen hemenHayırlısı olsun nişan mı yaptınız çok güzel günler evlilik telaşı başkaymış :)
Esyalari onceden alirsaniz magazada bekletebilirsiniz istediginiz tarihte getiriyorlar bu arada evin islerini de halletmis olursunuzkızlar bizde bidahaki ay almaya başlıcaz ama önce evimizi boyatalım diyoruz sizce önce boyamı esyamı kararsız kaldım
Boyanıza başlatırsınız eşyanızda sizin istediğiniz tarihte evinize gelir bence. Düğün ne zaman sizin hayırlısı olsun :)
Herseyimi ben yaptim. 2019 geliniydim. Erkek tarafina sormadim kuaföru esime dedim bura diye bukadara anlastim diye. Bende cuma kina cumartesidugun yaptim zatenhicbisi anlamiyosun yorulmiyosun ama yaninda kosturan evde ugrasan cok yoruluyor.ayni gun cekim yaptirma ben balayi dönüşü dis cekim yaptirmistimkızlar gideceğiniz kuaförü sizmi seçtiniz erkek tarafımı yani normalde nasıl oluyo biliyormusunuz? bir de bizim kına düğün ard arda 12 si kına 13 ü düğün nasıl olur cokmu yorucu olur araya bir gün koyamadık hem kına salonunda yer yoktu hemde memleketten kınaya gelcekler düğünede beklerler belki dieresim çekimide düğün günü olur diolarda ben önden farklı beyaz bir elbiseyle rahat rahat dış çekim yaparız diyorum
Ben de 2020 Eylül gelini olacağım ama daha hiçbir şeyi tamamlamadık :) nişanım 25 ocakta