Düğün 2020 Gelinleri

Arkadaşlar kimseye soramadım. Doktorla falan da görüşemedim, nasıl korunuyorsunuz acaba. Arkadaşım doktorla görüşmüş te doğum kontrol hapı ni tavsiye etmemiş. Kilo yapar demiş, ileride bebek olmama durumu olurmuş. En sağlıklı yöntem geri çekilme demiş. Ama bana çok saçma geldi. Pekte güvenli değil gibi

Valla bunu bende araştırdım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyorlar. En mantıklısı prezervatif bence. Benimde Ağustosun sonunda düğünüm olacak. Biz böyle düşündük

Valla bunu bende araştırdım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyorlar. En mantıklısı prezervatif bence. Benimde Ağustosun sonunda düğünüm olacak. Biz böyle düşündük
Doğum kontol hapı ne kadar kullanılcak ki ayy benimde ekimde hiç bişey bilmiyorum bi kadın doğumcuya gidip herşeyi sorup öğrenmem lazım bilmediğim konularda nasıl hareket edicem çok tedirginim

Kızlar korunma yöntemleriyle ilgili Asm yani sağlık ocağına gidip aile hekimi izde bilgi alabilirsiniz. İstediğiniz yöntemi seçtikten sonra size yardımcı olur ben dk hapı kullanmıştım yan etkisi çok oldu prez. kullanıyoruz şimdi bence daha sağlıklı gibi. Bide size tavsiyem düğünden sonra chekup ya da kadın doğum muayenesine gidin kontrol amaçlı. Bugün tam bir aylık gelinim geçen gün eşimle chekup a gittik ve adetim herşeyim çok düzgün olmasına rağmen birsürü kistim çıktı rahimde kadın doğuma git kısa zamanda dediler. Doktor keşke herkes sizin gibi olsa erken gelse falan dedi.

Benimde temmuz başındaydı erteledik Ekim e şimdide herkes tatile oraya buraya gidiyor eski şeyler tekrar yaşanıcak coronadan dolayı korkuyorum
Ağustosta azalır gibi gelmişti, meğer ideal olan temmuzmuş bilemedik, tatilde daha çok yayıldı, ben de nikahımı yapıp evime geçtim, çok fazla erteleyemiyorum o yüzden. eylülde ikinci dalga gelecek falan denilince hazirandan ağustosa almış bulunduk işte.

Ben de doktora katılıyorum şahsi fikrim. Bir kaza olsa, hamile de kalsam sorun olmaz çünkü. Erken olur ama niye oldu demem yani. İlaç sıkıntılı geliyor bana da.

Bende hap kullanmıyorum sağlıklı bulmuyorum bırakıncada yumurta tembelliği yapıyor dıyorlar gerek duymadım şimdilik geri çekilme yontemi.

Bizde öyle düşünmüştük temmuz 2-3 tü tarih ertelediğimizde kesin bi yayın yapılmamıştı temmuzda düğünler olucak diye bizde salonlar organizasyon karışıklık olmasın diye erteledik mecbur ama şimdi aynı şeyleri yaşama korkusu hiç bişeyde hevesim kalmadı

Canım onun hissi çok kötüymüş hele ilk ilişkilerde. Zaten kuruluk hissi oluyormuş. O daha da kurutup tahriş ediyormuş. Bir arkadaşım anlattı. Mafoldum dedi onun yüzünden. Bıraktık kullanmayı tahriş sizi vs hepsi gecti. Sakın kullanma demişti.
Doğum kontol hapı ne kadar kullanılcak ki ayy benimde ekimde hiç bişey bilmiyorum bi kadın doğumcuya gidip herşeyi sorup öğrenmem lazım bilmediğim konularda nasıl hareket edicem çok tedirginim
1 ay önceden başlamak lazım ama ASM deki hekim onermemis. Bir suru yan etkisinden bahsetmiş arkadaşıma.
Ben de doktora katılıyorum şahsi fikrim. Bir kaza olsa, hamile de kalsam sorun olmaz çünkü. Erken olur ama niye oldu demem yani. İlaç sıkıntılı geliyor bana da.
Yok ama bizim yani 1 sene falan bebek olmamasi lazım. Çok çok özür diliyorum da. Hani ilk zamanlar eşlerimiz tecrübesiz olabilir mesela tecrubesizlikten kaza falan olur diye çok cekimserim

Onun için kayganlastirici jeller falan oluyormuş. Ama direk o odaklı değilde önceki süreci daha uzun süre tutarsan kafan orda olmazsa öyle bir kuruluk olmazmış

Yok ama bizim yani 1 sene falan bebek olmamasi lazım. Çok çok özür diliyorum da. Hani ilk zamanlar eşlerimiz tecrübesiz olabilir mesela tecrubesizlikten kaza falan olur diye çok cekimserim
İki aydır hamile kalmıyorum. Bayağı korunma yöntemimizi bulduk gibi. Gerçi bu ay şüphelenmedim değil ama, yanlış alarmmış.

İki aydır hamile kalmıyorum. Bayağı korunma yöntemimizi bulduk gibi. Gerçi bu ay şüphelenmedim değil ama, yanlış alarmmış.
Şimdi sakınan göze çöp batar falan
Reglin ilk günü 1 aylık iğne yapilicam. 11 Eylül'de büyük ihtimal. Düğünde 19 Eylül.

Davetiyemizi sipariş ettik. Bunlar ornek. Yani içindeki yazılar bize ait değil :)
Nasıl sizce

Güzelmiş, ben de davetiyeleri dağıttım. Bitti bile.
Kına davetiyelerini ayrı, düğün davetiyelerini ayrı yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…