- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Amiiin Allah razı olsun. Evet aslında temmuz iyiydi. Bizim 22 Haziran'da Nisan oldu zaten. Daha erken olsaydı. Temmuzda yapardık dugunuAllah şifa versin. Ben de temmuzda düğün yapmadığına pişman oldum. Tatil sezonu açılınca sıkıntı başladı yine.
Valla bunu bende araştırdım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyorlar. En mantıklısı prezervatif bence. Benimde Ağustosun sonunda düğünüm olacak. Biz böyle düşündükArkadaşlar kimseye soramadım. Doktorla falan da görüşemedim, nasıl korunuyorsunuz acaba. Arkadaşım doktorla görüşmüş te doğum kontrol hapı ni tavsiye etmemiş. Kilo yapar demiş, ileride bebek olmama durumu olurmuş. En sağlıklı yöntem geri çekilme demiş. Ama bana çok saçma geldi. Pekte güvenli değil gibi
Benimde temmuz başındaydı erteledik Ekim e şimdide herkes tatile oraya buraya gidiyor eski şeyler tekrar yaşanıcak coronadan dolayı korkuyorumAllah şifa versin. Ben de temmuzda düğün yapmadığına pişman oldum. Tatil sezonu açılınca sıkıntı başladı yine.
Valla bunu bende araştırdım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyorlar. En mantıklısı prezervatif bence. Benimde Ağustosun sonunda düğünüm olacak. Biz böyle düşündük
Doğum kontol hapı ne kadar kullanılcak ki ayy benimde ekimde hiç bişey bilmiyorum bi kadın doğumcuya gidip herşeyi sorup öğrenmem lazım bilmediğim konularda nasıl hareket edicem çok tedirginimArkadaşlar kimseye soramadım. Doktorla falan da görüşemedim, nasıl korunuyorsunuz acaba. Arkadaşım doktorla görüşmüş te doğum kontrol hapı ni tavsiye etmemiş. Kilo yapar demiş, ileride bebek olmama durumu olurmuş. En sağlıklı yöntem geri çekilme demiş. Ama bana çok saçma geldi. Pekte güvenli değil gibi
Ağustosta azalır gibi gelmişti, meğer ideal olan temmuzmuş bilemedik, tatilde daha çok yayıldı, ben de nikahımı yapıp evime geçtim, çok fazla erteleyemiyorum o yüzden. eylülde ikinci dalga gelecek falan denilince hazirandan ağustosa almış bulunduk işte.Benimde temmuz başındaydı erteledik Ekim e şimdide herkes tatile oraya buraya gidiyor eski şeyler tekrar yaşanıcak coronadan dolayı korkuyorum
Ben de doktora katılıyorum şahsi fikrim. Bir kaza olsa, hamile de kalsam sorun olmaz çünkü. Erken olur ama niye oldu demem yani. İlaç sıkıntılı geliyor bana da.Arkadaşlar kimseye soramadım. Doktorla falan da görüşemedim, nasıl korunuyorsunuz acaba. Arkadaşım doktorla görüşmüş te doğum kontrol hapı ni tavsiye etmemiş. Kilo yapar demiş, ileride bebek olmama durumu olurmuş. En sağlıklı yöntem geri çekilme demiş. Ama bana çok saçma geldi. Pekte güvenli değil gibi
Bizde öyle düşünmüştük temmuz 2-3 tü tarih ertelediğimizde kesin bi yayın yapılmamıştı temmuzda düğünler olucak diye bizde salonlar organizasyon karışıklık olmasın diye erteledik mecbur ama şimdi aynı şeyleri yaşama korkusu hiç bişeyde hevesim kalmadıAğustosta azalır gibi gelmişti, meğer ideal olan temmuzmuş bilemedik, tatilde daha çok yayıldı, ben de nikahımı yapıp evime geçtim, çok fazla erteleyemiyorum o yüzden. eylülde ikinci dalga gelecek falan denilince hazirandan ağustosa almış bulunduk işte.
Canım onun hissi çok kötüymüş hele ilk ilişkilerde. Zaten kuruluk hissi oluyormuş. O daha da kurutup tahriş ediyormuş. Bir arkadaşım anlattı. Mafoldum dedi onun yüzünden. Bıraktık kullanmayı tahriş sizi vs hepsi gecti. Sakın kullanma demişti.Valla bunu bende araştırdım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyorlar. En mantıklısı prezervatif bence. Benimde Ağustosun sonunda düğünüm olacak. Biz böyle düşündük
1 ay önceden başlamak lazım ama ASM deki hekim onermemis. Bir suru yan etkisinden bahsetmiş arkadaşıma.Doğum kontol hapı ne kadar kullanılcak ki ayy benimde ekimde hiç bişey bilmiyorum bi kadın doğumcuya gidip herşeyi sorup öğrenmem lazım bilmediğim konularda nasıl hareket edicem çok tedirginim
Yok ama bizim yani 1 sene falan bebek olmamasi lazım. Çok çok özür diliyorum da. Hani ilk zamanlar eşlerimiz tecrübesiz olabilir mesela tecrubesizlikten kaza falan olur diye çok cekimserimBen de doktora katılıyorum şahsi fikrim. Bir kaza olsa, hamile de kalsam sorun olmaz çünkü. Erken olur ama niye oldu demem yani. İlaç sıkıntılı geliyor bana da.
Onun için kayganlastirici jeller falan oluyormuş. Ama direk o odaklı değilde önceki süreci daha uzun süre tutarsan kafan orda olmazsa öyle bir kuruluk olmazmışCanım onun hissi çok kötüymüş hele ilk ilişkilerde. Zaten kuruluk hissi oluyormuş. O daha da kurutup tahriş ediyormuş. Bir arkadaşım anlattı. Mafoldum dedi onun yüzünden. Bıraktık kullanmayı tahriş sizi vs hepsi gecti. Sakın kullanma demişti.
1 ay önceden başlamak lazım ama ASM deki hekim onermemis. Bir suru yan etkisinden bahsetmiş arkadaşıma.
Yok ama bizim yani 1 sene falan bebek olmamasi lazım. Çok çok özür diliyorum da. Hani ilk zamanlar eşlerimiz tecrübesiz olabilir mesela tecrubesizlikten kaza falan olur diye çok cekimserim
Bebek yağı tavsiye ederimOnun için kayganlastirici jeller falan oluyormuş. Ama direk o odaklı değilde önceki süreci daha uzun süre tutarsan kafan orda olmazsa öyle bir kuruluk olmazmış
İki aydır hamile kalmıyorum. Bayağı korunma yöntemimizi bulduk gibi. Gerçi bu ay şüphelenmedim değil ama, yanlış alarmmış.Yok ama bizim yani 1 sene falan bebek olmamasi lazım. Çok çok özür diliyorum da. Hani ilk zamanlar eşlerimiz tecrübesiz olabilir mesela tecrubesizlikten kaza falan olur diye çok cekimserim
Şimdi sakınan göze çöp batar falanİki aydır hamile kalmıyorum. Bayağı korunma yöntemimizi bulduk gibi. Gerçi bu ay şüphelenmedim değil ama, yanlış alarmmış.
Valla olur mu olur.Şimdi sakınan göze çöp batar falan
Reglin ilk günü 1 aylık iğne yapilicam. 11 Eylül'de büyük ihtimal. Düğünde 19 Eylül.
Benimde aynı şekildeKizlar benim dugunum de 25 ekimde dua edelim de yasaklar geri gelmesin hevesim tukendi artik