Düğün 2020 Gelinleri

Olmaz bişey açtılar daha kapamazlar rahat olun normal bu korkular bende oyleydım. Ama düğünden sonra ne kadar saçma stres yasatmısım kendime diye üzüleceksiniz.

Çok teşekkür ederim kızlar

Yatağını alan arkadaşlara bir soru soracaktım. İnternetten gormeden aldım da. Ölçüsü kafama.takildi 160*200 acaba çok küçük mu aldım. Annemlerin yatağı 180*200 ona rağmen çok büyük gibi değil. 160*200 yatak kullanan var mı

150*200 yatak bile var. Evine göre düşünmen lazım. Bazanın yada karyolanin ölçüsüne göre almanız lazım. 160*200 zaten standart olandır. Hazır yorganlar 180 lik yatağa küçük gelir. Aynı zamanda yeni çıkan pike tarzı ince yatak örtüleri de hoş durmaz üstüne yatağı ancak kapatır bazıları kapatmayabilir bile

Aynen, yeni yorganlar genelde kare oluyor ve benim yatağın kenarları da hep açıkta, küçük geliyor.

Uzun zamandır yoktum kızlar kimler napıyor ceylan napiyor konusunu oludum dobemedim cok merak ediyorum üzüldüm @misssen hamilrmisin seninle dugunumuzayni galiba ilk evlenenleriz dugunlerde auni

Kızlar benim de 5 Eylül’de herkes eylülde yeni önlemler gelecek diyip duruyor kafayı yiyeceğim düğün müğün telaşından değil şu covid belasından yıldım yeminle ya.

Doğum kontrol için de dün kontrole gittim ben evlenmeden bir baktırmak ve danışmak istedim, düzenli giderim zaten de 1 seneyi geçmiş gitmemişim. Doğum kontrol hapı yazdı bana ben en az 1-1,5 sene düşünmüyorum diye. Prezervatifi genelde erkekler evlendikten sonra kullanma yanlısı olmayabiliyorlar filan dedi. Bıraktıktan 3 ay kadar sonra normale döneceğini söyledi ayrıca, yeni nesil haplar kilo vs de yapmıyor diye biliyorum ben. Zaten PCOS yatkınlığım var kilo almamam gerekiyor,zayıf olduğum için ve düzenli spor yaptığım için hiçbir belirtisini yaşamıyorum. Doktor bu şekilde devam edersem ömür boyu PCOS a dair hiçbir sıkıntı yaşamayacağımı söyledi. Kilo yaptıracak olsa zaten bu durumdan dolayı yazmazdı. Ben daha sağlıklı buluyorum çok çok uzun süre kullanmadıkça bir yan etkisi yok. Henüz başlamadım reglimin 2. Günü başlayacağım ilaca.

Uzun zamandır yoktum kızlar kimler napıyor ceylan napiyor konusunu oludum dobemedim cok merak ediyorum üzüldüm @misssen hamilrmisin seninle dugunumuzayni galiba ilk evlenenleriz dugunlerde auni
Herkesi merak ediyosun beni niye etmiyosun mikrop, benim haftasonu düğünüm var insan bi arayıp sorar ayıp ayıp.

Kızlar benimde düğünüm 6 Eylül'de yazdıklarınızı okudum bende stres içindeyim. Hem mobilyalarım gelmedi Doğtaştan aldık ve güya kurumsallar ama hala ve hala gelmedi sinir küpü oldum... Birde şu Corona var ya iptal olursa diye diye sinir içindeyim ((

Ben mayısta nikah yapıp evime geçtim, ama corona sebebiyle her yerin kapandığı ilk haftalardı ve mobilyalarım bir ay gelmedi fabrikalar kapalı olduğu için.
Bu haftasonu inşallah düğünüm var, yukarıda da yazdım, normalde heyecanla beklenir ama ben diken üzerinde bekliyorum o günü. Hayırlısı inşallah ama temmuzda yapmadığıma çok pişman oldum. Ağustos ayına erteleme sebebim belki azalır, biter umuduydu, ama şimdi böyle... Bilmem..

Olumlu düşüneceğim hem senin ve kendim için dua ediyorum inşallah herşey çok güzel ve sağlıklı şekilde geçecek.

Olumlu düşüneceğim hem senin ve kendim için dua ediyorum inşallah herşey çok güzel ve sağlıklı şekilde geçecek.
Zaten bir sürü şeyden vazgeçtim kendi adıma, kına gecemde 500 kişilik salonda en fazla 100 kişi olacak. Organizasyon şirketinin elemanları maske takmayan herkesi sürekli kontrol edip uyaracak, düğünüm desen 1000 kişilik bir mekanda 300 kişilik olacak ve açık havada. Ki bu salonlar pandemi olmasa dolacaktı, hatta taşacaktı.
Ne diyeceğimi bilemiyorum bu süreçte, inşallah şu süreci sorunsuz atlatırız. 3 gün kaldı.

Benimde aynı sekilde. Öte yandan su düğün yaptığım için sacmadapan konuşan forum üyelerine de sinir oluyorum. Sanki tek suç düğün yapmakmis gibi boş boş konusuyolar :)

Canim.haberin varmi yine herkes yapti biz kaldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…