- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Benimde haftaya biri diğer hafta biri. Yollar tekrar kapanacak bir yer karantinaya alınacak yarım yamalak kalacağız diye çok korkuyorumBenim düğünüm inşallah haftaya, ben bile diken üstündeyim kızlar.
Bizim düğün ekim ayında olacak inşallah iznimiz çok uzun olmayabilir diye daha yakın yerleri değerlendirelim dedik çok yorulmadan birlikte güzel bir tatil isteğimizbolu- Abant taraflarına bakıyoruz güzel oteller var sonbahar sakinde olur diye düşündük
merhaba arkadaşım. ben henüz bir seçim yapmadım ama kafamda olanları söyleyeyim. giriş müziği için kenan doğulu gelinim, melih kibar mesaj dans için yine kenan'ın en kıymetlim,özdemir erdoğan bana ellerini ver olabilir. ben 90'ların müziklerini çok seviyorum düğüne yakın araştırıp onlardan ayarlıycam ama gelinim her daim favorimdir. Balayı konusuna gelirsek ben antalya muğla aydın izmir'deki sahillerden birini seçmenizi tavsiye ederim. Kemer, Didim, Marmaris, Çeşme... şahane olur.bir de eylül ayında buralar sakin olur en azından şuanki duruma göre baya boşalır rahat edersiniz. bizim düğün sonbahara kalacak tabi pandemi hortlamazsa. benim düşüncem şahane bir otele termale gitmekti ama kapalı galiba termaller.Açık da olsa bu şartlarda salgından dolayı gitmeye korkarım zaten.muhtemelen biz evimizde oluruz .Size şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim kızlarMerhaba canım
Bizim giriş müziğimiz oya-bora / sevmek zamanıydı. İlk dans için ise dans kursuna gitmiş ve yabancı bir parça seçmiştik. O da historia de un amor. Balayı için ta ocak ayından maldivleri ayarlamıştık. Ve pandemiden dolayı ertelemedik gittik iyikide ertelememişiz çook güzeldi. Zaten gideceğimiz adada vaka yoktu tek sıkıntı havaalanlarıydı. Düşündüm yurtiçindede bi yere gidecek olsam girecektim havaalanlarına atladım gittimgeleli 10 gün oldu işede gitmedik Allaha şükür hiç belirtimizde olmadı.
150*200 yatak bile var. Evine göre düşünmen lazım. Bazanın yada karyolanin ölçüsüne göre almanız lazım. 160*200 zaten standart olandır. Hazır yorganlar 180 lik yatağa küçük gelir. Aynı zamanda yeni çıkan pike tarzı ince yatak örtüleri de hoş durmaz üstüne yatağı ancak kapatır bazıları kapatmayabilir bileYatağını alan arkadaşlara bir soru soracaktım. İnternetten gormeden aldım da. Ölçüsü kafama.takildi 160*200 acaba çok küçük mu aldım. Annemlerin yatağı 180*200 ona rağmen çok büyük gibi değil. 160*200 yatak kullanan var mı
Aynen, yeni yorganlar genelde kare oluyor ve benim yatağın kenarları da hep açıkta, küçük geliyor.150*200 yatak bile var. Evine göre düşünmen lazım. Bazanın yada karyolanin ölçüsüne göre almanız lazım. 160*200 zaten standart olandır. Hazır yorganlar 180 lik yatağa küçük gelir. Aynı zamanda yeni çıkan pike tarzı ince yatak örtüleri de hoş durmaz üstüne yatağı ancak kapatır bazıları kapatmayabilir bile
Herkesi merak ediyosun beni niye etmiyosun mikrop, benim haftasonu düğünüm var insan bi arayıp sorar ayıp ayıp.Uzun zamandır yoktum kızlar kimler napıyor ceylan napiyor konusunu oludum dobemedim cok merak ediyorum üzüldüm @misssen hamilrmisin seninle dugunumuzayni galiba ilk evlenenleriz dugunlerde auni
Kiz ben seni etiketledim diye bakmamisim o missle baslayan sendin sana dedim 30 agustos degilmiydiHerkesi merak ediyosun beni niye etmiyosun mikrop, benim haftasonu düğünüm var insan bi arayıp sorar ayıp ayıp.
Ben mayısta nikah yapıp evime geçtim, ama corona sebebiyle her yerin kapandığı ilk haftalardı ve mobilyalarım bir ay gelmedi fabrikalar kapalı olduğu için.Kızlar benimde düğünüm 6 Eylül'de yazdıklarınızı okudum bende stres içindeyim. Hem mobilyalarım gelmedi Doğtaştan aldık ve güya kurumsallar ama hala ve hala gelmedi sinir küpü oldum... Birde şu Corona var ya iptal olursa diye diye sinir içindeyim((
Olumlu düşüneceğim hem senin ve kendim için dua ediyorum inşallah herşey çok güzel ve sağlıklı şekilde geçecek.Ben mayısta nikah yapıp evime geçtim, ama corona sebebiyle her yerin kapandığı ilk haftalardı ve mobilyalarım bir ay gelmedi fabrikalar kapalı olduğu için.
Bu haftasonu inşallah düğünüm var, yukarıda da yazdım, normalde heyecanla beklenir ama ben diken üzerinde bekliyorum o günü. Hayırlısı inşallah ama temmuzda yapmadığıma çok pişman oldum. Ağustos ayına erteleme sebebim belki azalır, biter umuduydu, ama şimdi böyle... Bilmem..
Zaten bir sürü şeyden vazgeçtim kendi adıma, kına gecemde 500 kişilik salonda en fazla 100 kişi olacak. Organizasyon şirketinin elemanları maske takmayan herkesi sürekli kontrol edip uyaracak, düğünüm desen 1000 kişilik bir mekanda 300 kişilik olacak ve açık havada. Ki bu salonlar pandemi olmasa dolacaktı, hatta taşacaktı.Olumlu düşüneceğim hem senin ve kendim için dua ediyorum inşallah herşey çok güzel ve sağlıklı şekilde geçecek.
Benimde aynı sekilde. Öte yandan su düğün yaptığım için sacmadapan konuşan forum üyelerine de sinir oluyorum. Sanki tek suç düğün yapmakmis gibi boş boş konusuyolar :)Zaten bir sürü şeyden vazgeçtim kendi adıma, kına gecemde 500 kişilik salonda en fazla 100 kişi olacak. Organizasyon şirketinin elemanları maske takmayan herkesi sürekli kontrol edip uyaracak, düğünüm desen 1000 kişilik bir mekanda 300 kişilik olacak ve açık havada. Ki bu salonlar pandemi olmasa dolacaktı, hatta taşacaktı.
Ne diyeceğimi bilemiyorum bu süreçte, inşallah şu süreci sorunsuz atlatırız. 3 gün kaldı.
Canim.haberin varmi yine herkes yapti biz kaldik.Zaten bir sürü şeyden vazgeçtim kendi adıma, kına gecemde 500 kişilik salonda en fazla 100 kişi olacak. Organizasyon şirketinin elemanları maske takmayan herkesi sürekli kontrol edip uyaracak, düğünüm desen 1000 kişilik bir mekanda 300 kişilik olacak ve açık havada. Ki bu salonlar pandemi olmasa dolacaktı, hatta taşacaktı.
Ne diyeceğimi bilemiyorum bu süreçte, inşallah şu süreci sorunsuz atlatırız. 3 gün kaldı.
Ne oldu bir değişiklik mi var yoksaCanim.haberin varmi yine herkes yapti biz kaldik.