Düğün 2020 Gelinleri

Düğünüme 5 gün kaldı geleceklerden arkadaşlarmdab falan bazıları corona var risk falan diyerek gelmek istemiyor bunu yaşayan var mı siz ne düsünüyorsunuz
Plajda,kafe de,restoranda gezerler ama düğüne gelince korona var derler.Kesinlikle kronik rahatsızlığı olan ve normalde gerçekten çok dikkat edenlere sözüm yok. Ama her yerde gezip, yiyip ,içip takılanları düğüne gelince korona bahanesi uyduranları tamamen hayatımdan çıkarıcam. İnanın o insanlar korona olmasada yanınızda olmıcaklardı.Kimse istemez bu zamanlarda düğün yapmayı ama bir yola girilmiştir ve bazı sebepler vardır.İnsan sevdiklerini yanında ister her zaman.Ama bana gelmeyen kimseye de gitmeyi korona bitse de hiçbir işim olmasa da düğününe gitmem evime de kabul etmem.

Geçmiş olsun Ceyl_an Ceyl_an bir önceki konunu takip ediyordum.mantıksız bulsam da kararını evlendin, keşke nikahta keramet vardır diye düşünüp bu evliliğe bulaşmasaydın çünkü bu adamın ne olduğu o kadar belliydi ki .... mantık evliliğinde koz duygularını ikinci plana atan kişide oluyor,rahatlıkla isteklerimi ve düşüncelerini ifade edebilirdin,kaybetme korkusu olmadan.iletişiminde açık olsaydın işler şimdi bu kadar sarpa sarmazdı ve başın bu kadar ağrımazdı.

inan sana çok üzüldüm, insanız elbet bazen zaaflarımızdan,korkularımızdan mantığımızın dışına çıkabiliriz bu yüzden seni yargılamak haddim değil.

nasıl ki geçmişte pişman olduğun deneyimin doğru karar vermene olanak tanımadıysa ve sende travma yarattıysa;bu son olayın da sende travma yaratmasına izin verme.git bir uzmandan destek al, konuş ve sakin kalmaya çalış.

Ayrıca boşanmayla ilgili kritik bir durumdasın,kendi menfaatini gözeterek en az zararla çıkabilmek için avukattan da destek al bu süreçte.ama ne olursa olsun sakin ol,panik olup acele kararlar verme.Allah yardımcın olsun canım🙏🏻

ceyl_an ın konusu neden yok oldu? bildirim geldi "bu evlilikte mağdur olan gelin mi damat mı? diye konu kapatıldı tamam ama konu yok oldu, bulamıyorum.

Screenshot_20200809-205547.png
bari şunu deme değil mi ?

Merhaba kizlar Kasım da nikahim olacak balayı konusunda Kıbrıs'ı dusunuyoruz ama hastalıktan dolayı Muğla yada Antalya dusunuyorum soğuk olur mu o tarihlerde oralar bilginiz var mı acaba 😇

Merhaba kizlar Kasım da nikahim olacak balayı konusunda Kıbrıs'ı dusunuyoruz ama hastalıktan dolayı Muğla yada Antalya dusunuyorum soğuk olur mu o tarihlerde oralar bilginiz var mı acaba 😇

soğuk değil ama serin ve yağışlı olur diye düşünüyorum.herkesin zevki başka ama kültür turizmi için ideal bir zaman,güneşlenmek ve yüzmek öğlen gibi kısıtlı saatlerde olur ancak

soğuk değil ama serin ve yağışlı olur diye düşünüyorum.herkesin zevki başka ama kültür turizmi için ideal bir zaman,güneşlenmek ve yüzmek öğlen gibi kısıtlı saatlerde olur ancak

Bende kültür turizmi olarak düşünüyorum ama yuzmekte isterim Kıbrıs konusunda inşallah aksilik çıkmaz 😇

Bende kültür turizmi olarak düşünüyorum ama yuzmekte isterim Kıbrıs konusunda inşallah aksilik çıkmaz 😇
Kuzenim Kıbrıs’ta okumuştu,onun demesine göre orası bayağı sıcak oluyormuş sonbaharda ekvatora yakın olduğu için.ayrıca market fiyatları yüksek oluyor.

Hastalığı da hesaba katarsak büyük ihtimal Türkiye‘de balayını yaparsınız.iyi tarafından bakacak olursak okullar açılacağı için pek kalabalık olmaz ve bu nedenle bulaş riski düşük olur.

İfşa olduğu için. Ceylan bayağı korktu kadın cinayetlerinden vs bahsedince konusu tamamen silindi
kafam sakinken okuyayım diyip işaret koymuştum şimdi sizin mesajınızla öğrendim, keşke okusaymışım konusunu. Başına bir iş gelmeden kurtulur umarım bu adamdan bir an evvel.

kafam sakinken okuyayım diyip işaret koymuştum şimdi sizin mesajınızla öğrendim, keşke okusaymışım konusunu. Başına bir iş gelmeden kurtulur umarım bu adamdan bir an evvel.
Valla ben de öyle düşünmüştüm önce ama kimin kimden kurtulacağından çok emin olamadım detayları okudukça. Silinen konuya yetişemedim ana olaylar büyümüş eski konusuna baktım. Burda birkaç sayfa öncesinde konuşmuştuk tek derdi kuaför gibiydi meğer altında neler neler varmış şok oldum.

Kızlar benim düğünüm 19 eylüle alındı. İçimi bir burukluk kapladı. Annemi şimdiden özlüyorum 😭

X