Plajda,kafe de,restoranda gezerler ama düğüne gelince korona var derler.Kesinlikle kronik rahatsızlığı olan ve normalde gerçekten çok dikkat edenlere sözüm yok. Ama her yerde gezip, yiyip ,içip takılanları düğüne gelince korona bahanesi uyduranları tamamen hayatımdan çıkarıcam. İnanın o insanlar korona olmasada yanınızda olmıcaklardı.Kimse istemez bu zamanlarda düğün yapmayı ama bir yola girilmiştir ve bazı sebepler vardır.İnsan sevdiklerini yanında ister her zaman.Ama bana gelmeyen kimseye de gitmeyi korona bitse de hiçbir işim olmasa da düğününe gitmem evime de kabul etmem.Düğünüme 5 gün kaldı geleceklerden arkadaşlarmdab falan bazıları corona var risk falan diyerek gelmek istemiyor bunu yaşayan var mı siz ne düsünüyorsunuz
İfşa olduğu için. Ceylan bayağı korktu kadın cinayetlerinden vs bahsedince konusu tamamen silindiceyl_an ın konusu neden yok oldu? bildirim geldi "bu evlilikte mağdur olan gelin mi damat mı? diye konu kapatıldı tamam ama konu yok oldu, bulamıyorum.
İfşa olduğu için. Ceylan bayağı korktu kadın cinayetlerinden vs bahsedince konusu tamamen silindi
Merhaba kizlar Kasım da nikahim olacak balayı konusunda Kıbrıs'ı dusunuyoruz ama hastalıktan dolayı Muğla yada Antalya dusunuyorum soğuk olur mu o tarihlerde oralar bilginiz var mı acaba
soğuk değil ama serin ve yağışlı olur diye düşünüyorum.herkesin zevki başka ama kültür turizmi için ideal bir zaman,güneşlenmek ve yüzmek öğlen gibi kısıtlı saatlerde olur ancak
Kuzenim Kıbrıs’ta okumuştu,onun demesine göre orası bayağı sıcak oluyormuş sonbaharda ekvatora yakın olduğu için.ayrıca market fiyatları yüksek oluyor.Bende kültür turizmi olarak düşünüyorum ama yuzmekte isterim Kıbrıs konusunda inşallah aksilik çıkmaz
Baktım bitmiyor bende gezmeye gittim hafta sonu
Aman, bitmiyor ki, bir yıl sonra gel, yine aynı. Bir insan yatana kadar yemek yer mi? Yiyor.Baktım bitmiyor bende gezmeye gittim hafta sonu1 ay sonunda iş başı yaptım şimdi yine isyanlardayım..
kafam sakinken okuyayım diyip işaret koymuştum şimdi sizin mesajınızla öğrendim, keşke okusaymışım konusunu. Başına bir iş gelmeden kurtulur umarım bu adamdan bir an evvel.İfşa olduğu için. Ceylan bayağı korktu kadın cinayetlerinden vs bahsedince konusu tamamen silindi
Valla ben de öyle düşünmüştüm önce ama kimin kimden kurtulacağından çok emin olamadım detayları okudukça. Silinen konuya yetişemedim ana olaylar büyümüş eski konusuna baktım. Burda birkaç sayfa öncesinde konuşmuştuk tek derdi kuaför gibiydi meğer altında neler neler varmış şok oldum.kafam sakinken okuyayım diyip işaret koymuştum şimdi sizin mesajınızla öğrendim, keşke okusaymışım konusunu. Başına bir iş gelmeden kurtulur umarım bu adamdan bir an evvel.
Kızlar benim düğünüm 19 eylüle alındı. İçimi bir burukluk kapladı. Annemi şimdiden özlüyorum
20/24 ekimdi 15/19 eylüle aldık. Annemin ailesi Coronaya yakalandı. Atlattılar ama daha da karmasiklasmadan yapalım denildiertellendi mi gün mü alındı
Allah şifa versin. Ben de temmuzda düğün yapmadığına pişman oldum. Tatil sezonu açılınca sıkıntı başladı yine.20/24 ekimdi 15/19 eylüle aldık. Annemin ailesi Coronaya yakalandı. Atlattılar ama daha da karmasiklasmadan yapalım denildi