Düğün 2020 Gelinleri

Konya ama daha tam bi genelge yok tweet atilmis bizde bulamadik salonu aradik oyoe birsey var ama yarun kesinleşir daha tam dwgil dedi kartlari bile dagittik

Konya ama daha tam bi genelge yok tweet atilmis bizde bulamadik salonu aradik oyoe birsey var ama yarun kesinleşir daha tam dwgil dedi kartlari bile dagittik
İnşallah olmaz ya inşallah yaparız sağlıklı şekilde düğünleri o kadar masraf oldu senenin başından beri ertelene ertelene...

Konya'nın kararı bu sanırım. Henüz her yerde uygulanmıyor, yoksa düğün salonundan ararlardı herhalde, üç gün sonra düğünüm var çünkü, illa haber gelirdi.

Insallah olmaz millet yapti yapti biz bekledik azalsin diye yine bama patladi sende ben gibi dugunsuzgeldin bide kartlari dagittik

Insallah olmaz millet yapti yapti biz bekledik azalsin diye yine bama patladi sende ben gibi dugunsuzgeldin bide kartlari dagittik
Aklına gelebilecek herşey hazır, sadece üç gün sonrasını bekliyorum, gelin arabasından çocuklara dağıtılacak zarflara kadar. İnşallah şu düğün hayırlısıyla geçer, senin ki de öyle sorunsuz geçer inşallah ya.

Insallah canim zaten tamamen iptal degilmis 50 kisiyoe nikah merasimiymis bizde iptal insallah seninki olur

Insallah canim zaten tamamen iptal degilmis 50 kisiyoe nikah merasimiymis bizde iptal insallah seninki olur
Ya bi dur, panik yapma, iptal değil henüz, moralini bozma, dur bakalım, şuan aynı durumdayız, zaten moralim bozuk, destek ol kız azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…