İstanbul yok galiba bu yasağın içinde bulamadım bir kaynak. Siz hangi ildesiniz?20sndrn sonra sadrce 1. Derece yakinlar birde sadece 50 kisi.
İnşallah olmaz ya inşallah yaparız sağlıklı şekilde düğünleri o kadar masraf oldu senenin başından beri ertelene ertelene...Konya ama daha tam bi genelge yok tweet atilmis bizde bulamadik salonu aradik oyoe birsey var ama yarun kesinleşir daha tam dwgil dedi kartlari bile dagittik
Bizde boyle sizi bilmem asli neymis benide rahatlat
Konyada değilim ki ben, sen Konya'da mısın? İnternetten de baktım şimdi öyle bir haber bulamadım ki.Bizde boyle sizi bilmem asli neymis benide rahatlat
Bende nette bulamadim salonu aradim ilk tweet atılmış insallah yokturKonyada değilim ki ben, sen Konya'da mısın? İnternetten de baktım şimdi öyle bir haber bulamadım ki.
Twitter'da var ama Konya ibaresi var, heryer için geçerli değil gibi, senin düğünün ne zaman?Bende nette bulamadim salonu aradim ilk tweet atılmış insallah yoktur
Aklına gelebilecek herşey hazır, sadece üç gün sonrasını bekliyorum, gelin arabasından çocuklara dağıtılacak zarflara kadar. İnşallah şu düğün hayırlısıyla geçer, senin ki de öyle sorunsuz geçer inşallah ya.Insallah olmaz millet yapti yapti biz bekledik azalsin diye yine bama patladi sende ben gibi dugunsuzgeldin bide kartlari dagittik
Insallah kabul edilmez ya okadar mileet icice oynadi zipladi herhalti yedi ihale bize kaldiInsallah canim zaten tamamen iptal degilmis 50 kisiyoe nikah merasimiymis bizde iptal insallah seninki olur
Ya bi dur, panik yapma, iptal değil henüz, moralini bozma, dur bakalım, şuan aynı durumdayız, zaten moralim bozuk, destek ol kız azcıkInsallah canim zaten tamamen iptal degilmis 50 kisiyoe nikah merasimiymis bizde iptal insallah seninki olur