Canım asla kanarmıyım ? Benim namusuma laf etti. Allah korusun yarın bi gün bişe kurar kafasında namus der vurur bişe yapar. Bugün bunu yapan yarın ne yapmaz. Netim asla dönüşsüz. Diyecek o sinirle söyledim şu bu. İnsan zaten ne yapsa sinirle yapıyor. Direk başka birisini düşünen adam herşeyi yapar . Asla güvenemem bir daha . Zaten burdan dönsem hayatımın en büyük hatasını yapmış olurum .
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ona da söyledim. İlk günden bunun olması çok ii oldu herşeyde bir hayır varmış cidden. İlerde çok daha bela açardı başıma . Karakteri çıktı ortaya iice .Bence Allah seni korudu ki ilk gunden gosterdi. Yoksa biraz huyuna suyuna gitseydi sen devam edecektin. Her serde bir hayir vardir. Onune bak ve bundan sonra gercekten cok mutlu ol canim.
Sinirle söylenecek şey var söylenmeyecek şey var yani daha ilk günden neyin siniri bu asla ağza alınmaması gereken şeyleri söylüyorCanım asla kanarmıyım ? Benim namusuma laf etti. Allah korusun yarın bi gün bişe kurar kafasında namus der vurur bişe yapar. Bugün bunu yapan yarın ne yapmaz. Netim asla dönüşsüz. Diyecek o sinirle söyledim şu bu. İnsan zaten ne yapsa sinirle yapıyor. Direk başka birisini düşünen adam herşeyi yapar . Asla güvenemem bir daha . Zaten burdan dönsem hayatımın en büyük hatasını yapmış olurum .
Sen başka bir erkeğe aitsin dedi ya bana . Başka birisiyle evlenirsin benimle eş olamazsın. Ben de benimle yatacak bir kadınla evlenirim dedi.Sinirle söylenecek şey var söylenmeyecek şey var yani daha ilk günden neyin siniri bu asla ağza alınmaması gereken şeyleri söylüyorseni ilk kez bu kadar net görüyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım kendin için boşver bu düşüncesiz cimriyi .
Gerçekten terbiyesiz yani aşırı aşırıSen başka bir erkeğe aitsin dedi ya bana . Başka birisiyle evlenirsin benimle eş olamazsın. Ben de benimle yatacak bir kadınla evlenirim dedi.
Zaman zaman onu yapmasından korktum . Gece geldi yanıma sarılmaya öpmeye fln çalıştı. İstemediğimi ayrı yatacapımıza söz verdiğini söyledim gitti gider gitmez kapıyı kitledim sabaha kadar kitli tuttum .Gerçekten terbiyesiz yani aşırı aşırıfiziksel olarak iyi ki zorla yaklaşmamış sana bu tipten beklenir herşey artık bunu düşünüyorum
Ayy film sahnesi gibi canlandı gözümdeZaman zaman onu yapmasından korktum . Gece geldi yanıma sarılmaya öpmeye fln çalıştı. İstemediğimi ayrı yatacapımıza söz verdiğini söyledim gitti gider gitmez kapıyı kitledim sabaha kadar kitli tuttum .
Kendisi kovdu . Ben istersen düşünelim . Bir gece bişi olmadı diye hemen boşanmak olmaz dedim. Ondan sonra bu lafları saydı işte. Ben giderken kalkmadı bile yerinden annene git kararım kesin ben boşanıcam ailenle konuş dedi bana .Ayy film sahnesi gibi canlandı gözümdesabah nasıl müsade etti evden gitmene
Allah allah çift kişilik midir nedir bu ne böyleKendisi kovdu . Ben istersen düşünelim . Bir gece bişi olmadı diye hemen boşanmak olmaz dedim. Ondan sonra bu lafları saydı işte. Ben giderken kalkmadı bile yerinden annene git kararım kesin ben boşanıcam ailenle konuş dedi bana .
Gene de hakkında kötü istemiyorum. İnşallah sever sevilir mutlu olur bundan sonra karşısına çıkan birini mutlu etmeyi becerir. Bu evliliğinde yaptığı hataları yapmaz ve gerçek mutluluğu yakalar . Çok isterimAllah allah çift kişilik midir nedir bu ne böyleeh be canım sen bugüne kadar iyi sabrettin o zaman bu adama
Ne güzel böyle düşünmenGene de hakkında kötü istemiyorum. İnşallah sever sevilir mutlu olur bundan sonra karşısına çıkan birini mutlu etmeyi becerir. Bu evliliğinde yaptığı hataları yapmaz ve gerçek mutluluğu yakalar . Çok isterim
Çok sevindim, tamam canım.Ailem istemiyor şuanda anlattım herşeyi. Boşanmamı istiyor . Birazdan konu açıp detaylı da anlatıcam .
Diğer konu kapanmış yazamıyorum travmayı atlatabilirse evlenir mutlu olur bir de bir msjında yazmışsın ki mutsuz olmasını istemem diye mutsuz olması için elinden gelen herşeyi yapmışsın sen onun ahını aldıktan sonra bakalım mutlu olabilecek misin senin gibi insan evlerden ırakkkkGene de hakkında kötü istemiyorum. İnşallah sever sevilir mutlu olur bundan sonra karşısına çıkan birini mutlu etmeyi becerir. Bu evliliğinde yaptığı hataları yapmaz ve gerçek mutluluğu yakalar . Çok isterim
Malesef oluyor sıkmayın canınızı. Gezip gelmeyelim düğüne diyenlere bozuluyorumda diğerleri de(gerçekten market vs. Dışında dışarıya çıkmayanlar) haklı kendince diyorumDüğünüme 5 gün kaldı geleceklerden arkadaşlarmdab falan bazıları corona var risk falan diyerek gelmek istemiyor bunu yaşayan var mı siz ne düsünüyorsunuz
Kusura bakmayın dış kapının dış mandali olarak cevap vermek isterimDüğünüme 5 gün kaldı geleceklerden arkadaşlarmdab falan bazıları corona var risk falan diyerek gelmek istemiyor bunu yaşayan var mı siz ne düsünüyorsunuz