Düğün 2020 Gelinleri

4 nisan da düğünüm var. Ve ben korkmaya başladım. Gündemdeki salgın malum. İptal mı olur, kimse mi gelmez vs vs diye.

Canım sıkıldı biraz

Çoğu kişi balayını (özellikle yurtdışı olanlar) 2021'e ertelemiş. Bazıları düğünü bile iptal etmiş
Evet canım katy perry nin de düğünü olacakmış iptal etmiş diye biliyorum. Hemde temmuzdaki düğününü Off ya ben havalar ısınınca biraz gider diyordum . Temmuzdaki düğünü neden iptal ettiler ki.

Benimde temmuz da çok moralim bozuk 2020 hiç güzel gelmedi bu sene

Benımda 31 mayısta düğünüm. Nisan sonuna kadar bekleyip eğer çözümlenmezse ertelemeyı dusunuyorum

Düğün nişan vb organizasyonlar da durduruldu arkadaşlar ben böyle şansın

Ne olacak acaba şimdi , düğün salonları ücretleri vermezler geri vs

12 gün kalmıştı düğünüme evim hazır, davetiyeler basıldı. Haberi aldığımızda evimiz için alışveriş yapıyorduk. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden

benimde 13 haziran düğünüm var cok moralim bozuldu allahım öncelikle sağlık versin tabiki herkeze ama insan cok üzülüyo ve belirsizlik cok kötü ölüm olmalısın dua edelim ama ben inanıyorum mayıs haziran gibi düzelicek inşalllah benim dj ile konustum sen üzülme dedi mart ayı için gecerli dedi dondurulan organizasyonlar ama insan düşünüypo virüs bitmezse ki bitmeyecek gbi düğüne gelende olmaz allahım yardım etsin

Kızlar bol bol dua edelim cok fazla uzun sürmesin bu olay. Benımde mayıs sonunda dügünüm. İnsallah tez zamanda atlatırız bu virüs nuhabbetini insallah.

Çok iyi Anlıyorum sizi.. Benimde bugün gelinlik provam vardı. Arayıp iptal edicem simdi.. Bende şehir dışına kuzenime göndermiştim. Dağıtmıştı davetiyeleri.

Çok iyi Anlıyorum sizi.. Benimde bugün gelinlik provam vardı. Arayıp iptal edicem simdi.. Bende şehir dışına kuzenime göndermiştim. Dağıtmıştı davetiyeleri.
4 nisanmış sanırım düğün tarihiniz ne yapmayı düşünüyorsunuz erteleyip başka tarihte mi yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…