Düğün 2020 Gelinleri

Ben seçemiyorumda ne istediğimden emin olmak için bakıyorum ama yok askılı mı straplez mi yoksa bu sene yeni çıkan balon kol mu🤦🏼‍♀️ Kararsızım yinede

hmm bak bende de o var sanki bi tarz giyinsem diğeri içimde kalacakmış gibi. Mesela balık tarzı giysem prenses model içimde kalır, prenses giysem balık, A kesim giysem helen tarzı kalır 😂 keşke İki üç model değişerek giyme şansım olsa 😂😂😂

hmm bak bende de o var sanki bi tarz giyinsem diğeri içimde kalacakmış gibi. Mesela balık tarzı giysem prenses model içimde kalır, prenses giysem balık, A kesim giysem helen tarzı kalır 😂 keşke İki üç model değişerek giyme şansım olsa 😂😂😂
Öyle bi şansımız olsaydı bu sefer de üzerindeki işlemelerden dolayı hangisini seçsek diye düşünürdük biz 🤣🤣

21 Haziran İstanbul düğün - 13 Haziran kına 14 Haziran nikah bunlar Sivas’ta valla bende Elazığ’da yaşıyorum nerden alsam bilemedim 🤦🏼‍♀️ Bakmak için hiç fırsatım olmadı . Kına organizasyonda kaftan var bi de bordo elbise istiyorum gelinlik içinde aysiraya baktım internetten bi de nisanura bakıyorum sayfalarına
Elazığ’da baktın mı canım bende elazığdayım nisanur düşünüyorum

Elazığ’da baktın mı canım bende elazığdayım nisanur düşünüyorum
Haftasonu istanbula gideceğim orda bakacağım ilk defa eğer 2 gün içerisinde seçemezsem mecburen Sivas veya Elazığ’dan alacağım . Eski sezonlar 3.500-4000 falandı ama yeni sezonu bilmiyorum canım modele göre değişir elbette

Ben gelinliğimi aldım kızlar. İstanbul Pendikten. Bilindik bir marka.. Kaç kere pendiğe gitmeme rağmen girmedim içeri pahalıdır dıye. Ama diğer yerlerden pekte bir farkı yok hatta daha uyguna geldi bile diyebilirim. Balayı içinde biz yurtdışı biletlerimizi otel rezervasyonlarımızı üç ay onceden yaptırmıstık ama malum şu corona virüsünden dolayı ne olacak bilmiyoruz..

Ben gelinliğimi aldım kızlar. İstanbul Pendikten. Bilindik bir marka.. Kaç kere pendiğe gitmeme rağmen girmedim içeri pahalıdır dıye. Ama diğer yerlerden pekte bir farkı yok hatta daha uyguna geldi bile diyebilirim. Balayı içinde biz yurtdışı biletlerimizi otel rezervasyonlarımızı üç ay onceden yaptırmıstık ama malum şu corona virüsünden dolayı ne olacak bilmiyoruz..
Gelinliğinizin markası ne :KK23:

bende markayı öğrenebilirmiyim ? Fiyatı nedir bir de ?

Hosbulduk :dua: benim ev esyalarim cok onden tamamlandi ivir zivir kaldi bir tek tencere tava vs. Benim en büyük handikapim gelinlik secimi ve sac makyaj olacak zira izmirde gidip de memnun oldugum kuafor yok.

Son alti ayda olum is vs derken on kilo alip davul gibi sistigim icin hizli bir zayiflama sureci demeyelim ancak eskiye donus sureci baslattim.

Allah tamamini erdirsin diye dilenen dilekler cok dogruymus, cok karmasik bir surec. Hepiniz icin gercekten sag salim allah tamamnini erdirsin. Corona virusten dolayi dugunler nasil olacak cok merak ediyorum zora dugunler en cok opusulen organizasyonlar. :KK43:

X