Düğün 2020 Gelinleri

Ne olcak ya ?? 31 Mayıstı düğün. Herşeyim hazırdı hemen hemen. Düğün mekanının parasını verdık tatil paralarını ödedik ? Ya kapatıp giderlerse? Düğün tarihini değiştireyim desem nikah tarihlerini hep doldurmuşlar. Düğün yapayım desem mekan acık olcak mı olmayacak mı belli değil. Açık olsa bile korkudan kim gelecek ? O kadar emek o kadar para ziyan oldu.

Yeniden düğün salonları ile görüşüp tarih alacağız. Benim 2 düğünüm vardı birde. 4 nisan~11 nisan.

15 nisan da balayı için kapodokya gidecektik
Zaten moralim bozuldu, insallah maddi.olarak çok zarara uğramayız 😔

Yeniden düğün salonları ile görüşüp tarih alacağız. Benim 2 düğünüm vardı birde. 4 nisan~11 nisan.

15 nisan da balayı için kapodokya gidecektik
Zaten moralim bozuldu, insallah maddi.olarak çok zarara uğramayız 😔
Yeniden düğün salonu bulabilcek miyiz peki, benim kayınpederim düğün salonu işletiyor bizim düğünümüz de oradaydı ama salon ekim, kasıma kadar dolu ve bu sürecin ne zaman biteceğini de bilmiyoruz. Biz sanırım sadece nikah yapıp bitircez 😔

Ya bir arkadaşım aradı şimdi yeni nikah tarihi almaya çalışıyor temmuza kadarki hafta sonu olan tüm nikahları iptal etmişler diyor. Duydunuz mu hiç öyle bişey ?

Ya bir arkadaşım aradı şimdi yeni nikah tarihi almaya çalışıyor temmuza kadarki hafta sonu olan tüm nikahları iptal etmişler diyor. Duydunuz mu hiç öyle bişey ?
Off biz de bu hafta içinde belediyeyle görüşmeyi düşünüyoruz bakalım nikahınız da mı iptal diyecekler

Benim temmuz da nikahımda düğünümde ama iptal gibi bir şey olsa muhtemelen aranırdım diye düşünüyorum sanmıyorum şuan öyle bir şey olduğunu.

Benim 28 mart nikahım vardı arayıp sorduk sadece 2 şahitle birlikte gelin nikahınızı kıyalım demişler anne babalar dahi görmeden 😔

Ne olcak ya ?? 31 Mayıstı düğün. Herşeyim hazırdı hemen hemen. Düğün mekanının parasını verdık tatil paralarını ödedik ? Ya kapatıp giderlerse? Düğün tarihini değiştireyim desem nikah tarihlerini hep doldurmuşlar. Düğün yapayım desem mekan acık olcak mı olmayacak mı belli değil. Açık olsa bile korkudan kim gelecek ? O kadar emek o kadar para ziyan oldu.
Canım benımde 31 mayısta dügünüm..
Moralini bozma ben enerjimi yüksek tutuyorum. İnsallab o kadar uzun sürmeyecek. Zaten sanmıyorum 2 ay karantinaya alınacagını. Herkesin işi gücü var nasıl gecinecek insanlar

Bizimde 3 nisandaydı düğünümüz. Erteleyeceğiz mecbur. İçim çok buruk... Herşeyimiz hazırdı, şimdi ise ne olacağı belli değil.

Annemin psikolojisi bozuldu yaşadığımız şehirden aldım köye getirdim. Ne kadar etkiledi bu illet herkesi yarabbi. Benimki ateşlenmiş biz yola çıktıktan sonra. O orda ben onu iki haftaya yakındır zaten görmüyorum. Benim herşeyim yarıda kaldı. Ne hayaller kurduk neler oldu.
bu nasıl bir imtihandır . Ben böyle şeyler yaşayabileceğimizi hiç zannetmemiştim. Kıyamet gibi. Daha ilerlese neler olur . Allahım ne olur bir an önce bitsin bu eziyet 😖

Yeniden düğün salonu bulabilcek miyiz peki, benim kayınpederim düğün salonu işletiyor bizim düğünümüz de oradaydı ama salon ekim, kasıma kadar dolu ve bu sürecin ne zaman biteceğini de bilmiyoruz. Biz sanırım sadece nikah yapıp bitircez 😔
siz kesin bulursunuz.. Biz aynı düğün salonları ile görüşüyoruz. 1 hafta arayla cumartesi gunleri yapacaktık, simdi perşembe cumartesi yapacağız. Birer gün arayla. Az da olsa yer var salonlarda.

siz kesin bulursunuz.. Biz aynı düğün salonları ile görüşüyoruz. 1 hafta arayla cumartesi gunleri yapacaktık, simdi perşembe cumartesi yapacağız. Birer gün arayla. Az da olsa yer var salonlarda.
Yeni tarih olarak ne zamanı düşünüyosunuz kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum artık :KK43:

Yeni tarih olarak ne zamanı düşünüyosunuz kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum artık :KK43:
Biz eylül düşünüyoruz. Birde nikah düğün salonunda kiyilacaktı. Belediye ile görüştük. Su an isterseniz erteleriz, isterseniz para iadesi yaparız dediler. Ucu acık bir tarihe kadar oda nikahı bile kıymıyorlarmış

Ben dün düğün salonumuzla görüştüm. Suanda düğünü olan herkes Mayıs'a hazirana aldı dedi bizim de düğün Haziran da o yüzden değiştirmedim daha. Enerjimizi yuksek tutalım da bian önce bitsin bu illet

Biz eylül düşünüyoruz. Birde nikah düğün salonunda kiyilacaktı. Belediye ile görüştük. Su an isterseniz erteleriz, isterseniz para iadesi yaparız dediler. Ucu acık bir tarihe kadar oda nikahı bile kıymıyorlarmış
Anladım şuan nikah yapalım desek onu da yapamıcaz yani. İnşallah bu süreci atlatır hepimiz çok mutlu oluruz..

Nikah da mı iptal olmuş 😢😱 inanmıyorum ya
Arkadaşım başka belediyeden almıştı nikahını iptal etmişler tüm nikahları bende hafta içi baska bı tarıhe almak zorunda kaldım dedi. Ne kadar doğrudur emin olamadım. Kendi nikah tarihi aldığım yer ile görüşmeye çalışacağım..

X