- 8 Aralık 2019
- 2.527
- 2.900
- 32
Ben seçemiyorumda ne istediğimden emin olmak için bakıyorum ama yok askılı mı straplez mi yoksa bu sene yeni çıkan balon kol muinternetten bile bakmıyorum
Ne bilim ya zaten hepsi nerdeyse birbirine benziyor
Ben seçemiyorumda ne istediğimden emin olmak için bakıyorum ama yok askılı mı straplez mi yoksa bu sene yeni çıkan balon kol muKararsızım yinede
Öyle bi şansımız olsaydı bu sefer de üzerindeki işlemelerden dolayı hangisini seçsek diye düşünürdük bizhmm bak bende de o var sanki bi tarz giyinsem diğeri içimde kalacakmış gibi. Mesela balık tarzı giysem prenses model içimde kalır, prenses giysem balık, A kesim giysem helen tarzı kalırkeşke İki üç model değişerek giyme şansım olsa
Elazığ’da baktın mı canım bende elazığdayım nisanur düşünüyorum21 Haziran İstanbul düğün - 13 Haziran kına 14 Haziran nikah bunlar Sivas’ta valla bende Elazığ’da yaşıyorum nerden alsam bilemedimBakmak için hiç fırsatım olmadı . Kına organizasyonda kaftan var bi de bordo elbise istiyorum gelinlik içinde aysiraya baktım internetten bi de nisanura bakıyorum sayfalarına
Haftasonu istanbula gideceğim orda bakacağım ilk defa eğer 2 gün içerisinde seçemezsem mecburen Sivas veya Elazığ’dan alacağım . Eski sezonlar 3.500-4000 falandı ama yeni sezonu bilmiyorum canım modele göre değişir elbetteElazığ’da baktın mı canım bende elazığdayım nisanur düşünüyorum
bizim düğünümüz Nisan basında olduğu için biz Kapadokya ya gideceğiz. Düğün tarihiniz ne zaman?Kızlarr balayı için yer bakıyorum fikirlere açığım
Gelinliğinizin markası neBen gelinliğimi aldım kızlar. İstanbul Pendikten. Bilindik bir marka.. Kaç kere pendiğe gitmeme rağmen girmedim içeri pahalıdır dıye. Ama diğer yerlerden pekte bir farkı yok hatta daha uyguna geldi bile diyebilirim. Balayı içinde biz yurtdışı biletlerimizi otel rezervasyonlarımızı üç ay onceden yaptırmıstık ama malum şu corona virüsünden dolayı ne olacak bilmiyoruz..
Ben gelinliğimi aldım kızlar. İstanbul Pendikten. Bilindik bir marka.. Kaç kere pendiğe gitmeme rağmen girmedim içeri pahalıdır dıye. Ama diğer yerlerden pekte bir farkı yok hatta daha uyguna geldi bile diyebilirim. Balayı içinde biz yurtdışı biletlerimizi otel rezervasyonlarımızı üç ay onceden yaptırmıstık ama malum şu corona virüsünden dolayı ne olacak bilmiyoruz..
Özel mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum. Marka yazarsam sıkıntı olabilir..
Bana da söyleben size attım mesaj . Yukarıda mektup işareti var oradan bakabilirsiniz
Tabiki cevap gelsin yazarımmBana da söyle
HoşgeldinDüğün tarihim pazartesi belli olacak. Beni de yazin kızlar
Amma şanssızmışız yavŞimdide çekirge istilası çıktı türkiyeye yön değiştirdi diyorlar