Düğün 2020 Gelinleri

gün almak için ne zaman başvurdunuz? Belediye nikahından bir farkı var mı?
Başvuruyu daha yeni yaptık 1 hafta falan oldu belediye nikahından farkı var mı derken tam anlamadım ama biz istedik ki nikahımıza 3-5 kişi gelip 10 dakikada kıyılıp haldır huldur belediyeden çıkıp gitmeyelim istedik düğünde kalabalık ortamda daha güzel olacağını düşündük

CANIM BİZ AYRI BİR TELAŞ OLMASIN DİE DÜĞÜN GÜNÜ YAPICAZ SALONDA NİKAH ZATEN SALONDA 5 DKKLIK İŞLEM :))

Nikah memurunu düğüne çağıran var mı? Belediyenin salonunda değil de düğünde yapmak istiyoruz nikahı. Ne kadar ücret talep ediyordur ki nikah memuru? Kızlar bilen varsa nolur aydınlatın beni
BEN GECEN GÖRÜŞTÜM CANIM OTURDUĞUNUZ SEMTTEN ÇAĞIRIRSANIZ EGER 400 TL DEDİLER SALONA GELME ÜCRETİ

Biz düğünde yapıyoruz nikah islemini. Ayrı ücret ödeyip getirtiyorsun. Öyle bir gecikme durumunun yaşanacağını sanmıyorum. Hatta bize dediler saati verirken iyi düsünün dakik olarak gelir sonradan degismez diye.

BEN GECEN GÖRÜŞTÜM CANIM OTURDUĞUNUZ SEMTTEN ÇAĞIRIRSANIZ EGER 400 TL DEDİLER SALONA GELME ÜCRETİ

Canım 770 liraya ayarladık biz 800₺ incileri dökülecek diye yoluyorlar valla bizi ne ballı iş

merhaba bi soru sorcagım başvuru işlemleriyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar silikon kepçe seti almak istiyorum. İnternetten sipariş vereceğim. Kalitelerinden emin olamıyorum. Siz aldınız mı?

nikah başvuru işlemlerinde ne tür sorular soruluyor yada hangi bilgilerimiz alınıyor acaba? başvuru evrakları dışında

biz kimlik verdik başka bişey sormadılar kolay bir işlem
izin belgesi aldık çok kısa sürdü
sağlık raporu hazır olduğu sürece

Uygun gelin buketi hangi siteden bulabilirim acaba bilen varsa mesaj olarak atabilir mi ?
Öf kaç gündür bende bunu kafama taktım instagram üzerinden fiyat öğrendiğim birkaç butik var ama çok pahalı ya gerçi ben şoklanmış çiçeklerden bir gelin buketi istiyorum belki o nedenle pahalıdır. En ucuz fiyat veren 160tl dedi o da küçük boy dedi ne kadar küçük bilmiyorum orta boy 200 dedi. Diğer sorduklarımdan biri 400 biri 595 dedi yaka çiçeğiyle birlikte diğeri 900 dedi

Malesef öyle

gelinliğine baktın mı canım sen de benim gibi henüz bakmamıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…