Düğün 2020 Gelinleri

Tabi daha önce düğünü olan arkadaşlarda var onlar içinde çok üzgünüm ama mayıs sonuna kadar hallolacağını düşünüyorum..

kızlar morallerimizi yüksek tutalım hersey hallolucak ben inanıyorum benimde 13 haziran düğünüm salonun sahibi ile görüstüm 1 aya normale dönecek dedi tahmini ben inanıyorum hazırlıklarımı bırakmadım allahım ölüm vermesin insanlarımıza sevdi,klerimize ve ben 2 yıl 16 gündür nişanlıyım sabrettik bu günlere geldik 3 ay kala bu durumla karsılaştık herseyde vardır bir kısmet

Tabiki sağlık daha önemli inşallah bütün hastalarımız sağlığına kavuşur yenisi olmaz. Biz de yıllardır sabrediyoruz birlikte o kadar çok zor şey atlattık ki tam en mutlu günümüze 10 gün kalmışken artık evimize market alışverişi yapmaya başlamışken her şeyin iptal olması bizi de alt üst etti. Şimdi yeniden nikah tarihi salonu ayarlama belki haftasonu boşluk bulamıcaz hafta içi yapcaz düğünü ona da ne kadar gelen olur meçhul her şey çok karışık. Bu haberi aldığımızdan beri her şeyi iptal edelim bitek nikah olsun bitsin dedik ama ailelerimiz olmaz öyle şey o kadar hazırlık yapıldı düğün yapılır diyorlar. Nişanlılık süreci bizim için zaten çok zor geçti öncesinde de 8-9 yıllık birlikteliğimiz var artık kavuşmak evimizde kafa dinlemek istiyoruz. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. İçimi dökmek istedim kızlar çok bunaldım kimseye bi şey diyemiyorum

Bizde aynı durumdayız evimiz herşeyimiz hazırdı Nişanlım nikahımızı kıyıp evlenelim yaşamaya başlayalım düğünümüzü sonra yapalım diyor ama bana hiç mantıklı gelmiyor sonradan bir anlamı olmayacakki o kadar herşeyle uğraştım ayarladım inanamıyorum şu olanlara Telefonumdaki geri sayımı bile kaldırmaya elim varmıyor

Ben de sizin gibiyim geri sayıma baktıkça ağlıyorum, gelinliğime bakıp ağlıyorum. Kendi ellerimle gelin çiçeği, kına tefi yaptım birsürü emek verdim of of

Kızlar sokak düğünü yapanlar olacakmış o da tehlikeli değil mi ya açık hava ama insanlar yine iç içe

Kızlar sokak düğünü yapanlar olacakmış o da tehlikeli değil mi ya açık hava ama insanlar yine iç içe
Alala o da yasaktır. Ne farkeder ki ? Her türlü nişan düğün organizasyonu iptal diyor. E benim de düğünüm kır düğünü ama kır düğünü de olmuyor şu anda. Açık havada izin verecek olsalar kır düğününe izin verirler zaten

Evet haklısınız insanlar temas halinde olacak açık hava fark etmez bence

Nisanda dügünü olanlara cok üzüldüm gercekten cok kötü bir durum...

Nisanda dügünü olanlara cok üzüldüm gercekten cok kötü bir durum...
Mayıs da belli değil ki hadi olacak diyelim bir sürü hazırlık da yarım kaldı
Adamlar hazirandaki uefa maçını iptal etti 2021 e .

yaaaa seni o kadar cok iyi anlıyorumki bşizde cok zor günlerden gectik bu habaer bizide cok üzdü ama ümidini kaybetme seni ne mutluo ediosa onu yap olurmu kimseyi dinleme düğün hayalin ise onu sabret ve gercekleştir

cokk üzücü herkezin konusmalrını okuyorumda gercekten bunu atalatacagız kızlar sakın üzülmeyin

yaaaa seni o kadar cok iyi anlıyorumki bşizde cok zor günlerden gectik bu habaer bizide cok üzdü ama ümidini kaybetme seni ne mutluo ediosa onu yap olurmu kimseyi dinleme düğün hayalin ise onu sabret ve gercekleştir
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz mutluluğa kavuşuruz :)

Düğünüm haziranda, belki de iptal olacak, bilemiyorum, bir yığın hazırlık, bir sürü güzel hayal, hepsi bitti...

Yaaa benim nişanlım da diyor ki maske ile nikah kıyıyolarmış sadece 2 şahitle öyle evleniriz. Hem kendisi heveslendirdi beni düğüne şimdi böyle diyor. Nolur hep beraber dua edelim. Gelin duası makbul olur derler hayallerimiz yıkılmasın

Ben de haberlerde gördüm onu ne kadar kötü ya inşallah bir an önce normal hayata döneriz

Ben de haberlerde gördüm onu ne kadar kötü ya inşallah bir an önce normal hayata döneriz
ona da bir sinirlendim zaten . Ben nikah yeterli demiştim düğüne o heveslendirdi beni. Artık çok geç . O düğün hayalim oldu benim. Öyle güzeldi ki nikahımızın kıyılacağı yer tam hayalimdeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…