Düğün 2020 Gelinleri

G gunces Allah seni ya, dizi izler gibi takip ediyo olayları, çatladı. :KK70:
ya Ceyl_an Ceyl_an a ne diyim, düğün olmuş, kavga etmiş, boşanmaya karar vermiş, bu kadar olay arasında bana diyo ki test yaptın mı :KK70: :KK70: :KK70:

Ceylanin konusu aklimda yer eden konulardan. Bosanacagi zaten belliydi sasirdigimi soyleyemem ama actigi konuda bile hic cizgisini bozmadan herkese cevap verdi. Cok dogru yaptigini iddia etmedi. Bu anlamda yaptigini onaylamasamda severim kendisini. Umarim bundan sonra cooookk mutlu olur tek temennim bu.

Konu açmasını pek istemiyorum, ben demiştimciler olcak muhakkak, zaten zor bir süreç, iyice moralini bozacaklar.

Evlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırım 🙏 gece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla 🙏
Ama neden evlendiniz o zaman

Sevgili Ceyl_an Ceyl_an herşey umarım gönlünce olur 🙏🏻 Bir an önce istediğin gibi bir hayatın içinde bulursun kendini 🥰 bu sıkıntıların biran önce biter Özgür bir yaşama tam olarak geçersin 🌸🌸🌸🌸🌸
Yani o direk kabul etse bile biraz sürer tabi. Duruşmasıydı adli tatiliydi. Bir müddet daha kağıt üzerinde de kalsa evliyim maalesef

X