- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Çikolatalı vişneli kek yaptım, hadi gelin :)) Çay da demledim :))) Daha iki gün var, gecikirse yapcam :))))Olsun o da önemli ben de onu merak ediyorum ama
İzmitte olsam gelirdim .Çikolatalı vişneli kek yaptım, hadi gelin :)) Çay da demledim :))) Daha iki gün var, gecikirse yapcam :))))
Bu da mantıklı en iyisi burada anlatayım güzelce kafamı toplayıncaKonu açmasını pek istemiyorum, ben demiştimciler olcak muhakkak, zaten zor bir süreç, iyice moralini bozacaklar.
Burda biz bizeyiz, bir gün oğlumu sevmeye gel teyzesi :)Bu da mantıklı en iyisi burada anlatayım güzelce kafamı toplayınca
Ayyy inşallah çok isterimBurda biz bizeyiz, bir gün oğlumu sevmeye gel teyzesi :)
Taze gelinken taze dul olcamDemek bensiz konuşuyorsunuz..
Hiç kaçar mı bak geldim..
KuzumCeyl_an Konu aç mutlaka..
Neler oldu ya..bosanma mı?
Daha 1 gündür evlisin kuzum..
Taze gelinken taze dul olcamşimdilik fahri dulum
Ama neden evlendiniz o zamanEvlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırımgece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla
Bütün takıları bıraktım çıktım. Al bunlar senin dedi. İstemedim . Almam da zaten.Kuzum noldu..
Vallahi dokuz doğurdum..
Napti da boşanma kararı aldınız..
Altınlar kimde..
Yani o direk kabul etse bile biraz sürer tabi. Duruşmasıydı adli tatiliydi. Bir müddet daha kağıt üzerinde de kalsa evliyim maalesefSevgiliCeyl_an herşey umarım gönlünce olur Bir an önce istediğin gibi bir hayatın içinde bulursun kendini bu sıkıntıların biran önce biter Özgür bir yaşama tam olarak geçersin
Yani o direk kabul etse bile biraz sürer tabi. Duruşmasıydı adli tatiliydi. Bir müddet daha kağıt üzerinde de kalsa evliyim maalesef
Bütün takıları bıraktım çıktım. Al bunlar senin dedi. İstemedim . Almam da zaten.