Düğün 2020 Gelinleri

Sen bilgisayarını al, takıl, 11 buçukta görüşürüz bitanem dedi. kibarca kovdu.
valla ben hem gelin hem kına, saç - makyaj 650 liraya kapattım. Her şeyin indirimini kalitelisini kovalıyorum, buluyorum da.
Ama sen kocaelideydin galiba belki orda fiyat değişiyordur. Mac mantıklı geldi bana ya ürün de alırım ne güzel. Bi de düğün makyajı demicem . Doğum günü partim var oraya gidiyorum dicem gece öyle daha uygun oluyormuş . Kuaföre de öyle dicem. Duvağı da kendim takarım artık nolcak.

Nars da olabilir nars da yapıyorlar mı acAba

Benim modelde mümkün değil. Normalde benim de 1000 lira üzeriydi ama gelinlikçi ile anlaşmalı bir yer buldum, araştırdım, daha güzel bir yer olsa gidecektim ama işlerini de gördüm. Öyle oldu işte.

Benim modelde mümkün değil. Normalde benim de 1000 lira üzeriydi ama gelinlikçi ile anlaşmalı bir yer buldum, araştırdım, daha güzel bir yer olsa gidecektim ama işlerini de gördüm. Öyle oldu işte.
Hmm nasıl bir model seninki . Ben açık maşa istiyorum. Dağınık hafif dalgalı . Daha sık yaptırırım sonra düşer zaten. Topuz fln istemediğimden kolayıma geldi

Hmm nasıl bir model seninki . Ben açık maşa istiyorum. Dağınık hafif dalgalı . Daha sık yaptırırım sonra düşer zaten. Topuz fln istemediğimden kolayıma geldi
Sana pendik yakın mıydı yoksa karşıda mıydın ? Pendıkte bulent ozgur kuforde yaptırdım ben saçımda makyajımda harikaydı fiyatıda 850 idi sanırım.

Biz de ev ariyoruz kizlar ama yok yok yok çok bunalıma girdim artık sanki birbirimize nasip olmayacakmışız gibi geliyor çok yoruldum hep ağlamaklıyım

Canım malesef gidemedim bayram tatili öncesi işler inanılmaz yoğunlaştı hafta sonu da mesai yapmak zorunda kaldım ama bu hafta gideceğim kesin. Önceliği davetiyeye verdik onu da seçmemiştik de
Benim düğün bu haftasonu ama Ve bende hala saç makyaj yok. Acaba coronadan dolayı çekiniyorum makyajımı kendim yapsam saçıma da bi maşa çektirsem olur mu ya ben fena makyaj yapmıyorum

Benim düğün bu haftasonu ama Ve bende hala saç makyaj yok. Acaba coronadan dolayı çekiniyorum makyajımı kendim yapsam saçıma da bi maşa çektirsem olur mu ya ben fena makyaj yapmıyorum
Naptın canım? Merak ettim. Sanırım benim sonum da aynı olcak

Merhaba arkadaşlar, geçen gün müzik seçimlerinizi sormuştum, hiçkimsecikler söylemedi, paylaşmadı benimle

bugünde yeniden şansımı deniyor, balayı planlarınızı soruyorum.
Benim düğünün nisandaydı, kapadokyaya gidecektik. Şimdi eylül olunca deniz tatili yapmak daha mantıklı gibi.
Sizler gittiniz mi? Gidecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…