Ama sen kocaelideydin galiba belki orda fiyat değişiyordur. Mac mantıklı geldi bana ya ürün de alırım ne güzel. Bi de düğün makyajı demicem . Doğum günü partim var oraya gidiyorum dicem geceSen bilgisayarını al, takıl, 11 buçukta görüşürüz bitanem dedi.kibarca kovdu.
valla ben hem gelin hem kına, saç - makyaj 650 liraya kapattım. Her şeyin indirimini kalitelisini kovalıyorum, buluyorum da.
Benim modelde mümkün değil. Normalde benim de 1000 lira üzeriydi ama gelinlikçi ile anlaşmalı bir yer buldum, araştırdım, daha güzel bir yer olsa gidecektim ama işlerini de gördüm. Öyle oldu işte.Ama sen kocaelideydin galiba belki orda fiyat değişiyordur. Mac mantıklı geldi bana ya ürün de alırım ne güzel. Bi de düğün makyajı demicem . Doğum günü partim var oraya gidiyorum dicem geceöyle daha uygun oluyormuş . Kuaföre de öyle dicem. Duvağı da kendim takarım artık nolcak.
Hmm nasıl bir model seninki . Ben açık maşa istiyorum. Dağınık hafif dalgalı . Daha sık yaptırırım sonra düşer zaten. Topuz fln istemediğimden kolayıma geldiBenim modelde mümkün değil. Normalde benim de 1000 lira üzeriydi ama gelinlikçi ile anlaşmalı bir yer buldum, araştırdım, daha güzel bir yer olsa gidecektim ama işlerini de gördüm. Öyle oldu işte.
Sana pendik yakın mıydı yoksa karşıda mıydın ? Pendıkte bulent ozgur kuforde yaptırdım ben saçımda makyajımda harikaydı fiyatıda 850 idi sanırım.Hmm nasıl bir model seninki . Ben açık maşa istiyorum. Dağınık hafif dalgalı . Daha sık yaptırırım sonra düşer zaten. Topuz fln istemediğimden kolayıma geldi
Yok canım ben avrupa yakasındayım uzak olurSana pendik yakın mıydı yoksa karşıda mıydın ? Pendıkte bulent ozgur kuforde yaptırdım ben saçımda makyajımda harikaydı fiyatıda 850 idi sanırım.
düğün şarkımı seçtim, ilk giriş :)Hmm nasıl bir model seninki . Ben açık maşa istiyorum. Dağınık hafif dalgalı . Daha sık yaptırırım sonra düşer zaten. Topuz fln istemediğimden kolayıma geldi
Kız ben saç modelini soruyorum sen şarkı diyorsundüğün şarkımı seçtim, ilk giriş :)
Bi yandan kedi tırmanıp duruyo kafa gitti, Eylem Aktaş - Yüreğimden TutKız ben saç modelini soruyorum sen şarkı diyorsunne seçtin
Ben de nikah masasına oturdun işteee yi düşünüyordum ama benimki izin vermediBi yandan kedi tırmanıp duruyo kafa gitti, Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut
Ferhat Göçer- Sen Elimden Tut
Terk etmediğine şükretBen de nikah masasına oturdun işteee yi düşünüyordum ama benimki izin vermedi
Ay tüh macler makyaj yapmıyormuş pandemi dolayısıylaTerk etmediğine şükret
Ben de nasıl yaptırıcam bilmiyorum kuaföre bile gitmiyorum kaç aydır ya.Ay tüh macler makyaj yapmıyormuş pandemi dolayısıyla
Evet riskli maalesef ben iyi yaparım aslında da kendim mi yapsam biraz daha prof malzemeler alıpBen de nasıl yaptırıcam bilmiyorum kuaföre bile gitmiyorum kaç aydır ya.
Canım malesef gidemedim bayram tatili öncesi işler inanılmaz yoğunlaştı hafta sonu da mesai yapmak zorunda kaldım ama bu hafta gideceğim kesin. Önceliği davetiyeye verdik onu da seçmemiştik deCaglisko canım mehmet tatlı ya gidecektin gelin başı için gittin mi ?
Benim düğün bu haftasonu amaCanım malesef gidemedim bayram tatili öncesi işler inanılmaz yoğunlaştı hafta sonu da mesai yapmak zorunda kaldım ama bu hafta gideceğim kesin. Önceliği davetiyeye verdik onu da seçmemiştik de
Naptın canım? Merak ettim. Sanırım benim sonum da aynı olcakBenim düğün bu haftasonu amaVe bende hala saç makyaj yok. Acaba coronadan dolayı çekiniyorum makyajımı kendim yapsam saçıma da bi maşa çektirsem olur mu ya ben fena makyaj yapmıyorum