- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Cuma günü düğün daha evin yakınında bir yer buldum arkadaşım temiz diyor bakalım belki yaptırırım. Kendim prof makyaj yapamam çünküNaptın canım? Merak ettim. Sanırım benim sonum da aynı olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü düğün daha evin yakınında bir yer buldum arkadaşım temiz diyor bakalım belki yaptırırım. Kendim prof makyaj yapamam çünküNaptın canım? Merak ettim. Sanırım benim sonum da aynı olcak
Napim canım gergin gergin bekliyorum pusudaHanım hanım, napıyosun? Ceyl_an
Pusuda, ahahahah, kimi avlayacaksın?Napim canım gergin gergin bekliyorum pusuda
Düğünü aman Tanrım 3 gün kaldıPusuda, ahahahah, kimi avlayacaksın?
4. gün gelirsin artık, düğünün raporunu vermeyeDüğünü aman Tanrım 3 gün kaldı
Gazam mubarek olsun4. gün gelirsin artık, düğünün raporunu vermeye
Mevsimden midir nedir, sürekli uykuluyum ya, iştahım deli açık, kilo aldım. Bi yandan da midem çok fena bulanıyo tabi o kadar yemek yeyince, sanki başkasının düğünü var 2 hafta sonra, güya kilo vercektim aldım.Gazam mubarek olsun
Gebe olmaMevsimden midir nedir, sürekli uykuluyum ya, iştahım deli açık, kilo aldım. Bi yandan da midem çok fena bulanıyo tabi o kadar yemek yeyince, sanki başkasının düğünü var 2 hafta sonra, güya kilo vercektim aldım.
Sen ne güzel evleniyosun yeaa.
Gece 3lerde uyurdum, 12de zor yetişiyorum yatağa, şuanda bile kafamı kaldıramıyorum, gün içinde ateş basıyo arada üşüyorum, manyak oldum iyice bu evlilik bana yaramadı 15 gündür leylayım. Düğün hazırlıkları nolcak bakalım yatarak geçiriyorum. Aha yazarken de ateş bastı, menapoz mu nedirbende hiç uyumuyorum doğru dürüst keşke bende uyusam
Gebelik buGece 3lerde uyurdum, 12de zor yetişiyorum yatağa, şuanda bile kafamı kaldıramıyorum, gün içinde ateş basıyo arada üşüyorum, manyak oldum iyice bu evlilik bana yaramadı 15 gündür leylayım. Düğün hazırlıkları nolcak bakalım yatarak geçiriyorum. Aha yazarken de ateş bastı, menapoz mu nedir
Deme deme öyle deme, gelinlik giycektim ben daha gı. Gülüyorum ama şuan telaşlandım.Gebelik bu
Bi erken testi yap merak ettim valla
Sen çöplerini ver madem ben gidip koyayım.Yalnız ben 3 güne evleniyorum ve henüz eve gidip bir çöpümü koymadım
Giyersin gene yav. 2 hafta var altı üstü çıkmaz ki karnın. Al bi test yap bakim teyze olabilirim her anDeme deme öyle deme, gelinlik giycektim ben daha gı. Gülüyorum ama şuan telaşlandım.
Gidesim gelmiyoooooorrrrrSen çöplerini ver madem ben gidip koyayım.
Kız niye gitmiyon evine, ben üç ay önceden karınca gibi taşıdım bütün eşyalarımı. Annem çeyiz çıkarcakken bi baktı evde doğru düzgün eşyam kalmamış, ne ara götürdün çaktırmadan diyo bana.
Yok be deli deli yemek yiyorum midem ondan bulanıyo, başım da sıcaktan tansiyonum düştüğü için dönüyo bence böyle. Halsizlik de sıcaktan insanın kolu kanadı kalkmıyo havalardan.Giyersin gene yav. 2 hafta var altı üstü çıkmaz ki karnın. Al bi test yap bakim teyze olabilirim her an
Nasıl döneyim 2 gün kalmış Gidiyoz işteYok be deli deli yemek yiyorum midem ondan bulanıyo, başım da sıcaktan tansiyonum düştüğü için dönüyo bence böyle. Halsizlik de sıcaktan insanın kolu kanadı kalkmıyo havalardan.
gidesin gelmiyosa niye evleniyosun kız saçını başını yolcam artık senin. sevmiyosan evlenme sakın diye bas bas bağırıyorum iki aydır, sonra dersin haklıymış diye, sevince bile çok zor
gidiyoz işte diye evleniyorsun evlendiğin gün beni anlıcaksın ama geç olcakNasıl döneyim 2 gün kalmış Gidiyoz işte