Düğün 2020 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl gidiyor? :)))) Dökül bakalım.
Yok bitti hazırlıklar . Bekleme var işte . Bana sürekli eve gelip eşyalarını yerleştir diyor da hiç gidip yerleştiresim yok ya. Mutfağı yerleştir şu bu fln 🤦🏻‍♀️

Gelip ben mi yerleştireyim, git düzenle kız :KK70: Gerçi yakın olsak gelirdim valla :))
Ne bilim pek düzenlenecek bişi de yokki. Dedim ki ona şimdi ben bu psikolojiyle evde yemek fln yapamam bir müddet dışardan yiyelim 😂 güldü ama ciddiyim bakalım 😂

Ne bilim pek düzenlenecek bişi de yokki. Dedim ki ona şimdi ben bu psikolojiyle evde yemek fln yapamam bir müddet dışardan yiyelim 😂 güldü ama ciddiyim bakalım 😂
Önceki gün kıyafet bakıyoruz bayrama, eşim diyor ki sen ne kadar kokoşsun :KK70: Mutfağım da kokoş. :KK70:
İlk günler illa ki hazır yeniyor da, ben ikinci gün niye üç çeşit yemek yaptım ya. Nerde bu cicim ayları? :KK70: :KK70:

Önceki gün kıyafet bakıyoruz bayrama, eşim diyor ki sen ne kadar kokoşsun :KK70: Mutfağım da kokoş. :KK70:
İlk günler illa ki hazır yeniyor da, ben ikinci gün niye üç çeşit yemek yaptım ya. Nerde bu cicim ayları? :KK70: :KK70:
Ya evet diyorum ya herkes evlendi gitti yok oldu sen ilk gününden beri buradasın 😂 size cici ayları uğramadı

Bende 2020 geliniyim, normalde temmuz 11 de evlenmis olacktm, simdi eylül e ertelendi, nikâhım yapıldı, ama düğün olmadi evli miyim degil miyim belli degil 😁 ben bile anlamadim ne oldu

Kocam maç izliyodu, çayımı bilgisayarımı aldım geldim. napıyosunuz :)
Hehhehe ne maçı var yav bitmedi mi maçlar ? Napayım canım saçımı makyajımı nerde yaptırsam diye bakıyorum mac ler yapıyor mu acaba bu dönemde yapıyorlarsa makyajı macte yaptırıp saça da avm kuaförüne girer yaptırırım diyorum. Hem mac te aynı tutarda ürün alabiliyorsun böylece makyaj bedavaya gelmiş olur . Mantıklı dimi 😂 bir gelinbaşına 1100 lira falan istiyolar

Hehhehe ne maçı var yav bitmedi mi maçlar ? Napayım canım saçımı makyajımı nerde yaptırsam diye bakıyorum mac ler yapıyor mu acaba bu dönemde yapıyorlarsa makyajı macte yaptırıp saça da avm kuaförüne girer yaptırırım diyorum. Hem mac te aynı tutarda ürün alabiliyorsun böylece makyaj bedavaya gelmiş olur . Mantıklı dimi 😂 bir gelinbaşına 1100 lira falan istiyolar
Sen bilgisayarını al, takıl, 11 buçukta görüşürüz bitanem dedi. :KK70: :KK70: kibarca kovdu.
valla ben hem gelin hem kına, saç - makyaj 650 liraya kapattım. Her şeyin indirimini kalitelisini kovalıyorum, buluyorum da. :KK70:

X