- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Evet ya herkes gitmiş sen burada be hancı beni haftaya cuma veriyorsunuzEvlenenler gitti ben burdayım seni ne zaman veriyoruz? Verdik mi? Hiç haberim yok kimseden hoppaaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya herkes gitmiş sen burada be hancı beni haftaya cuma veriyorsunuzEvlenenler gitti ben burdayım seni ne zaman veriyoruz? Verdik mi? Hiç haberim yok kimseden hoppaaa..
Son kararın mı yolcu?Evet ya herkes gitmiş sen burada be hancı beni haftaya cuma veriyorsunuz
Ardına bakma yolcu koca almaya geldi seni bizdenSon kararın mı yolcu?
El oğludur kandırır.Ardına bakma yolcu koca almaya geldi seni bizden
Ne zaman senin düğünEl oğludur kandırır.
O değil de ilk ben evlendim ama en son da benim düğünüm oluyor.
Ağustos sonu yavNe zaman senin düğün
Bir ay kalmış seninde yakın yakın ben her gece rüyamda gelinlik düğün nikah görmekten bin defa düğünüm oldu zatenAğustos sonu yav
Hazırlıklar nasıl gidiyor? :)))) Dökül bakalım.Bir ay kalmış seninde yakın yakın ben her gece rüyamda gelinlik düğün nikah görmekten bin defa düğünüm oldu zaten
Yok bitti hazırlıklar . Bekleme var işte . Bana sürekli eve gelip eşyalarını yerleştir diyor da hiç gidip yerleştiresim yok ya. Mutfağı yerleştir şu bu flnHazırlıklar nasıl gidiyor? :)))) Dökül bakalım.
Gelip ben mi yerleştireyim, git düzenle kız Gerçi yakın olsak gelirdim valla :))Yok bitti hazırlıklar . Bekleme var işte . Bana sürekli eve gelip eşyalarını yerleştir diyor da hiç gidip yerleştiresim yok ya. Mutfağı yerleştir şu bu fln
Ne bilim pek düzenlenecek bişi de yokki. Dedim ki ona şimdi ben bu psikolojiyle evde yemek fln yapamam bir müddet dışardan yiyelim güldü ama ciddiyim bakalımGelip ben mi yerleştireyim, git düzenle kız Gerçi yakın olsak gelirdim valla :))
Önceki gün kıyafet bakıyoruz bayrama, eşim diyor ki sen ne kadar kokoşsun Mutfağım da kokoş.Ne bilim pek düzenlenecek bişi de yokki. Dedim ki ona şimdi ben bu psikolojiyle evde yemek fln yapamam bir müddet dışardan yiyelim güldü ama ciddiyim bakalım
Ya evet diyorum ya herkes evlendi gitti yok oldu sen ilk gününden beri buradasın size cici ayları uğramadıÖnceki gün kıyafet bakıyoruz bayrama, eşim diyor ki sen ne kadar kokoşsun Mutfağım da kokoş.
İlk günler illa ki hazır yeniyor da, ben ikinci gün niye üç çeşit yemek yaptım ya. Nerde bu cicim ayları?
Kizlarr taa ilk sayfada insallah Ben de olurum diye yorum atmışım 19 temmuzda nişanlandım araniza geldim insallah düğün de en kısa zamanda nasip olur şuan bu mesajı görünce çok duygulandıminşallah ben de olurum
İzmir'de Elifizturbantasarim da çok iyidir :)Evet aynen tesettür. Çok memnun olurum. Instagram'da falan sayfaları var mi
Kocam maç izliyodu, çayımı bilgisayarımı aldım geldim. napıyosunuz :)Ya evet diyorum ya herkes evlendi gitti yok oldu sen ilk gününden beri buradasın size cici ayları uğramadı
Hehhehe ne maçı var yav bitmedi mi maçlar ? Napayım canım saçımı makyajımı nerde yaptırsam diye bakıyorum mac ler yapıyor mu acaba bu dönemde yapıyorlarsa makyajı macte yaptırıp saça da avm kuaförüne girer yaptırırım diyorum. Hem mac te aynı tutarda ürün alabiliyorsun böylece makyaj bedavaya gelmiş olur . Mantıklı dimi bir gelinbaşına 1100 lira falan istiyolarKocam maç izliyodu, çayımı bilgisayarımı aldım geldim. napıyosunuz :)
Sen bilgisayarını al, takıl, 11 buçukta görüşürüz bitanem dedi. kibarca kovdu.Hehhehe ne maçı var yav bitmedi mi maçlar ? Napayım canım saçımı makyajımı nerde yaptırsam diye bakıyorum mac ler yapıyor mu acaba bu dönemde yapıyorlarsa makyajı macte yaptırıp saça da avm kuaförüne girer yaptırırım diyorum. Hem mac te aynı tutarda ürün alabiliyorsun böylece makyaj bedavaya gelmiş olur . Mantıklı dimi bir gelinbaşına 1100 lira falan istiyolar