- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Teşekkür ederimHayırlı olsun , aynı zamanda evlenicez
Resmî nikah olmadan dinî nikah yapmak yasak diye biliyorum ha yapan var mıdır vardırBen ilk defa duydum
Kuaför dış çekim salon hizmet orkestra vs hepsi mi toplam 8 bin. Çok iyi bir fiyat. Hangi sehirdesiniz8bin tuttu yemeksiz pasta, poğaça, içecek var. Düğünde çekimler ve fotoğraflar +dış çekimde albüm demiştim ya ekstra 2 tane de annelere albüm yapılacak.
Kır düğünlerine izin çıkar da kapalı için emin değilim o haberi okuduktan sonra ne yapayım artık kısmet olmazsa da olmasın artık.
Hayırlı olsunKızlaar pazar günü düğünümüz oldu. Harikaydı o kadar guzel bir düğün olduki boşu boşuna sıkmışım üzmüşüm kendimi. Her gelen bu zamana kadar gittiğim en güzel düğün oldu dedi. Şimdide havaalanındayız balayı için. Allah isteyen herkese nasip etsin ama düğün yapacaklara tavsiyem hiç canınızı ay maskeydi ay oyunsuzdu carttı curttu sıkmayın düğün sahibi nasıl isterse öyle oluyor her şey.
Canım o hapa adetinin ilk günü başlaman gerekiyor ve başladığın gün korunmaya başlıyorsun. Bende düğünümden önce kullanmaya başlamıştım bende çok yan etki yaptı kestim başka yöntem kullanıyoruz şimdi. Adetin bugün başladı mı?Napıcam ben yardım edin ilk kez kullananlar sizce napmalıyım bu saatten sonra etki eder mi
ne gibi yan etkiler yasadiniz? bende baslayacaktim hastaligimin ilk gunuCanım o hapa adetinin ilk günü başlaman gerekiyor ve başladığın gün korunmaya başlıyorsun. Bende düğünümden önce kullanmaya başlamıştım bende çok yan etki yaptı kestim başka yöntem kullanıyoruz şimdi. Adetin bugün başladı mı?
Sürekli siyah akıntı ve siyah parçalar geliyordu bu ilaçdan dolayı olurmuş normalmiş bu ama bende bide alt tarafta sızı yaptı otururken yürürken bile ağrı oluyordu. Doktor düğünden sonra gel jinekolojik muayene yapalım dedi ben gitmedim çünkü ilacı bırakınca geçti. Bidaha kullanmaya da korktum evliliğimin ilk günleri zor geçti bu yüzden keşke hiç kullanmasaydım diyorum yani. Tabi herkesin vücudu farklı bu kadar etkilemez belki sizi.ne gibi yan etkiler yasadiniz? bende baslayacaktim hastaligimin ilk gunu
isim ve tel bilgileri paylaşırsanız sevinirimBen gelinliğimi avcılardan aldım 3.500 begendiğim model yeniden dikilcek 2 duvagım gelin çicegim tacım içinde istanbulda olanlar kesinlikle avcılara bakın kızlar
Nasılsın canım ? Nasıl gidiyor ? Şöyle bir konuya bakayım dedim de evlenenler tek tek gitmiş . Pek kimse kalmamış . Vay bee ne günler geçirmiştik beraber .Benim nikahımı müftü bey kıydı, tanıdık olmasına rağmen belge istedi, resmi nikahımız bir saat sonraydı, nikah dairesinden bunu belgeleyen bir çıktı alıp gitmiştik müftülüğe.
Bu konuda hiç tavizleri yok diye biliyorum ben.
Evlenenler gitti ben burdayımNasılsın canım ? Nasıl gidiyor ? Şöyle bir konuya bakayım dedim de evlenenler tek tek gitmiş . Pek kimse kalmamış . Vay bee ne günler geçirmiştik beraber .