Düğün 2020 Gelinleri

Aynen benim de öyle herkese belli değil, hayırlısı falan diyip geçiştiriyorum hatta nişanlımla bile konuşmuyoruz üzülüyoruz çünkü yarım kalmış hayallere, kavuşamamamıza.
Cok kötü bir duygu cok iyi anlıyorum seni bende öyleyim biri sorsun istemiyorum resmen biri sorcakta moralim bozulcak die korkar hale geldim artık😞😞

Ne kadar güzel ya ne güzel anlamış seni üzüldüğünü görmüş en azından bu bile insanı cok duygulandırır bunu düşünüp sana dile getirmesi bile cok anlamlı insallah anlar beni umarım anlar duygularını dile getirrde benimde üzüntüm bir nebzede olsa hafifler umarım😔😔😔
Anlar anlar merak etme gergindir oyle düşünelim..

Cok kötü bir duygu cok iyi anlıyorum seni bende öyleyim biri sorsun istemiyorum resmen biri sorcakta moralim bozulcak die korkar hale geldim artık😞😞
Nediyon kapinin önüne cikiyorum komsular su kizi gelin edemedk gonderemedik düğünler yokmus bu sene ikinci dalga gelcekmis hergun dugun noldu ..:kızgın::kızgın::kızgın:

Nediyon kapinin önüne cikiyorum komsular su kizi gelin edemedk gonderemedik düğünler yokmus bu sene ikinci dalga gelcekmis hergun dugun noldu ..:kızgın::kızgın::kızgın:
Offf allahtan sokakta cok kişi tanımıyorum coksa düşüncesiz insan cok gercekten saka yaptıklarını takıldıklarını komik olduklarını düşünüyorlar ama bizim duygularımızı düşünmeden gereksiz yorum yapıolqrya sinir bozucu bide normal zamanda selam vermeyenler bile laf atıp soruyorya ayrı bir sinirim bozuluyor zaten bir mutsuzluk içindeyiz

düğün salonlar 1 temmuzda itibari ile açılacak hakkınızda hayırlı olsun

Hahahah

iyi diyosun valla yerinde bir cevap hakediyorlar
Bu başlığı Corona Gelinleri olarak değiştirmelisin bence ilerde google aramalarda falan çıkarız bi 5-6 sene sonra bu topik altında dedikodular yaparız :KK70:
düğün salonlar 1 temmuzda itibari ile açılacak hakkınızda hayırlı olsun
Evet ama henüz taslak olduğu için pek umutlandırmıyoruz kendimizi 😅😅

Bu başlığı Corona Gelinleri olarak değiştirmelisin bence ilerde google aramalarda falan çıkarız bi 5-6 sene sonra bu topik altında dedikodular yaparız :KK70:

Evet ama henüz taslak olduğu için pek umutlandırmıyoruz kendimizi 😅😅

[/QUOT. Değiştirmeyi cok istemedim ama yapamadım nasıl değişicemki🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Daha önce bu başlığın adı sanki farklıydı değişmişti sen değiştirmişsindir diye söyledim ben bilmiyorum çünkü 😅 N nese03

Daha önce bu başlığın adı sanki farklıydı değişmişti sen değiştirmişsindir diye söyledim ben bilmiyorum çünkü 😅 N nese03
Yok hayır hep böyleydi hiç değiştirmedim hatta virüs ilk cıktıgında biri daha demişti değiştir die yapamamıştım suan arastrdım yönetici değiştiriyormus msj atmam gerekmiş değişmesini isticem🙈🤣

Yok hayır hep böyleydi hiç değiştirmedim hatta virüs ilk cıktıgında biri daha demişti değiştir die yapamamıştım suan arastrdım yönetici değiştiriyormus msj atmam gerekmiş değişmesini isticem🙈🤣
Benim aklım nerelerdeyse artık🤣🤣

Tarih bizi yazcak kizlar hatta düğün anlasmazliklarinda bakip bakip aaa millette neler varmis bkz neye üzülmüşüz neyi dert etmisiz diycekler:KK70:

Yahu bana gunlerdir bildirim gelmiyormuş başlıkta konusulduğu halde. Bildirime tıklıyorum tıklıyorum bısey yok kızlara ne oldu dedim ki sorun varmış :halay:evet temmuza ertelendi artık 19 temmuza aldırdık biz de herşeyimizi. Sizler ne yapacaksınız kızlar

Yani benim dugunum oyle herkezle falan aynı olamazdi yine farkımi koydum yine gündemdeyim okul du işti bunlar bitti akrabalar yine kiskancaklar hep ben konusulcam kiskanmakta haklilar ya kızlar :KK70: .

Yahu bana gunlerdir bildirim gelmiyormuş başlıkta konusulduğu halde. Bildirime tıklıyorum tıklıyorum bısey yok kızlara ne oldu dedim ki sorun varmış :halay:evet temmuza ertelendi artık 19 temmuza aldırdık biz de herşeyimizi. Sizler ne yapacaksınız kızlar
BYramdan sonra evime gitcem temmuzda kesin değil baksaniza avmler acildigindan beri vakalar yine 2000 ne yakin dun kuaforun birinde korona tespit edilmis müşteriler de karantinaya alinmis falan faln yani. Açılırsa bakarim nasil oluyo olmassa seneye ertelerim ben nisan kina yapmayacaktim bi dugun oda yemek nikah istiordum nikahida kiydik bari o duzgun birsey olarak kalsin.. unlu bi gelinlik tasarimcoso abla ve düğün işletmecisi bu sene zor eylul ekime falan diyor..

Son düzenleme:
BYramdan sonra evime gitcem temmuzda kesin değil baksaniza avmler acildigindan beri vakalar yine 2000 ne yakin dun kuaforun birinde korona tespit edilmis müşteriler de karantinaya alinmis falan faln yani. Açılırsa bakarim nasil oluyo olmassa seneye ertelerim ben nisan kina yapmayacaktim bi dugun oda yemek nikah istiordum nikahida kiydik bari o duzgun birsey olarak kalsin.. unlu bi gelinlik tasarimcoso abla ve dugin isletmeciso bu sene zor eylul ekime falan diyor..
Bizimki düzgün olmayacak mı yani ? A Asibela cım söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama valla ne zaman senin bi mesajını okusam içim kararıyor. Bazı arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.. Kusura bakma da tavrın hiç hoş değil..

Back