- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
Amasya :)Hangi şehirdesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amasya :)Hangi şehirdesin :)
Sen tayin istemeyecek miydin canım eşten dolayı?Amasya :)
Benim daha bir ay oldu. :)Ben 4 aydır kullanıyorum daha diyecek bi seyim yok![]()
Antalya dan geldim buraya iste:) ben gelince tabu ev tuttuk oturacagimiz evi esyalarimizi aldik ben eve geçtim kuruldum. Cift kisilik yatagimda tek kisi uyuyorumSen tayin istemeyecek miydin canım eşten dolayı?
Aslında her yerde sıfır avm ler turizm sektörü ama düğünlerin adı çıkmış kuaförler kaç gün uyacak acaba randevu sistemine beni beş dakika al diye kapıdan gelenler olacak lazer yaptıranlar kaç kere hijyene dikkat edecek inandırıcı gelmiyor banaDüğünlerde gerçekten sosyal mesafeye dikkat etme imkanı yok bu bi gerçek. Oyun olayı var sonuçta o yüzden sanırım
Merakla bekliyorum neler olcak.
olumsuz düşünmek istemiyorum ama düğünler olsa da kurallar can sıkıcı olacak gibi
Saçlarım dökülmeye başladı stresten artık![]()
Orası öyle, benim kuaföre-lazere gitmem lazım ama gitmicem mesela iyice bitme noktasına gelene kadarAslında her yerde sıfır avm ler turizm sektörü ama düğünlerin adı çıkmış kuaförler kaç gün uyacak acaba randevu sistemine beni beş dakika al diye kapıdan gelenler olacak lazer yaptıranlar kaç kere hijyene dikkat edecek inandırıcı gelmiyor bana
Size ulaşan fotoğrafçı oldu muOrası öyle, benim kuaföre-lazere gitmem lazım ama gitmicem mesela iyice bitme noktasına gelene kadar
Salonlar açılmıcak olsa söylenirdi bence, düğün fotoğrafçıları randevu almaya başlamış yeniden
Biz fotoğrafçı tutmamıştık daha, en son tutmak istediğimiz fotoğrafçıya gitmiştik konuşmaya ertesi gün bu durum patlak verdiSize ulaşan fotoğrafçı oldu mu
Evet hepsi Haziran’da olacak deyip durmuş ciddenBiz fotoğrafçı tutmamıştık daha, en son tutmak istediğimiz fotoğrafçıya gitmiştik konuşmaya ertesi gün bu durum patlak verdi
ama instagramda bakın çoğu fotoğrafçı hikayeler paylaşmış rezervasyon yapın dolmak üzere diye
Salon sahibin öngörüsü nedir ne zaman açılacak diyorKIZLAR BİZDE BUGÜN SALONLARLA GÖRÜŞTÜK HAZİRAN 13 TE OLCAK DÜĞÜNÜMÜ EYLÜLE ERTELEME KARARI ALDIM AMA CUMARTESİ AKŞAM DOLU VE ONUN İÇİN FAZLADAN PARA VERMİŞTİK MECBUR CUMÖA AKŞAMI YAPICAZ NASIL OLCAK DÜĞÜN OLCAKMI KINA OLCAKMI COK BELİRSİZLİK VAR BİRYANDANDA DİYORUM KINA SALONUM BAHCELİ HEM KINAMI YAPSAM HEM GELİNLİĞİMİMİ GİYSEM(((((
KINA SAHİBİ BANA EYLÜL EKİM GİBİ İÇİN KAPALI DÜĞÜN SALONLARI HAKKINDA HİÇ OLUMLU KONUSMADI AMA BAŞTA DÜĞÜNÜDE BURDA YAPIN AÇIK ALAN FALAN DEDİ NE KADAR SÖZÜNE GÜVENEYİM BİLEMEDİMSalon sahibin öngörüsü nedir ne zaman açılacak diyor
Ben dinledim Avm ler açılıyor tamam da yemek katı açılmayacak. Cafe restorant yemek yeme yerlerinin açılacağı anlamına gelmiyor bu dedi ciddi bi ses tonuylaKızlar bakanın açıklamasını kaçırdım bir şey dedi mi bizle ilgili
Platonik aşıklar gibi olduk herşeyi hissettiklerimize yorumluyoruzBen dinledim Avm ler açılıyor tamam da yemek katı açılmayacak. Cafe restorant yemek yeme yerlerinin açılacağı anlamına gelmiyor bu dedi ciddi bi ses tonuyla
Bu yemek yeme yerleri ile düğünleri bağdaştırıyorum açıkçası
Düğünler de yemekli oluyo sonuçta birbirine bağlı gibi![]()
#dugunumuzvarturkiye ile twitter da hasthag başlamış yazın belki görürler kızlarPlatonik aşıklar gibi olduk herşeyi hissettiklerimize yorumluyoruz
Ben değil ama hemen takip ediyorumMağdur Gelinler Platformu diye Twitter hesabı açmışlar,
Tövbe est. aslında ciddi bir konu ama böyle görünce bir güleceğim çıktı :)))
Hanginiz açtı bu hesabı doğru söyleyin?