2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Hormonları hafife almamak lazım canım. Kötü düşünme sen böyle olman normal. Zamanla bu durum da geçecek. Kolay değil içimiz de bi minik büyütüyoruz öyle düşün

Kızlar merhaba ben de 5 haftalık hamileyim ultrasonda keseyi de gördük geçen hafta
size bişey soracağım ama çekiniyorum hamileliğin ilk aylarında acaba ilişkiye ara vermemiz gerekli mi

Kızlar merhaba ben de 5 haftalık hamileyim ultrasonda keseyi de gördük geçen hafta
size bişey soracağım ama çekiniyorum hamileliğin ilk aylarında acaba ilişkiye ara vermemiz gerekli mi
Slm canm ben cuma ebeyle görüştüm çok sık olmadısin dedi. Daha önce düşük olmuştu ondan dolayı uyardı . Dusukden ziyade boş gebelikdi aslında

Slm canm beni 3klermisin.yas 36 2 çocuk. Kilo 62sat 8 Aralık.tesekkurler

Kızlar günaydın
Saat 14:00 de randevum var geçen hafta pazartesi değerim 1800 dü
Hesaplarıma göre şimdiye 20.000 i geçmiş olması lazım
Geçen hafta doktor karından ultrasonla göremedi keseyi, 5000 i geçerse hala görünmezse dış gebelikten şüpheleniriz dedi
İnşallah bu gittiğimde keseyi göreceğiz çok korkuyorummm

inşallah canım
Hayırlı haberlerle gel

Insallah hayirli haberler verirsin canim benim de 13 30 da randevum var kalp atisi icin ❤

Bende yarın gideceğim duymak için kalp atışını

kızlar bişey rica edeceğim doktorumdan çok memnunum ama evime işime çok çok uzak bu yüzden istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mı bildiğiniz duyduğunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…