• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar günaydın
Saat 14:00 de randevum var geçen hafta pazartesi değerim 1800 dü
Hesaplarıma göre şimdiye 20.000 i geçmiş olması lazım
Geçen hafta doktor karından ultrasonla göremedi keseyi, 5000 i geçerse hala görünmezse dış gebelikten şüpheleniriz dedi :KK42:
İnşallah bu gittiğimde keseyi göreceğiz çok korkuyorummm :dua:
Evrene olumluu msj verr canmm bebşnlee tanışıcaksnn bugünn🙏🙏

Kızlar selamm kalp atışlarımızı duyduk şükür🙈 Rabbim sizede naisp etsinn çok mutluyum Elhamdülillah. Test sonuçlarım bugün 3te çıkacakmış heyecanla bekliyorum.. Sizden de hayırlı haberlerinizi bekliyorum büşracım özellikle senden...

Eklentiler

• 15795110826665021214533841767002.jpg
    15795110826665021214533841767002.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar selamm kalp atışlarımızı duyduk şükür🙈 Rabbim sizede naisp etsinn çok mutluyum Elhamdülillah. Test sonuçlarım bugün 3te çıkacakmış heyecanla bekliyorum.. Sizden de hayırlı haberlerinizi bekliyorum büşracım özellikle senden...
Maşallah, allah devamını dinlemeyi de nasip etsin hepimize🤗😘🥰

Hayirli olsun cnm 😍
İnsallah biz bekleyenler icinde gzel haberler veririz😍

GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH DARISI BİZLERE İNŞALLAH

Ooo maşallah canm.guzel haber .darısı bana ins bende duyarım kalp atışı♥♥♥♥😍😍😍hepimiz inşallah♥️♥️♥️

Back