2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Pozitif ol bugün miniğinle tanışacaksın inşallah

Canım dr bana da zencefilli folik asit verdi gunde iki kez yazmışlar ama bilemedim ben onceki kullandıgımı gunde bir kez içiyordum
Miğden çok bulanıyorsa sabah akiam alabilirsin dedi doktorum. Sen kendi durumuna göre kötü olursan 2 tane alırsın. Kendini iyi hissedersen 1 alırsın.

kızlar bişey rica edeceğim doktorumdan çok memnunum ama evime işime çok çok uzak bu yüzden istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mı bildiğiniz duyduğunuz
Canım Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde Gamze Baykan var. Şiddetle tavsiye ederim. 10 yıl önce doğum yaptım. 10 yıldır görüşüyorum. Bu arada 15-20 hasta gönderdim hepsi çok memnun kaldılar. Şimdi Allah izin verirse ikinciye de ona devam edicem.

büşracım yaş 30,tahmini doğum tarihi 17.09.2020,kilo 51,ilk çocuk

sağol canım

İnşallah canım duyarsın Allah'ın izniyle, şuan hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Bizde Perşembe gidicez kalp atışı için.

Kagan hoca Bi tane ya:)))
Kesinlikle! Yanlış anlaşılmasın benim doktorum değil, aynı şehirde bile değiliz. Ama videolarını izliyorum, gereksiz bilgi yok, korkutma yok, kadınların en çok nelere takıldığını çok iyi gözlemlemiş ve bunlarla ilgili videolar çekmiş. Gerçekten rahatlatıyor cevapları

Hadi inşallah güzel haberlerle dön

Bende seni merak ettim canim
İnsallah bu sefer kese ve kalp atişini duymak nasip olur
Stresr yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…