2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bildiğim kadarıyla usg kadığında makineye girilen değere göre yani sat’a göre yazıyor.
Kaçıncı günde ne çıktı değerler?

Kızlar ben bişey danisacagim size ben şuan 6+5 ama belirtilerm geçti gibi keseyi gördük ama şuan azcık Bi göğüs ağrısı ve mide bulantısı var kusmak falan yok ama telaslandim

Kızlar ben bişey danisacagim size ben şuan 6+5 ama belirtilerm geçti gibi keseyi gördük ama şuan azcık Bi göğüs ağrısı ve mide bulantısı var kusmak falan yok ama telaslandim
Bu belirtilerin olması şart değil,belirtiler her şeyin yolunda gittiğinin kanıtı değil. Bulantı yaşamadığın için sevinmelisin:)

Canım hiç endişelenme ben ilk hamileliğimde karın büyüklüğüm hariç hiç bir şeyim yoktu unutuyordum resmen bunda yemek yiyemiyorum bulantıdan bunlar bir kriter değil yani

O zaman bende yaptırabildiğimi saglık ocağındaki doktor istek açsın devlet hastanesinde yaptırayım dediğin gibi ikili test şeker yüklemesi doğum belimizi bükecek zaten

İlk haftalarda usg yanıltıcı olabilir, siz sat a göre söyleyin hamileliğinizi. Bebek belirginleşince zaten onun gelişimine göre haftayı söylüyorlar. Önceki hamileliğimde doktorum ölçümleri yaptıktan sonra haftadıyla uyumlu diyordu. Yani sat a göre hesaplananla ultrasonda görülen aynı büyüklük. Ama ilk haftalarda kese ve bebek ölçümleri net olmuyor o nedenle sat ile gerçek hafta farklı olabiliyor

Bildiğim kadarıyla usg kadığında makineye girilen değere göre yani sat’a göre yazıyor.
Kaçıncı günde ne çıktı değerler?
5+3 te keseyi gördük ama dr bana bir hafta geriden geliyor dedi.sonra aslında çok geriden değil dedi 15 gün sonra kontrol dedi kalp atışı için. usg kağıdında da 5+3 yazıyor yani sat a göre.

O zaman bende yaptırabildiğimi saglık ocağındaki doktor istek açsın devlet hastanesinde yaptırayım dediğin gibi ikili test şeker yüklemesi doğum belimizi bükecek zaten
Kesinlikle canım. Sağlık ocağı direk alıyor testleri zaten bide aylık randevusuz kontrole cgiriormus öyle söylediler. Bakalım daha neler yaşayıp öğrenicez. Yeterki sağlıklı olsunlar

Burnum köpek netliğinde koku almaya başladı resmen. Berbat bir şey. Her şeye midem kalkıyor. Günlerim son üç dört gündür çok kötü geçiyor. Hamileleğimin neşesini yaşayamıyorum.

5+3 te keseyi gördük ama dr bana bir hafta geriden geliyor dedi.sonra aslında çok geriden değil dedi 15 gün sonra kontrol dedi kalp atışı için. usg kağıdında da 5+3 yazıyor yani sat a göre.
Usg kağıdında sizin söylediğiniz sat’a göre yazar haftanız. Doktorunuzdan daha net bilgi almak için “şuan kaç mm? Bu gün normalde kaç mm olması gerekirdi? Şuanki mm hangi haftanın boyu” Gibi sorular sorarak aklınızdaki soruları giderebilirsiniz.

teşekkür ederim .haftaya cuma gittiğimde sorcam inş.kese boyutu 5.60 yazıodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…