- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.381
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, reglin geçti mi?Selam Kızlar ben de bugün kan verdim bhcg 74 çıktı. Doktor 2 hafta sonra gel kese var mi bakalım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, reglin geçti mi?Selam Kızlar ben de bugün kan verdim bhcg 74 çıktı. Doktor 2 hafta sonra gel kese var mi bakalım dedi
Amin allah razı olsun evet 3 gün geçti canısıHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, reglin geçti mi?
Maşallah...Ay minnoşum benim
Süper hadi inşallah bol bol katlansın hcg...Amin allah razı olsun evet 3 gün geçti canısı
Ay inşallah ya. Doktor dediya ‘2 hafta sonra gel kese var mi yok mu bakalım’ kafam takıldı işteSüper hadi inşallah bol bol katlansın hcg...
Oyyy canım benim ya allah nazarlardan saklasin miniklerimizi canım. ❤❤Ay minnoşum benim
Ay amin kuzum amin inşaallah iğneye başladık clexan 4000 lik birde tahlil istedi hastane 900 tl dedi tahlillere nasıl yaptırdınız tahlilleriniziB
Oyyy canım benim ya allah nazarlardan saklasin miniklerimizi canım. ❤❤
Ne tahliliki acaba o kadar tutarmi kiAy amin kuzum amin inşaallah iğneye başladık clexan 4000 lik birde tahlil istedi hastane 900 tl dedi tahlillere nasıl yaptırdınız tahlillerinizi
Nazar çekiyorsun demek ki oku kendine, bir de suyunu çoğalt canım idrar yolu enfeksiyonun esas olayı susuzluk. Geçen sene o kadar çok çektim ki ben, böbreklerime bile vurmuştu o yüzden diyorum suyu gerçekten çok çok çoğaltmalısın.Kızlar bi gün bişeyim yok desem ertesi gün bisey cikiyor dedim ya kadın doğum doktorum test istemişti yaptırdım. Alt alt sınır 35 olması gereken yerine 39 cıktı. Epitel 17 lokosit 9 cıktı nurtopu gibi idrar yolu enfeksiyonumda kapıda sanirim. Yarın dr göstericem ama stres oldum fazlasıyla.
Oh maşallah kuzuma, sağlıkla gelsinAy minnoşum benim
Canım.elimden geleni ypiyoum. Şimdi çay niyetine şu alıp durmadan içiyorum inşllah ilerlemez gecr haftaya kadar.Nazar çekiyorsun demek ki oku kendine, bir de suyunu çoğalt canım idrar yolu enfeksiyonun esas olayı susuzluk. Geçen sene o kadar çok çektim ki ben, böbreklerime bile vurmuştu o yüzden diyorum suyu gerçekten çok çok çoğaltmalısın.
Saol Kuzum benim aminnn cümlemizin evlatlarını inşaallah 2.17 mm yazıyor kuzum seninki ne kadarOh maşallah kuzuma, sağlıkla gelsin
Bebek kaç mm cnm yazıyor mu?
Inşallah canım çok geçmiş olsunCanım.elimden geleni ypiyoum. Şimdi çay niyetine şu alıp durmadan içiyorum inşllah ilerlemez gecr haftaya kadar.
Oh maşallah canimSaol Kuzum benim aminnn cümlemizin evlatlarını inşaallah 2.17 mm yazıyor kuzum seninki ne kadar
Canımtoplam 3 test 220 lira rubella toksoplazma tuttu özelde yaptırdım bi tahlil daha vardı hatırlayamadım. Geri kalan sağlık ocağında yaptırdım. Eksik varsa yine özelde yaptiricam.Ay amin kuzum amin inşaallah iğneye başladık clexan 4000 lik birde tahlil istedi hastane 900 tl dedi tahlillere nasıl yaptırdınız tahlillerinizi
Teşekkür ederim canimmm allah korkugumuzdan korusun bizleri miniklerimiziInşallah canım çok geçmiş olsun
Oyyyy maşaallah kuzum 5+5 haftalık yazıyor usg kağıdın da kuzum aynen bacı sağlıklı olsunda benim bebeklerim hep geç döllenme oluyor zatenOh maşallah canim
5.25 mm cnm dr 6+2 ile uyumlu dedi dün ama detayını bilemiyorum :) iyi olsunlar da