- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.461
Hoş geldinnnMerhaba bende geldimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinnnMerhaba bende geldimm
Teyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?
Geçen hafta 1 gun önden gidiyordu şimdi.1 gün geri olunca noluyoruz dedim.değil benimki de 2 gün önden gidiyor doktor iyi-kötü herhangi bişey söylemedi her şey çok güzel gidiyor dedi. endişelenme zaten zamanla oturuyor
Maşallah canım kalp atışını duydunuz muTeyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?
Evet canım.5+5 te duydum. Şükürler olsun ki ama riskli gebelik olduğum için hafta da 1 kontrole gidiyorum. Şimdi 2 hafta ya çıkarttıkMaşallah canım kalp atışını duydunuz mu
benim bel agrısı değil de karnım ağrıyor ara ara regl agrısı gibi ama ilk haftalarda normalmiş sanırım araştıra araştıra bi hal oldumHanımlar bu aralar ağrısı olan varmı benim bel ağrılarım baş gösterdi de..
Oyy maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunEvet canım.5+5 te duydum. Şükürler olsun ki ama riskli gebelik olduğum için hafta da 1 kontrole gidiyorum. Şimdi 2 hafta ya çıkarttık
Amin kuzum. Bebek gorundumu peki canım? Kendini sakin üzme geç döllenme olmuş olabilir.Oyy maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun
Bende 6+4 de Dr gittin kalp atışı duyamadı da Dr o yüzden sordum canım
Salı günü tekrar gideceğim
Teyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?
benim bel agrısı değil de karnım ağrıyor ara ara regl agrısı gibi ama ilk haftalarda normalmiş sanırım araştıra araştıra bi hal oldum
Evet canım.5+5 te duydum. Şükürler olsun ki ama riskli gebelik olduğum için hafta da 1 kontrole gidiyorum. Şimdi 2 hafta ya çıkarttık
Allahım kimseyi evlat acısı ile sınamasın canım. Inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum. Inşallah her sey yolunda gider ❤Allah korusun seni ve bebeğini canım. Benimde rahmimde biçim bozukluğu var tam anlamıyla pazartesi öğreneceğiz nasıl olduğumuzu
Aminnnn bissürü amin...Allahım kimseyi evlat acısı ile sınamasın canım. Inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum. Inşallah her sey yolunda gider ❤
ayben onu yiyeyim maşaallah sübhanallah kuzum benim çok şükür Elhamdülillah yok canım sorun değil ben regliye göre 6+5 olmam gerekiyor ama dün doktorda 5+5 çıktım muhtemelen geç döllenme oldu benim kızımda öyle 1 hafta geriden geliyordu ama tam zamanında doğdu anlamadımTeyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?
yerleşiyor kuzum büyüyor annesi kötü düşünmek yok bebişimKızlar benim sabah uyandığımdan beri kasık bölgemde bilakis sol kısımda ağrı sızı var korkuyorum tuvalete gidip bakıyorum kan vs var mı diye şimdilik yok
Benim gibi yaşayan var mı
Bugüne kadar bu kadar fazla şiddetli ağrı olmamıştı
vajinal ultrasonla duydunuz sanırım .Evet canım.5+5 te duydum. Şükürler olsun ki ama riskli gebelik olduğum için hafta da 1 kontrole gidiyorum. Şimdi 2 hafta ya çıkarttık
Hicbir sıkıntı olmaz haftasını yakalar, benimki de 5+5 olması gerekirken 6+2 ile uyumlu dedi dr, ama ilerleyen zamanlarda tam olarak oturur dedi, biz yeter ki iyi olalım, onlar içerde zaten en korunaklı yerdelerTeyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?