2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oyyyy maşaallah kuzum 5+5 haftalık yazıyor usg kağıdın da kuzum aynen bacı sağlıklı olsunda benim bebeklerim hep geç döllenme oluyor zaten
Geç olsun da sağlıkla büyüsün cnm hiç önemli değil, benim bir kızım var ama 2 yıl önce hiç bu kadar ayrıntı bilmiyordum, şimdi çok araştırıyoruz:))

Oyyyy maşaallah kuzum 5+5 haftalık yazıyor usg kağıdın da kuzum aynen bacı sağlıklı olsunda benim bebeklerim hep geç döllenme oluyor zaten
şimdiusg kağıdında yazılan önemli değil mi. geçen hafta dr bana bir hafta geriden geliyor demişti 5+3 ikn gittiğimde .sonra çok geriden değil aslında dedi sonra. usg kağıdında 5+3 yazıyordu ama.

Canımtoplam 3 test 220 lira rubella toksoplazma tuttu özelde yaptırdım bi tahlil daha vardı hatırlayamadım. Geri kalan sağlık ocağında yaptırdım. Eksik varsa yine özelde yaptiricam.
Keske bunlari devlette yaptırsaydınız ozelde yaptirmak istemenizin sebebi ne acaba

Canımtoplam 3 test 220 lira rubella toksoplazma tuttu özelde yaptırdım bi tahlil daha vardı hatırlayamadım. Geri kalan sağlık ocağında yaptırdım. Eksik varsa yine özelde yaptiricam.
sağlık ocağında yaptırsam dedim ben ordan çıkan sonuçlara çok güvenmiyorum geçende bir kaç hastanın sonuçları yanlış çıktı dedi şimdi ben anlamadım yani valla 900 tl parada veremem devlette yaptıracağım hepsini randevu alıp

Canım toksoplazma rubella ve hiv olması lazım bunlar zaten sağlık ocagi yapmıyor tam kan testi ve dierleri bende bu 3 u için gitmek istemedim devlete o yüzden 220 lira özele verdim rutin kan tahlillerini her ay yenilicez zaten. Sağlık ocagimizdaki dr umuzdan da memnunum herhangi bi yanlışlık çıkmadı. Bu güne kdr. Ama her yer farklı malesef sende haklisin

Merhaba benim de adetim 1 gün geçe kan sonucum 461 çıktı 6 haftalık gebeyim inşallah eylüle sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza.3 yıldan sonra oldu korkuyorum bişe olcak diye
Hayırlın olsun. Çok güzel çıkmış değeriniz. Sağlıklla ilerler inşallah.

Bulantıların idrar yolu enfeksiyonundan mıydı acaba? Bende idrar yolu enfeksiyonu ishal ve kusma ile ortaya çıkıyor. Lütfen bol su iç

Bulantıların idrar yolu enfeksiyonundan mıydı acaba? Bende idrar yolu enfeksiyonu ishal ve kusma ile ortaya çıkıyor. Lütfen bol su iç
Bilmiyorum ki canım bulantı olark bu gün daha iyiyim ama bugüne kdr hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim gecirdiysemde haberim yok. Şu içiyorum kuzum şimdi damacanayla geziyorum idrar yolu enfeksiyonu belirtim de yok sadece ufak bi vajinal btmam vat

Kızlar soruma cvp veren olmadı bilginiz varsa Bi zahmet bilgikendirseniz usg kağıdındaki hafta günü mü baza alcaz. Dr 1 hafta geriden gelio dedi o yüzden takılı kaldım. Eğer öyleyse sat a göre yazmazdı usg kağıdı heralde.

Hanımlar İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi bir doktor yada hastane var mı? Fiyatı da uygun olan. Zeytinburnu civarı

Benimki de 2 yaş 2 aylık. Bırakalı çok oluyor. 1yasta kestim ben.
Bence gebeliği firsata cevirebilir, yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsiniz.
Nasıl bırakılması gerektıgını bılmıyorum.mesela uyku oncesı ve uyandığında emmek ıstıyo .gelıyo yanıma gündüz aç aç yapıo

Şimdi sen diyince bende tereddütte kaldım ben ilçede yaşıyorum ana sağlıkta kan almıyorlar devlet hastanesine gitmen lazım o da bi tane hastane insan cokluğundan iğne atsan yere düşmez Birde o testlerin hepsini aile hekimi talep edebiliyor mu yoksa kadın doğumcu mu olması lazım bilgin var mı canım

Canım onu drun daha iyi bilir sanki benim bildiğim usg kartındaki ölçümden hastasını tahmin ediyor

[/QUOTE
Sanırım bende öyle yapıcam eğer hepsini özelde yaptırsaydın ne kadar tutardı bilgin var mı canım
Canım benim kendi drum önerdi bana ister devlette ister burda istersen sağlık ocağında yaptır dedi. Bizede mantıklı geldi hepsi özelde yaptırmayı düşündüm ama 1000 e denk gelirdi herhalde eşime kıyamadım. Zaten daha ikili test şu bu ilerleyen zamanlarda masrafımız artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…