2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hadi gözünaydın insalah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza milim milim büyür minisler

Ilerleyen gunlerde haftasını yakalar,
Ilk zamanlar döllenmeye bağlı olarak değişiklikler olabiliyor, fotoyu atabilirsin istersen yardımcı olalım.
bir hafta önce gitmiştim. şimdi bi hafta daha geçsin öyle gideyim dedim kalp sesini duyarım belkim.

Eklentiler

• IMG_20200117_131431.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar midem bi tuhaf, başım çok ağrıyor ve tansiyonum düşük. Bunlar normal şeyler mi sizce? Bugün sabahtan beri böyleyim

selam kızlar :) ben 4+6 da, 3 gün önce doktora gittim ama keseyi göremedi normal galiba değil mi ? 10 gün sonra gel dedi, geçmiyo zaman kafayı yedim şimdiden

selam kızlar :) ben 4+6 da, 3 gün önce doktora gittim ama keseyi göremedi normal galiba değil mi ? 10 gün sonra gel dedi, geçmiyo zaman kafayı yedim şimdiden
Daha çok erken haftaya görülür inşallah

sağlık ocağına gittim zaten doktorun istediklerinin hepsini yapmıyormuş yapabildiklerini yaptı aile hekinin yaptı diğerleri kaldı onlarıda özelde yaptıracağım ama devlet hastanelerinin kadın doğum bölümünde hepsi yapılıyormuş bilgin olsun
Sanırım bende öyle yapıcam eğer hepsini özelde yaptırsaydın ne kadar tutardı bilgin var mı canım
hepsi özelde olursa 900 tl dediler bana eşimde yaptır dedi de ben kıyamadım zaten sağlık ocağına kayıt açtırmaya gidecektim o zaman yaptırdım tahlilleri birde idrar yaptı saolsun aile hekimi anlamadım

dün kalp atışını görünce hemen kan tahlili istedi hoca sonuca görede iğneye başladık clexan 4000 lik günde 1 tane aynı zamanda coraspin folik asit progestan devam doktorum tahlil sonuçlarıyla beraber 1 hafta sonra tekrar görelim dedi yani haftaya cuma tekrar gideceğim o günde kan tahlili yapacak yine neden diye sordum trombositlerine bakacağım dedi eğerki azaltma varsa iğneyi bırakacağız dedi böyle birşey yaşayan varmı ay valla doktorumun takibi çok hoşuma gitti daha öncede iğne yazmışlardı hemen 4000 lik biri günde 1 diğeri günde 2 demişti hiçte böyle tahlil birşey yapmadan verdiler sonrasındada tahlil istemediler valla kadını takdir ettim 1 kere daha hayırlısı bakalım inşaallah

Canım bu taşıyıcı veya sonradan pihtilsm sorunu olanlar var sanırım yanlış anlamadıysam zeynep kamildeki kadın bu sekilde söylemişti. Taşıyıcı olan sürekli.kullanıyor dierleri sonradan iğneye baslma bırakma olabilir diye söylemişti. Aman ne çok şey var ya kafam beynim allak bullak oldu. Bu gün benimde kontrolüm var yine karaciğer enzimlerim yüksek sınırda çıkmış ayrıca idrar yolu enfeksiyonu bklim ne dicek. Iyice bunalıma girdim. Sorunsuz geçmeyecek sanırım.

valla anlamadım bende birşey canım bakalım hayırlısı bebişler sağlıklı biz sağlıklı olalımda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah

Dr a güvenmek çok önemli gerçekten canım, ilgili olmasına çok sevindim.
Peki kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman kontrole çağırdı? Ben dr değiştireceğim o yüzden ne zaman gitmem konusunda herhangi bir şey demediler.

aynen bacım kesinlikle doktor hasta arasındaki iletişim uyum çok öenmli bencede 1 hafta sonra çağırdı canım ama benim riskli ya ondan bacı yoksa 2 hafta sonra çağırırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…