2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Önemli bir şey değildir umarım, cumartesi doktor sonrası bize de haber ver. Cumartesi ye kadar kendini yorma nolur nolmaz.

Evet öyle yapacağım haklisin :)

Canım 6.cı haftada yerlesme kanamasi olur mu ki? Hamile kaldigimi öğrendiğim gunden beri birlikte olmuyoruz.
Inşallah bisey yoktur.
Mutlaka dr unu ara canım bu tarz kanama akinti vs ihmal etmeyin yerlesme kanamasi cok erken donemlerde oluyor diye biliyorum . Dediğim gibi mutlaka dr unu ara

Evet canım haklısın kendim için yapmadığım seyleri bebeğim için yapmaya çalışıyorum ama bu sabah bulantıları beni hayattan soguttu
Bende çok şükür bulantı yok ama mide bulantısı normalde de insanı yıldıran bir şey Miden bulanınca veya su içince 5-6 tane leblebi ye istersen, mideyi güzel bastırıyor.

Cnm kendini çok yorma dinlenmeye çalış ama yine de bir doktorunu ara en iyi bilgiyi o verir

Ah cnm nerdee:) kursa geldim, 5te gelicem eve, ama oturuyorum ders dinliyorum sadece, suçluluk duygusu oluyor sanki, evde dinlensem sorun yasamayacakmisim gibi geliyor. Ah annelik...
Hamilelik hastalık değil ki sürekli yatıp dinlenmek gereksin, tabi kanama ve düşük tehlikesi yoksa. Benim önceki hamileliğimde 3 ay kanamam vardı, vajinal progesteron jel kullanıyordum, sabah akşam jelden sonra yürüyüş yapıyor, sonra hep yatıyordum. Şuan çok şükür kanamam yok, gece uykusu hariç pek uzanmıyorum, zaten fırsat da olmuyor. Çalışıyorum, üstelik iş için 100 km yola gidiyorum, annem kanser tedavisi gördüğü için onunla ilgileniyorum, mesela bu hafta hergün sabahtan akşama kadar hastanelerde geçti günüm. Korkmayın, bebek sağlıklı bir bebekse hiçbir şey olmaz. YouTube'da jinekolog Kaan Bey var, on bir videosunda ağır kaldırmak, yorulmak düşüğe sebep olsa istenmeyen gebeliği olanlar kürtaj olmak yerine ağır eşya taşıyarak hallederdi diyordu. Bence çok mantıklı! Bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmayacak, sağlıksız bir bebek de zaten doğal seleksiyonla ne yaparsanız yapın yaşamıyor. Yani içinizi ferah tutun, boşu boşuna kendinize ve bebişlere stres yaşatmayın. Sonra gergin ve huysuz bebeler olurlar benden söylemesi

ayran rahtlatır canım onuda bi dene

Çok iyi bir uygulamaymiş cnm bugün çıkışta ugrayayim bi, içim rahat etsin, en azından kontrol altında olurum
Saglik ocaginda muayene olamiyosun sadece kan tahlili veriyosun. Kalp atisini da stetoskop ile dinliyolar o da 20. Haftalarin sinuna dovru olunca. Bilgin olsun sadece kaydini yaptirirsin ve d vitamini ile decavit isimli multivitamini ucretsiz olarak alabilirsin

Sizin sağlık ocağı nasıl bilmem ama bizim sağlık ocağında usg var. Ark hamileliğinde bebeğinin kalp atışını dinlemişti. 9. Haftasıydı hatta

Evet canım haklısın kendim için yapmadığım seyleri bebeğim için yapmaya çalışıyorum ama bu sabah bulantıları beni hayattan soguttu
Canım benimde bugün konrolüm vardı. Doktorum bu hafta bulantılarımın başlayacağını söyledi. Zencefil bulantıya çok iyi gelir hamilelikte de kullanılabiliyor dedi. Hatta yeni zencefilli folik asit çıkmış. Onu kullan dedi, miğde bulantın çok olursa sabah akşamda kullanabilirsin dedi. Nomesıs Plus 30 kapsül öneririm. Gerekirse bende alıcam.

Sakizida alıyım yarın. Denemediğim şey kalmadı canım. Inşallah iyi gelen bisey bulur rhat ederim azıcık da olsa
Canım benimde bugün konrolüm vardı. Doktorum bu hafta bulantılarımın başlayacağını söyledi. Zencefil bulantıya çok iyi gelir hamilelikte de kullanılabiliyor dedi. Hatta yeni zencefilli folik asit çıkmış. Onu kullan dedi, miğde bulantın çok olursa sabah akşamda kullanabilirsin dedi. Nomesıs Plus 30 kapsül öneririm. Gerekirse bende alıcam.

"Her anne adayında aynı olmasa da genellikle ilk üç ayda görülen mide bulantılarına karşılık zencefil tüketimi tam bir ilaç niteliğindedir. ... Ayrıca hamileliğe bağlı görülen mide ekşimesini önlemek için asitlerle savaşır. Bunun için yapacağınız şey taze zencefil ve şekeri veya ballı dilimle yapılan çayı yudumlamaktır." Miğde bulantısı başlayan arkadaşlarım zencefil tüketin bol bol...

Sabahları midem bulanmasa bende gune mutlu baslıcam belki de yok olmuyor yani en sevdiğim seyleri bile yiyemiyorum korku olmuş muydu ilk bebeğinde de bakabilir miyim diye
Tabiki olmaz mı canım her an her saniye ilkinde de ikincide de hep hissedeceğiz bunu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…