2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet canım haklısın kendim için yapmadığım seyleri bebeğim için yapmaya çalışıyorum ama bu sabah bulantıları beni hayattan soguttu

Sabahları midem bulanmasa bende gune mutlu baslıcam belki de yok olmuyor yani en sevdiğim seyleri bile yiyemiyorum korku olmuş muydu ilk bebeğinde de bakabilir miyim diye

Bende öyleyim maalesef şu birkac gündür mahvetti beni

Kizlar sabah idrarimi yaptıktan sonra çok açık, pembeye yakın açık kahverengi gibi bir akinti peceteye geldi, çok korktum, düşük belirtisi olabilir mi? Daha dün ultrasona girdim, hicbir şey demedi dr. Bu akıntı da neyin nesi dersiniz?

Canım dr git istersen. Ne olur ne olmaz.progestan verir hiç yoktan

Ben
Ben sonucumu aldım. Adete 2 gün kala 72 çıkmış. Hala peceteye silince renkli akıntım geliyor. Sigara içiyordum normalde. Stresten daha da içmeye başladım
Madem bebek istiorsun neden sigara kullaniorsn ...belki gelen akintin yerlesme kanamsidir nerden bilebilirsin bence yani senin bilecegin is ama sigaradan uzak dur...umarim hayirli haberlerini aliriz

Hepimiz aynıyız canım dogurana kadar dokuz dogurucaz gibi geliyor banada bol bol dinlen bir kaç gün.
Ah cnm nerdee:) kursa geldim, 5te gelicem eve, ama oturuyorum ders dinliyorum sadece, suçluluk duygusu oluyor sanki, evde dinlensem sorun yasamayacakmisim gibi geliyor. Ah annelik...

Ah cnm nerdee:) kursa geldim, 5te gelicem eve, ama oturuyorum ders dinliyorum sadece, suçluluk duygusu oluyor sanki, evde dinlensem sorun yasamayacakmisim gibi geliyor. Ah annelik...
suclama kendini hep yatarak gecmezki hamilelik. Dr söylemediği sürece eve gider gitmez dinlen.

KUUZM YERLEŞME KANAMASIDIR BELKİ BİRLİKTELİK OLDUMU BENİM ONDAN SONRA OLDUYDU O KANAMA DOKTORUNA DANIŞ YİNEDE DİKKAT ET BOL BOL SU İÇ VE DİNLEN LÜTFEN

suclama kendini hep yatarak gecmezki hamilelik. Dr söylemediği sürece eve gider gitmez dinlen.
Evet öyle yapacağım haklisin :)
KUUZM YERLEŞME KANAMASIDIR BELKİ BİRLİKTELİK OLDUMU BENİM ONDAN SONRA OLDUYDU O KANAMA DOKTORUNA DANIŞ YİNEDE DİKKAT ET BOL BOL SU İÇ VE DİNLEN LÜTFEN
Canım 6.cı haftada yerlesme kanamasi olur mu ki? Hamile kaldigimi öğrendiğim gunden beri birlikte olmuyoruz.
Inşallah bisey yoktur.

Evet öyle yapacağım haklisin :)

Canım 6.cı haftada yerlesme kanamasi olur mu ki? Hamile kaldigimi öğrendiğim gunden beri birlikte olmuyoruz.
Inşallah bisey yoktur.
Canım sağlık ocağına kayıt yaptirdinmi gebelik başladığı zaman kaydını yaptiriyorsun kanamam oldu deyip gitsen kalp atışına bakıyorlar diye biliyorum. Aklında bulunsun yarın bi sağlık ocağına git istersen. Cumarteside dr gidersin en azından için rahatlar.

Çok iyi bir uygulamaymiş cnm bugün çıkışta ugrayayim bi, içim rahat etsin, en azından kontrol altında olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…